Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No pewnie, to było pewne, że kiedyś w końcu natrafię na Joasie w DnŻ :lol2:
Kiedy kolega Sidorkiewicz kończył jedną z relacji, Joasia identycznie podsumowała jak Osiecimskiego :lol2:
To chyba musi być jej ulubione wyrażenie, jeszcze do tego pewnie stanowczo długopisikiem przy tym gestykuluje :D
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Re: Joanna Kryńska

Post autor: pop »

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Doprowadziłem Asie niemalże za ręke do samego końca wystepów :lol2: Joasia wspominała przed materiałem,że dziś Wielki Piątek i trzeba się zatrzymac i zastanowić nad różnymi sprawami :rozglada: I tego Joasi życzę-niech teraz odpoczywa po bardzo pracowitym Dniu :aniol: W poniedziałek zapewne się zjawi,noi jeszcze jutro w PzP.

POpieram juz zamieścił capsy-dzięki,ja tak symbolicznie :aniol: :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Dziś Joasia miała pracowity dzień, jakich niewiele - najpierw Dzień na żywo, w między czasie pisanie zapowiedzi do tegoż pasma i PzP, później - o 17.10 magazyn, po którym chwila oddechu i jutrzejszy odcinek. Teraz już pewnie odpoczywa w domu, jedząc kolację lub taplając się w wannie :lol2: Jutro znowu ma pracowity dzień - być może pierwsze, a na pewno ostatnie przygotowania do świąt :tanczy:
PS. Dzięki za magazynowe capsy zarówno maxxx'owi jak i POpieram. Zwłaszcza mi miło, że są osoby spoza wątku, na których można polegać ;)
maxxx

kamilo pisze:Dziś Joasia miała pracowity dzień, jakich niewiele
Aleś Jej pojechał teraz,Joasia codziennie zakasa rękawy przecież do pracy :spiewa:

Fajnie ma z tymi weekendami,w Jej zawodzie pewne wolne weekendy to spory kapitał 8)
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Aleś Jej pojechał teraz,Joasia codziennie zakasa rękawy przecież do pracy
Oczywiście, że zakasa codziennie, jednak z pewnością nie tak intensywnie jak do 6 dodatkowych serwisów. Nie miała pewnie nawet czasu ochrzanić jakiegoś reportera, co Ją bardzo bolało :roll:
Fajnie ma z tymi weekendami,w Jej zawodzie pewne wolne weekendy to spory kapitał
Oczywiście, że spory kapitał i nagroda, bo jakże można nazwać stałe dni, a nawet godziny pracy :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No wczoraj to sie napracowała :rozglada: Oprócz dnż i PzP jeszcze dzisiejsze PzP :lol2:
Trzeba mieć kondycje :D Jeszcze wczoraj z rana tam się kłębiła na tyłach studio, pewnie musiała ten zespół przyzwyczajony do łatwej pracy zmobilizować :lol2: No ale miała pomocną dłoń w postaci upartej koleżanki, razem z którą wszystkich zagoniła do pracy :lol2:
A dziś pewnie Asia siedzi w Siemiatyczach :lol2: Chciałaby jakiegoś mazurka zrobić, ale mamusia pewnie karze odpoczywać :lol2: Może chociaż ze święconką poszła :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Ale się tutaj :lol2: zrobiło :lol2:
arczi pisze:A dziś pewnie Asia siedzi w Siemiatyczach Chciałaby jakiegoś mazurka zrobić, ale mamusia pewnie karze odpoczywać Może chociaż ze święconką poszła
No chyba, że kochana córeczka dziś jeszcze zasuwa za prezentami i przyjedzie dopiero wieczorem :szalony:
maxxx

Dziś odpoczywamy po wczorajszych popisach-myślę,że chociaż przez chwilę pomyśleliście o Joasi :grozi: Zresztą to pewne-po powyższych postach :spiewa: Jutro niech sobie poświętuje-zagadka największa to to co bedzie w poniedziałek.
Jakby była stała serwisantką mozna by spać spokojnie a tak to nie mamy podstaw do roszczeń,tylko do marzeń :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Jutro niech sobie poświętuje-zagadka największa to to co bedzie w poniedziałek.
Jakby była stała serwisantką mozna by spać spokojnie a tak to nie mamy podstaw do roszczeń,tylko do marzeń
Jeszcze chwila, a się okaże, że wczoraj nakręciła 3 wydania - piątkowe, sobotnie i poniedziałkowe :spiewa:
maxxx

Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Przybywam do Joanny ze świątecznymi życzeniami :lol2:
Oczywiście życzę samych sukcesów, szczęścia i więcej wizyt w DnŻ :D

Obrazek

I jeszcze wielkanocny baranek :lol2: Niech sobie postawi na mównicy prostozpolskiej :D
Camilo
Guru
Guru

A już chciałem napisać, że sobie lecimy dziś w kulki :devil:
To w takim razie jeszcze ja zabiorę głos, bym nie był później tym najgorszym :lol2:
Dla Joanny oraz wszystkich, którzy ten wątek mają oznaczony gwiazdką :tanczy:
Obrazek
Dodatkowo dla Joanny PS. Żeby kontaktowała się w odpowiedniejszych dla mnie godzinach :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:A już chciałem napisać, że sobie lecimy dziś w kulki
A gdzie tam :lol2: Nawet w swięta nie damy jej chwili wytchnienia :lol2:
Wspaniałe życzenia, nie wiem tylko czy z udanego dyngusa sie ucieszy :D
No chyba że udany, czyli suchy :lol2:

A ta kartka życzeniowa to podoba do certyfikatu guinessa jakie otrzymało hiszpańskie jajo :lol2:
Myślałem już, że za jakieś wybitne czyny też ją takowym odznaczyłeś :lol2:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:A gdzie tam Nawet w swięta nie damy jej chwili wytchnienia
Wspaniałe życzenia, nie wiem tylko czy z udanego dyngusa sie ucieszy
No chyba że udany, czyli suchy
Nie wydaje mi się, by była aż taka sztywna. Nie mówię tu o laniu wiaderkami, ale delikatnym pokropieniem :spiewa:
A ta kartka życzeniowa to podoba do certyfikatu guinessa jakie otrzymało hiszpańskie jajo
Myślałem już, że za jakieś wybitne czyny też ją takowym odznaczyłeś
Myślałem dla Niej dodatkowo nad czymś szczególnym, jednak w wyszukiwarce graficznej nic wystarczająco nie przykuło mojej uwagi. O wiele większym wyborem cieszy się pod tym względem Boże Narodzenie. :ech:
Mogłoby być to coś specjalnego tylko dla Niej, ale stwierdziłem, by było to również dla wszystkich tutejszych choćby jednowątkowych pisarzy :spiewa:
ODPOWIEDZ