... albo do miski z wodą, w której Agata będzie miała obmywane stopy , zakurzone czerwoną ziemiąJa ograniczam siętylko i wyłącznie do swojej wyobraźni , która sięga najdalej pod prysznic .....x: .... :rozglada: !!

Moderator: Łukasz
... albo do miski z wodą, w której Agata będzie miała obmywane stopy , zakurzone czerwoną ziemiąJa ograniczam siętylko i wyłącznie do swojej wyobraźni , która sięga najdalej pod prysznic .....x: .... :rozglada: !!
Miski , miski :mhm: ?? Ano takepsztajnek pisze:... albo do miski z wodą, w której Agata będzie miała obmywane stopy , zakurzone czerwoną ziemią![]()
x:
..jesteście niemożliwi :hahaha:marcinkowsky pisze:Miski , miski :mhm: ?? Ano takepsztajnek pisze:... albo do miski z wodą, w której Agata będzie miała obmywane stopy , zakurzone czerwoną ziemią![]()
x:
!! To Argentyna
!! Kraj też biedny - prawie jak Polska
!! Nie wszyscy mają prysznice
!!
..ale oni tam nie podpłynęli :>Ba -może nawet bieżącej wody nie mają!! I muszą np. w jakimś jeziorku , albo w tej rzece , w której płynęli do "Gardzieli diabła" się kąpać
!!
![]()
![]()
..to może nam Agatka zostawiła na sam finałOjjjhhh -żeby tak to pokazała Agatka -jak dokładnie i ze szczegółami wygląda życie w Argentynie!!
W sumie to notka miałaś rację , że możliwa była jakaś bitwa w błocie!! Piaskiem się Agatka w dzisiejszej relacji raczyła , wystarczyłaby odrobina wody i błotko jak się marzy
!!
..w sumie jaka już mamy filmik od epsztajnek'a to szkoda że puścili ten sam reportażO cichooooo :cicho: !!! Bo właśnie znowu emitują materiał Agatki!! Materiał , który ja już na pamięć znam -dzięki epsztajnekowi
!!
Zauważyliście -Agatka dużo więcej razy używała hiszpańszczyzny :tanczy: !! Ale mało rozumiem i powtórzyć nie umiem!!
Jakby pobłąkali w jakiejś dżungli i zapałki się skończyły , jeśli w ogóle by mieli ze sobą , to kto wie , czy nie musieliby uciekać się do tej metodyobieżyświat pisze:..jesteście niemożliwi :hahaha:
..zaraz napiszecie że ognisko rozpalają przy użyciu kamieni albo patyka i łupiny drewna :hahaha:
A wszystko , bez ograniczeń , Agatka wcielona w rolę żeńskiej wersji Robinsona Cruzoe , by nam pokazała..jakie to byłoby romantyczne![]()
..zwłaszcza nad morzem przy zachodzi słońca![]()
Będę całą noc myślał nad tym , co jeszcze chciałbym zobaczyć -na pewno całe mnóstwo Agatki w całości i w akcji :tanczy: !! A szczegóły dopracuję -na pewno..to może nam Agatka zostawiła na sam finał![]()
..marzmy..marzmy.. bo dobrą mamy passę :tanczy:
Jeśli o mnie chodzi to mogą te reportaże powtarzać cały rok , albo i dłużej -do skończenia świata .... :tanczy: !! Tylko co jakiś czas niech wzbogacają o nowe..ale przecież nie wszyscy widzowie mieli przyjemność widzieć z a pierwszym razem![]()
..to sobie teraz nadrobili zaległości :tanczy:
..i wzbogacili o piękną lekturę :tanczy:
Jak się jest w towarzystwie , to trudno zachowywać się przyzwoicie i odmawiać , kiedy inni częstują..swoją drogą to mam nadzieję że Agatka z tymi trunkami nie pofolguje sobie za bardzo :>![]()
Wciąż mi go mało i chcę jeszcze się nasłuchać :plus: !! Hm..a hiszpański w jej ustach brzmi nieziemsko :szalony:
Jak ja nie lubię ludzi zawodzić :/ Ale są święta, czas głównie rodzinny, więc chyba wybaczysz nam Tinki Winki?obieżyświat pisze:..nie chodzi o zły wpływ rozłąki a o nadmiar świątecznych obowiązków :hyh:TinkiWinki pisze:Uuu, chłopaki tom sę na Was zawiódł. i to bardzo. Kiedyś skrobnąłem jedno zdanie a Wy skrobnęliście ponad 4 strony. Teraz pojawiła się @ i to w całej okazałości a Wy ledwie ponad 2 strony napisaliście. Rozłąka Wam nie posłużyła.
..nie wpadłeś na to :>
..ledwo zdążam kompa odpalić![]()
:brawa: Piękna inwencja twórcza fryzjera w odpowiednim kierunku :brawa: Nie mogę doczekać się premiery studyjnejmarcinkowsky pisze:Mianowicie fryzurkę .... troszeczkę!! Tak jakby lekką grzyweczkę znów miała :tanczy: !!
Teraz mnie oświeciło
!!
Na mnie spadło jarzmo oglądania po-premier, czyli tzw. powtórekO cichooooo :cicho: !!! Bo właśnie znowu emitują materiał Agatki!! Materiał , który ja już na pamięć znam -dzięki epsztajnekowi
!!
Zauważyliście -Agatka dużo więcej razy używała hiszpańszczyzny :tanczy: !! Ale mało rozumiem i powtórzyć nie umiem!!
Ale o co jest w ogóle to zamieszanie :> ?? O to czy napisaliśmy 2 , 3 , czy 4 stronyking_kocur pisze:Jak ja nie lubię ludzi zawodzić :/ Ale są święta, czas głównie rodzinny, więc chyba wybaczysz nam Tinki Winki?![]()
Nie nasza wina, że postanowiono powrót Agaty zgotować nam w tym akurat czasie, kiedy dla niej mniej czasu mieć mozemy i ewidentnie mamy![]()
I o to przecież chodzi :tanczy: !! Wiatr wie , co robi -tylko mu zazdrościć , że może rozczochrać Agatkę i smagać ją kosmykami jej włosów po twarzy:brawa: Piękna inwencja twórcza fryzjera w odpowiednim kierunku :brawa: Nie mogę doczekać się premiery studyjnejNa dworzu fryz lekko się frywolni
![]()
Tak coś czułem ,że kiedy pisałem o widzach , którzy za pierwszym razem nie widzieli relacji , ty jesteś w tej grupieNa mnie spadło jarzmo oglądania po-premier, czyli tzw. powtórekI dziękujęTVN24, że daje mi tę możliwość :rydzyk:
Ojjjhh :szalony: !! Ja bym te dwie argentyńskie połączył w jedną całośćDzisiejsza relacja... achDech w piersiach zapierała tak, jak jeszcze żadna inna :szalony: Agata oficjalnie wybiła się z ram portretowej Mony Lisy, w które to ramy, za sprawą jej zachowania sami ją wpakowaliśmy
![]()
Jeśli nie największaMyślę, że duża w tej przemianie zasługa argentyńskiego klimatu :tanczy:
AjjjhhhDo tej pory piękna, kobieca i boska, jawi nam się jako przepiękna, przekobieca i przeboska
Pewnie masz rację, ale w tym nic gorszącego nie widzęmarcinkowsky pisze:Jeśli nie największa?? W poczet zasług na rzecz fantastyczności tych relacji , możemy również wpisać obecność u boku Agatki jej narzeczonego
!! To pewnie dla niego wszystko : te stroje , nastroje
( jak zwykle
) A my tylko albo aż przy okazji korzystamy
!! :tanczy:
king_kocur pisze:Pewnie masz rację, ale w tym nic gorszącego nie widzęA nawet wręcz odwrotnie - sam przykładny porządek
![]()
Nie pytajking_kocur pisze:A jak tam Twoje myśli marcinkowsky?
obieżyświat pisze: ..nie chodzi o zły wpływ rozłąki a o nadmiar świątecznych obowiązków :hyh:
..nie wpadłeś na to :>
..ledwo zdążam kompa odpalić![]()
not that kind pisze: A poza tym, to nas odróżnia od Ciebie, że my rzucamy się w wir przedświątecznych obowiązków![]()
Ludzie, nie ulegajcie wszechobecnemu konsumpcjonizmowistajlus pisze: nie dwie a trzy stronyno właśnie
ja przed chwilą skończyłem ubijać jajka :devil:
Łoj, ale on jest brzydkinot that kind pisze: Czy ten pan z m.in. ostatniego capsa nie wydał Wam się znajomy?![]()
Ale wiesz .... Zresztą może nie ciągnijmy tego tematu bo mógłbym za bardzo zboczyćepsztajnek pisze: A nie pomyślałeś , że Agata ma pod spodem biustonosz ? Może i nie jesteś zboczeńcem, ale prowokatorem na pewno :devil:
Zapomniałeś że jest tam jeszcze operator. Jemu też musi masować stopy i ramionamarcinkowsky pisze: Agatka ma ze sobą swojego anioła stróża :aniol: !!
No i anioła , który zawsze wieczorem moze jej wymasować spracowane chodzeniem stopy!!
![]()
..a kto powiedział że ja o konsumpcjonizmie mówię :>TinkiWinki pisze:Ludzie, nie ulegajcie wszechobecnemu konsumpcjonizmowiZatrzymajcie się na chwilę, zastanówcie się nad sensem Świąt wielkanocnych. Otwórzcie piwo, usiądźcie, popatrzcie w dal i zadajcie sobie pytanie - Kim jestem? Dokąd zmierzam?
.. i znowu to nie do mnieChłopaki, pozwólcie swoim kobietom się realizować. Zostawcie je w spokoju w kuchniNie przeszkadzajcie im.
..ja nie oceniam urody facetów bo się na niej kompletnie nie znamŁoj, ale on jest brzydkinot that kind pisze: Czy ten pan z m.in. ostatniego capsa nie wydał Wam się znajomy?![]()
Wybitnie nie w moim typie
No ale cóż, jak widać miłość jest ślepa.
..może pan operator też ma ze sobą swoją drugą połowęZapomniałeś że jest tam jeszcze operator. Jemu też musi masować stopy i ramiona![]()
..mi tylko w ustach AgatkiWidzę że podoba Wam się hiszpański.
Mnie coś ewidentnie pochłania , ale sam nie wiem dokładnie ,czy to jest bardziej wymiar duchowy , czy ten o odcieniu ''konsumpcyjnym'' :devil: ??obieżyświat pisze:..a kto powiedział że ja o konsumpcjonizmie mówię :>TinkiWinki pisze:Ludzie, nie ulegajcie wszechobecnemu konsumpcjonizmowiZatrzymajcie się na chwilę, zastanówcie się nad sensem Świąt wielkanocnych. Otwórzcie piwo, usiądźcie, popatrzcie w dal i zadajcie sobie pytanie - Kim jestem? Dokąd zmierzam?
..to raczej a może zwłaszcza duchowy wymiar świąt tak mnie pochłania![]()
nie gadaj :o ?? :> Ciebie też tak nisko cenią w domu :> ??.. i znowu to nie do mnieChłopaki, pozwólcie swoim kobietom się realizować. Zostawcie je w spokoju w kuchniNie przeszkadzajcie im.
![]()
..ja jestem od: 'wynieś..przynieś..pozamiataj' :devil:
:hahaha: Ja też się na tym (na męskiej urodzie) nie znam..ja nie oceniam urody facetów bo się na niej kompletnie nie znamŁoj, ale on jest brzydkiWybitnie nie w moim typie
No ale cóż, jak widać miłość jest ślepa.
![]()
..a w ślepą miłość też nigdy nie wierzyłem
..no chyba że w przypadku niewidomym w sensie dosłownym![]()
Uuuujjjhh -to się chyba jednak nad tą zamianą muszę zastanowić , bo ja z natury jestem leniwcem..może pan operator też ma ze sobą swoją drugą połowęZapomniałeś że jest tam jeszcze operator. Jemu też musi masować stopy i ramiona![]()
![]()
..Agatki Tomek nie może przecież robić na dwa etaty![]()
..Agatka dużo wymaga od siebie to i na pewno dla innych jest wymagająca![]()
W rzeczy samej..mi tylko w ustach AgatkiWidzę że podoba Wam się hiszpański.![]()
..ona nigdy by mi panierowanego szczura na tacy nie podała :racja:
A co..co najwyżej wspaniałą relację![]()
..której już doczekać się nie mogę:rydzyk:
..mam nadzieję że w następnej godzinie :rydzyk:
..no i jak ci się konsumowało tę relację o Indianachmarcinkowsky pisze:Mnie coś ewidentnie pochłania , ale sam nie wiem dokładnie ,czy to jest bardziej wymiar duchowy , czy ten o odcieniu ''konsumpcyjnym'' :devil: ??Bo chyba aktualnie dla mnie najważniejsze jest duchowe konsumowanie Agatkowych relacji :jupi: !!
![]()
..niestety już lada moment :/A co?? Później pewnie musisz .... wybyć.... :/ !!
chyba Cię nie zdziwię jak napiszę , że bardzo..... bardzo ,............... bardzoooooooo :szalony: !!obieżyświat pisze:..no i jak ci się konsumowało tę relację o Indianach![]()
![]()
Żebyś nie czuł się osamotniony , napiszę ci ,że ja też..tradycyjnie cały czas jeszcze dochodzę do siebie :szalony:![]()
Co się dziwisz -w ojczyźnie wszystko można..Agatka dzis w wersji sportowej![]()
..jak ona zabiega o względy mieszkańców Argentyny :>
..trochę mnie to dziwi :>
..a nawet bardzo - znając nasze relacje z nią i jej powściągliwość :>
Nawet bimbać na linie..a tam daje się namówić na wszystko - nawet na bujanie na linie![]()
..dzieciaki miały niezłą frajdę![]()
..nie dziwię im się bo ja zresztą też![]()
..jak widziałem jak Agata bimba nad ziemią:tanczy:
Najlepiej to było widać właśnie na tej linie..aaaa -cudnie się ubrała - znowuż![]()
Bosko..przepięknie znowuż wyglądała![]()
A może po prostu nam tak szybko minęła ta relacja -od jednego bujnięcia Agatki na linie do drugiego..niestety krótko była na ekranie![]()
Niestety , a może stety (zależy jak na to patrzećepsztajnek pisze:Agatko , gdzie twoja powściągliwość![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 5 gości