No POpieram

Udane capsy

!! A ostatni bardzo ryzykowny

!! Zwłaszcza tekścik pod spodem

!!
Ale tak naprawdę to chyba nie ma osoby , z tych oglądających relację Agatki , która by nie chciała .... nie wolałaby być teraz w Argentynie .... cieplutkim kraju

??
No w końcu widziałem tę relację :tanczy: !!
Nie mówiliście.... nie pisaliście nic , że jest aż taka wspaniała , cudowna , boska :szalony: !! :tanczy:
Ta scena an tym pojedzie -zdaniem Agatki "biznes klasa"

!! Skórzane siedzenia , air condition , piękne widoki , a wszystko wliczone w cenę

!!
W takim razie ja też już chcę do Argentyny :rydzyk: !!
Jak już emocje trochę opadły i oswoiliśmy się z myślą o wspaniałych relacjach ,to możemy teraz trochę pokrytykować :devil: !! Wielkkkkiiiiiii miuns za połowiczny kadr -zwłaszcza dla operatora :devil: !! Którego zresztą Agatka na koniec przedstawiła -pewnie są w zmowie, coby nam za dużo nie pokazać :devil: !!
Agatka u zwierzątek , widać to na capsach -też mniej się Agatki nie dało pokazać

!!
Aż w końcu spływ łodzią

!!
Kwik , emocje , spływ i rozmowa z kapitanem , który opowiadał Agatce legendę

!! Szkoda , że nie podpłynęli do tej "Gardzieli Diabła" przy wodospadach

!! No , ale Agatka stwierdziła , że i tak wszyscy wyglądają jak z gardła wyjęci

!! :devil:
obieżyświat pisze:stajlus pisze:epsztajnek pisze:Ciekawe, czy wracając do Polski Agatka zaśpiewa : "Don't cry for me Argentina "

a dzięki Argentynie i przeprawie wodnej śmigusa dyngusa ma już z głowy

..dobrze że w kąpieli w rzece a nie od rzewnego płaczu była mokra
..a dyngus faktycznie udany

I co najważniejsze w znacznie wyższych niż nasze temperaturach :tanczy: !! Agatka taka mokra z radością informuje widzów , że wszyscy przeszli chrzest bojowy , chrzest argentyński i teraz już może zaprosić na święta w Argentynie :tanczy: !!
A więc to dopiero początek -nie ma żadnych wątpliwości

!! :tanczy: