Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Ale mam powera do pisania Musze wypisać jak bardzo się ciesze To jest ta jedyna zaleta ,że tak rzadko jest w dnż.Jak jest to jest Swięto Wielki Piątek-ale nie chce przeginać
Nie, że wybrzydzam czy coś, ale bardzo bym chciał Joasię do wielkanocnego śniadanka o Poranku. :rozglada: Wiem, że nierealne, ale dotychczasowe plany na dziś legły w gruzach :spiewa:
U mnie dokładnie tak samo.Dla domowników polecenie 'wyłącz telewizor' nie bierze poprawki na Joanne Jakby sie nie liczyła
Bo oni ją traktują jako zwykła dziennikareczkę jakich wiele ;(
Mi też,ale jakby to było o Poranku,aczkolwiek Marta miała też Dnie na żywo
W końcu jest za nią A. Dawidzińska, więc wielce prawdopodobne by było, gdy przynajmniej na początku brała by same Dnż. Dobra już, dobra - to nie ten wątek :stop:
Albo pomysli,2000 jeszcze znosiłam,ale to już jest przegięcie
:spiewa: Chyba aż tak źle to nie będzie :nie:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Nie, że wybrzydzam czy coś, ale bardzo bym chciał Joasię do wielkanocnego śniadanka o Poranku. Wiem, że nierealne, ale dotychczasowe plany na dziś legły w gruzach
Jaki zachłanny :lol2: Też bym chciał :red: Ale jak bardzo chce sobie zjeść w gronie rodzinnym to ja to rozumiem :aniol:
Wiesz Joasia pewnie rzadko widuje się z rodzinką w koligacji córka-rodzic :spiewa:
Bo oni ją traktują jako zwykła dziennikareczkę jakich wiele
Ale ja nadrabiam te ignorancję za całą rodzinę włącznie z pokoleniami :lol2: Musze przykrywać jak się da te haniebne niedopatrzenia :stop:
Chyba aż tak źle to nie będzie
Miejmy nadzieję. :uhh:

P.S Szkoda,że się zaciął podgląd studyjny,byśmy trochę Joanine ocapsowali :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Don Matteo »

Obrazek

Nie śpimy :nie:

Obrazek
maxxx

Ale świetny serwis :aniol: Najpierw przepytała reporterów n/t szpitala w Radomiu,a potem rozmawiała z Maciejem Wierzyńskim n/t kontrowersji związanych z tegorocznymi Igrzyskami Olimpijskimi :aniol:
Było to na co juz tyle czekamy czyli przemarsz w obie strony,do gościa i od gościa na stanowisko prezenterskie :jupi:
I jeszcze goraca informacja o wypadku rowerzystów na sam koniec serwisu :(

Boskie ujęcia :aniol: Najpierw wspólnie z p.Maciejem :arrow:

Obrazek

Obrazek

Teraz profilek przybliżony :P :arrow:

Obrazek

Obrazek

I tutaj tuż po podaniu rączki na pożegnanie :aniol: Dalsze ujęcia ze względów technicznych nie są możliwe,bo nie nagrywałem tego :arrow:

Obrazek

P.S 1 Warto zauważyć,że Joasia jest ciut wyższa od p.Wierzyńskiego :shock: Co prawda ma szpilki ,ale mimo wszystko :aniol:
P.S 2 Dzięki Don Matteo za capsy :aniol: Przynajmniej nie pisze posta pod swoim nowego :hmm:
Camilo
Guru
Guru

Witam, witam :lol2: Sorry maxxx, że się zmyłem na ponad 3 godziny, ale to nie moja wina, że mam w domu Joannę 2 - równie upartą i stanowczą. Nie przyjmowała żadnej wymówki. Wiem co sobie pewnie myślisz, ale jak będziesz żonaty - wtedy pogadamy :spiewa: :lol2:
Na szczęście nie opuściłem żadnego serwisu. Gorzej z tym przyglądaniem się, ale chociaż słuchałem jak radia. Widzę też, że po ostatniej konferencji prasowej lekarzy w Radomiu zamieniła się z Boską. Pewnie w tym czasie poszła przygotowywać magazyn :rozglada:
Spełniło się też moje dzisiejsze marzenie - było przejście pod ekran i rozmowa :tanczy:

Jeszcze parę capsów :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

kamilo pisze:Sorry maxxx, że się zmyłem na ponad 3 godziny, ale to nie moja wina, że mam w domu Joannę 2 - równie upartą i stanowczą. Nie przyjmowała żadnej wymówki. Wiem co sobie pewnie myślisz, ale jak będziesz żonaty - wtedy pogadamy
Nie narzekaj :D Wyobraź sobie jakbyś miał za żonę Joasię :lol2: Nie dość,że Swięta bys przygotowywał sam to jeszcze wieczorkiem bys usłyszal pytanie 'i jak Kotku ogladałeś mnie' :D

Meritum:wydaje mi się,że juz teraz ostatni serwis z Joasią.Boska wzięła ten krótki serwis jako nadwyżkę,ale w miarę równo się podzieliły-zgodne dziewczyny :aniol:
Się trafił Joasi temat gorący-ale ma doświadczenie z kontaktu24 w opisywaniu.
To może jeszcze zrobie na pożegnanie kilka ujęć.
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nie narzekaj Wyobraź sobie jakbyś miał za żonę Joasię Nie dość,że Swięta bys przygotowywał sam to jeszcze wieczorkiem bys usłyszal pytanie 'i jak Kotku ogladałeś mnie'
A drugie pytanie: Nawet nie wiesz jaka jestem głodna. Ciągle zalatana w tej robocie - a to tu, a to tam. Co mi smacznego wypichciłeś? :szalony:
Meritum:wydaje mi się,że juz teraz ostatni serwis z Joasią.Boska wzięła ten krótki serwis jako nadwyżkę,ale w miarę równo się podzieliły-zgodne dziewczyny
Dobrze, że Boska nie dała sobie w kaszę dmuchać. W przeciwnym razie skończyłaby raz jak kolega Kaliszewski :devil:
Się trafił Joasi temat gorący-ale ma doświadczenie z kontaktu24 w opisywaniu.
To może jeszcze zrobie na pożegnanie kilka ujęć.
Bardzo dobry pomysł! Ja też nie będę się obijał :stop:
I jeszcze jedno: współczuję arcziemu. Żyje pewnie w błogiej nieświadomości i nie wie co traci :ech:

Kolejne capsy :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:tanczy: :tanczy: :tanczy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

PS. A przed chwilą Pani gość się zapytała Joasi czy ma dzieci. Ta tylko mruknęła ''yhy'' :rozglada: :shock:

Obrazek Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

A przed chwilą Pani gość się zapytała Joasia czy ma dzieci.
Pani gość się zapytała Joasia
czy Joaś zapytał się Pani gość :?: :shock: :shock: :shock:
....a, teraz poprawiłeś... czyli bardziej jednoznacznie .... ale niepewność pozostaje co to mruknięcie może oznaczać :?:
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:Pani gość się zapytała Joasia czy Joaś zapytał się Pani gość?
Pani gość się zapytała Joasi. Kolejności nie pomyliłem :nie:
epsztajnek pisze:....a, teraz poprawiłeś... czyli bardziej jednoznacznie .... ale niepewność pozostaje co to mruknięcie może oznaczać ?
Poprawiłem, bo dostrzegłem swój błąd. Sam jestem niepewny, co to mruknięcie mogło oznaczać. Zareagowała na to uśmiechem :mhm:

A serwis Joaś zakończyła pięknym uśmiechem :tanczy:
Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony piątek 21 mar 2008, 15:56 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
maxxx

Kamilo spokojnie :D Pani mówiła o tym,że dzieci potrzebuja sportu do rozwoju nie tylko fizycznego,a Joasia przytaknęła 'Yhy',i dopiero jak pani powiedziała 'nie wiem czy ma pani dzieci' Joasia po jakiś 5 sekundach powiedziała pod nosem 'nie mam' :lol2: Ta chwila ciszy to była pewnie walka z myślą czy Nam to zdradzić :spiewa:

P.S Uśmiech rzeczywiście bajkowy :aniol:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Kamilo spokojnie Pani mówiła o tym,że dzieci potrzebuja sportu do rozwoju nie tylko fizycznego,a Joasia przytaknęła 'Yhy',i dopiero jak pani powiedziała 'nie wiem czy ma pani dzieci' Joasia po jakiś 5 sekundach powiedziała pod nosem 'nie mam' Ta chwila ciszy to była pewnie walka z myślą czy Nam to zdradzić
:lol: O kurczaczek. :xx: Ja to inaczej odebrałem, jednak wierzę Ci na słowo, że się pomyliłem :spiewa:
Przepraszam wszystkich, którym podniosłem ciśnienie :stop:
maxxx

kamilo pisze: O kurczaczek. Ja to inaczej odebrałem, jednak wierzę Ci na słowo, że się pomyliłem

Głowę daje uciąć,bo dobrze słyszałem :lol2: Wiecie,Joasia jakto Joasia nie będzie się wciągać w takie dygresje;tylko krótko to ucięła pod nosem :cicho:

No ciekawe jak tam arczi :rozglada:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Fajnie,że dosyć kontrargumentacyjnie rozmawiała z tą Dorotą Idzi 8) Bo jakby tylko potakiwała taka rozmowa nie miała by sensu. :nie:

P.S Jak dasz radę przypilnuj PzP,bo nie jestem pewien czy dam radę porobić capsy. :rozglada: Ale jakby co to jest epsztajnek :aniol:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Głowę daje uciąć,bo dobrze słyszałem Wiecie,Joasia jakto Joasia nie będzie się wciągać w takie dygresje;tylko krótko to ucięła pod nosem

Tak więc już dopisałem przeprosiny do poprzedniego posta :D
Jeszcze się trzęsę jak galareta :ech:
No ciekawe jak tam arczi

Na jego miejscu pociąłbym się z żalu :rozglada:
Fajnie,że dosyć kontrargumentacyjnie rozmawiała z tą Dorotą Idzi Bo jakby tylko potakiwała taka rozmowa nie miała by sensu.
Taka ta rozmowa naturalna była :spiewa:
P.S Jak dasz radę przypilnuj PzP,bo nie jestem pewien czy dam radę porobić capsy. Ale jakby co to jest epsztajnek
Niestety - kolejny dzień z rzędu nierealne. ;( Wybacz(cie). Nadzieja w epsztajnku :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No to teraz tak :arrow:
maxxx pisze:Arczi gdzies poszedł a dziś duet marzeń
No ciekawe jak tam arczi
kamilo pisze:Na jego miejscu pociąłbym się z żalu
Otóż nie macie powodu by się ciąć z żalu, ja tym bardziej :lol2:
Rzeczywiście nie było mnie w domu, ale szczęśliwie wróciłem o godzinie 13:15. No i powinniście przewidzieć taką sytuacje- jak już maxxx zauważył- duet marzeń, więc jak mogłem się od tv oderwać :lol2: Niestety zarówno Joasia jak i Magda zagłoszane były przez niesforne konferencje prasowe, to jednak widziałem po trzy serwisy dziewcząt :lol2:
Oczywiście na Joasię zwróciłem szczególną uwagę, gdyż jej obecność w tym paśmie to istna rzadkość :rozglada:
Znów gorący i nagły temat związany z wypadkiem- tym razem rowerzystów- Joasia pracowicie ale też z odpowiednim wyczuleniem zbierała pytania od opiekuna rowerzystów- tak samo jak zdaje się 1 września podczas wypadku Air Show w Radomiu :rozglada: Ale i tak największa dla mnie niespodzianka to serwis o 15:30 :tanczy: Joasia zapowiedziała, że za chwilę rozmowa z panią Idzi :lol2: i już sobie pomyślałem, że to koniec serwisu a rozmowa będzie w kolejnym, nagle jednak Joasia wstała i stanowczym krokiem udała się w kierunku ekranu na fotel :lol2: Elegancko przywitała się z rozmówczynią i zadawała pytania- pierwsze: za manifestowanie swoich poglądów podczas Igrzysk będą kary- to pewne, czy tak :lol2: A z dzieckiem potwierdzam- kiedy pani powiedziała, że nie wie, czy Joasia ma dzieci, realizatorzy od razu pokazali Joasie :lol2: Ona z lekkim uśmieszkiem już pozniej pani odpowiedziała, że nie :lol2: A to miała pewnie być tajemnica :D
Żałowałem niemiłosiernie, że kiedy Joasia wracała do stołu, to kamera za nią nie nadążyła :( Ale wszystko zrekompensował błogi uśmiech na pożegnanie :lol2: :tanczy: :tanczy:
maxxx

A jakoś podskórnie czułem,że ogladałeś-gdzie to bys sie plątał w Wielki Piątek cały dzień :lol2:
W gwoli uzupełnienia kryptonimu 'to pewne' :lol2: Jak w serwisie o 15:30 skończył nadawać Marek O. zagadnieniem podwyżek cen ze Swiąt na Święta Joasia zakończyła:tak,to pewne,a ja prosze państwa.. :D Niesamowicie lubi to słowo :lol2:
ODPOWIEDZ