No to teraz tak
maxxx pisze:Arczi gdzies poszedł a dziś duet marzeń
No ciekawe jak tam arczi
kamilo pisze:Na jego miejscu pociąłbym się z żalu
Otóż nie macie powodu by się ciąć z żalu, ja tym bardziej
Rzeczywiście nie było mnie w domu, ale szczęśliwie wróciłem o godzinie 13:15. No i powinniście przewidzieć taką sytuacje- jak już maxxx zauważył- duet marzeń, więc jak mogłem się od tv oderwać

Niestety zarówno Joasia jak i Magda zagłoszane były przez niesforne konferencje prasowe, to jednak widziałem po trzy serwisy dziewcząt
Oczywiście na Joasię zwróciłem szczególną uwagę, gdyż jej obecność w tym paśmie to istna rzadkość :rozglada:
Znów gorący i nagły temat związany z wypadkiem- tym razem rowerzystów- Joasia pracowicie ale też z odpowiednim wyczuleniem zbierała pytania od opiekuna rowerzystów- tak samo jak zdaje się 1 września podczas wypadku Air Show w Radomiu :rozglada: Ale i tak największa dla mnie niespodzianka to serwis o 15:30 :tanczy: Joasia zapowiedziała, że za chwilę rozmowa z panią Idzi

i już sobie pomyślałem, że to koniec serwisu a rozmowa będzie w kolejnym, nagle jednak Joasia wstała i stanowczym krokiem udała się w kierunku ekranu na fotel

Elegancko przywitała się z rozmówczynią i zadawała pytania- pierwsze:
za manifestowanie swoich poglądów podczas Igrzysk będą kary- to pewne, czy tak 
A z dzieckiem potwierdzam- kiedy pani powiedziała, że nie wie, czy Joasia ma dzieci, realizatorzy od razu pokazali Joasie

Ona z lekkim uśmieszkiem już pozniej pani odpowiedziała, że nie

A to miała pewnie być tajemnica
Żałowałem niemiłosiernie, że kiedy Joasia wracała do stołu, to kamera za nią nie nadążyła

Ale wszystko zrekompensował błogi uśmiech na pożegnanie

:tanczy: :tanczy: