No pewnie, to było pewne, że kiedyś w końcu natrafię na Joasie w DnŻ
Kiedy kolega Sidorkiewicz kończył jedną z relacji, Joasia identycznie podsumowała jak Osiecimskiego
To chyba musi być jej ulubione wyrażenie, jeszcze do tego pewnie stanowczo długopisikiem przy tym gestykuluje
Doprowadziłem Asie niemalże za ręke do samego końca wystepów Joasia wspominała przed materiałem,że dziś Wielki Piątek i trzeba się zatrzymac i zastanowić nad różnymi sprawami :rozglada: I tego Joasi życzę-niech teraz odpoczywa po bardzo pracowitym Dniu :aniol: W poniedziałek zapewne się zjawi,noi jeszcze jutro w PzP.
POpieram juz zamieścił capsy-dzięki,ja tak symbolicznie :aniol:
Dziś Joasia miała pracowity dzień, jakich niewiele - najpierw Dzień na żywo, w między czasie pisanie zapowiedzi do tegoż pasma i PzP, później - o 17.10 magazyn, po którym chwila oddechu i jutrzejszy odcinek. Teraz już pewnie odpoczywa w domu, jedząc kolację lub taplając się w wannie Jutro znowu ma pracowity dzień - być może pierwsze, a na pewno ostatnie przygotowania do świąt :tanczy:
PS. Dzięki za magazynowe capsy zarówno maxxx'owi jak i POpieram. Zwłaszcza mi miło, że są osoby spoza wątku, na których można polegać
maxxx pisze:Aleś Jej pojechał teraz,Joasia codziennie zakasa rękawy przecież do pracy
Oczywiście, że zakasa codziennie, jednak z pewnością nie tak intensywnie jak do 6 dodatkowych serwisów. Nie miała pewnie nawet czasu ochrzanić jakiegoś reportera, co Ją bardzo bolało
Fajnie ma z tymi weekendami,w Jej zawodzie pewne wolne weekendy to spory kapitał
Oczywiście, że spory kapitał i nagroda, bo jakże można nazwać stałe dni, a nawet godziny pracy :rozglada:
No wczoraj to sie napracowała :rozglada: Oprócz dnż i PzP jeszcze dzisiejsze PzP
Trzeba mieć kondycje Jeszcze wczoraj z rana tam się kłębiła na tyłach studio, pewnie musiała ten zespół przyzwyczajony do łatwej pracy zmobilizować No ale miała pomocną dłoń w postaci upartej koleżanki, razem z którą wszystkich zagoniła do pracy
A dziś pewnie Asia siedzi w Siemiatyczach Chciałaby jakiegoś mazurka zrobić, ale mamusia pewnie karze odpoczywać Może chociaż ze święconką poszła
arczi pisze:A dziś pewnie Asia siedzi w Siemiatyczach Chciałaby jakiegoś mazurka zrobić, ale mamusia pewnie karze odpoczywać Może chociaż ze święconką poszła
No chyba, że kochana córeczka dziś jeszcze zasuwa za prezentami i przyjedzie dopiero wieczorem :szalony:
Dziś odpoczywamy po wczorajszych popisach-myślę,że chociaż przez chwilę pomyśleliście o Joasi :grozi: Zresztą to pewne-po powyższych postach :spiewa: Jutro niech sobie poświętuje-zagadka największa to to co bedzie w poniedziałek.
Jakby była stała serwisantką mozna by spać spokojnie a tak to nie mamy podstaw do roszczeń,tylko do marzeń
maxxx pisze:Jutro niech sobie poświętuje-zagadka największa to to co bedzie w poniedziałek.
Jakby była stała serwisantką mozna by spać spokojnie a tak to nie mamy podstaw do roszczeń,tylko do marzeń
Jeszcze chwila, a się okaże, że wczoraj nakręciła 3 wydania - piątkowe, sobotnie i poniedziałkowe :spiewa:
A już chciałem napisać, że sobie lecimy dziś w kulki :devil:
To w takim razie jeszcze ja zabiorę głos, bym nie był później tym najgorszym
Dla Joanny oraz wszystkich, którzy ten wątek mają oznaczony gwiazdką :tanczy:
Dodatkowo dla Joanny PS. Żeby kontaktowała się w odpowiedniejszych dla mnie godzinach :spiewa:
kamilo pisze:A już chciałem napisać, że sobie lecimy dziś w kulki
A gdzie tam Nawet w swięta nie damy jej chwili wytchnienia
Wspaniałe życzenia, nie wiem tylko czy z udanego dyngusa sie ucieszy
No chyba że udany, czyli suchy
A ta kartka życzeniowa to podoba do certyfikatu guinessa jakie otrzymało hiszpańskie jajo
Myślałem już, że za jakieś wybitne czyny też ją takowym odznaczyłeś
arczi pisze:A gdzie tam Nawet w swięta nie damy jej chwili wytchnienia
Wspaniałe życzenia, nie wiem tylko czy z udanego dyngusa sie ucieszy
No chyba że udany, czyli suchy
Nie wydaje mi się, by była aż taka sztywna. Nie mówię tu o laniu wiaderkami, ale delikatnym pokropieniem :spiewa:
A ta kartka życzeniowa to podoba do certyfikatu guinessa jakie otrzymało hiszpańskie jajo
Myślałem już, że za jakieś wybitne czyny też ją takowym odznaczyłeś
Myślałem dla Niej dodatkowo nad czymś szczególnym, jednak w wyszukiwarce graficznej nic wystarczająco nie przykuło mojej uwagi. O wiele większym wyborem cieszy się pod tym względem Boże Narodzenie. :ech:
Mogłoby być to coś specjalnego tylko dla Niej, ale stwierdziłem, by było to również dla wszystkich tutejszych choćby jednowątkowych pisarzy :spiewa: