Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: epsztajnek »

Ja ograniczam siętylko i wyłącznie do swojej wyobraźni , która sięga najdalej pod prysznic ..... :xx: .... :rozglada: !! :lol2:
... albo do miski z wodą, w której Agata będzie miała obmywane stopy , zakurzone czerwoną ziemią :red: :xx:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:... albo do miski z wodą, w której Agata będzie miała obmywane stopy , zakurzone czerwoną ziemią :red: :xx:
Miski , miski :mhm: ?? Ano tak :lol2: !! To Argentyna :lol2: !! Kraj też biedny - prawie jak Polska :lol2: !! Nie wszyscy mają prysznice :lol2: !!
Ba -może nawet bieżącej wody nie mają :lol2: !! I muszą np. w jakimś jeziorku , albo w tej rzece , w której płynęli do "Gardzieli diabła" się kąpać :red: !! :lol2: :lol2:

Ojjjhhh -żeby tak to pokazała Agatka -jak dokładnie i ze szczegółami wygląda życie w Argentynie :lol2: !!
W sumie to notka miałaś rację , że możliwa była jakaś bitwa w błocie :lol2: !! Piaskiem się Agatka w dzisiejszej relacji raczyła , wystarczyłaby odrobina wody i błotko jak się marzy :lol2: !!

O cichooooo :cicho: !!! Bo właśnie znowu emitują materiał Agatki :lol2: !! Materiał , który ja już na pamięć znam -dzięki epsztajnekowi :lol2: !!
Zauważyliście -Agatka dużo więcej razy używała hiszpańszczyzny :tanczy: !! Ale mało rozumiem i powtórzyć nie umiem :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:... albo do miski z wodą, w której Agata będzie miała obmywane stopy , zakurzone czerwoną ziemią :red: :xx:
Miski , miski :mhm: ?? Ano tak :lol2: !! To Argentyna :lol2: !! Kraj też biedny - prawie jak Polska :lol2: !! Nie wszyscy mają prysznice :lol2: !!
..jesteście niemożliwi :hahaha:
..zaraz napiszecie że ognisko rozpalają przy użyciu kamieni albo patyka i łupiny drewna :hahaha:

..jakie to byłoby romantyczne :P
..zwłaszcza nad morzem przy zachodzi słońca :P
Ba -może nawet bieżącej wody nie mają :lol2: !! I muszą np. w jakimś jeziorku , albo w tej rzece , w której płynęli do "Gardzieli diabła" się kąpać :red: !! :lol2: :lol2:
..ale oni tam nie podpłynęli :>
..i dzięki Bogu :rydzyk:
..tamtego dnia faktycznie Agatka i reszta kąpiel mieli z głowy :lol2:
..to ważne - skoro jak sugerujecie z melioracją takie tam problemy :lol2: :devil:
Ojjjhhh -żeby tak to pokazała Agatka -jak dokładnie i ze szczegółami wygląda życie w Argentynie :lol2: !!
W sumie to notka miałaś rację , że możliwa była jakaś bitwa w błocie :lol2: !! Piaskiem się Agatka w dzisiejszej relacji raczyła , wystarczyłaby odrobina wody i błotko jak się marzy :lol2: !!
..to może nam Agatka zostawiła na sam finał :lol2:
..marzmy..marzmy.. bo dobrą mamy passę :tanczy:
O cichooooo :cicho: !!! Bo właśnie znowu emitują materiał Agatki :lol2: !! Materiał , który ja już na pamięć znam -dzięki epsztajnekowi :lol2: !!
Zauważyliście -Agatka dużo więcej razy używała hiszpańszczyzny :tanczy: !! Ale mało rozumiem i powtórzyć nie umiem :lol2: !!
..w sumie jaka już mamy filmik od epsztajnek'a to szkoda że puścili ten sam reportaż ;)
..mogli zapodać coś nowego :D
..ale przecież nie wszyscy widzowie mieli przyjemność widzieć z a pierwszym razem :lol2:
..to sobie teraz nadrobili zaległości :tanczy:
..i wzbogacili o piękną lekturę :tanczy:

..swoją drogą to mam nadzieję że Agatka z tymi trunkami nie pofolguje sobie za bardzo :> :lol2:
..a hiszpański w jej ustach brzmi nieziemsko :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..jesteście niemożliwi :hahaha:
..zaraz napiszecie że ognisko rozpalają przy użyciu kamieni albo patyka i łupiny drewna :hahaha:
Jakby pobłąkali w jakiejś dżungli i zapałki się skończyły , jeśli w ogóle by mieli ze sobą , to kto wie , czy nie musieliby uciekać się do tej metody :lol2: ??
..jakie to byłoby romantyczne :P
..zwłaszcza nad morzem przy zachodzi słońca :P
A wszystko , bez ograniczeń , Agatka wcielona w rolę żeńskiej wersji Robinsona Cruzoe , by nam pokazała :lol2: !! Włosy miałaby do samej ziemi ..... a właśnie -Agatka jednak coś w sobie zmieniła :lol2: !!
Mianowicie fryzurkę .... troszeczkę :D !! Tak jakby lekką grzyweczkę znów miała :tanczy: !! :lol2: Teraz mnie oświeciło :lol2: !!
..to może nam Agatka zostawiła na sam finał :lol2:
..marzmy..marzmy.. bo dobrą mamy passę :tanczy:
Będę całą noc myślał nad tym , co jeszcze chciałbym zobaczyć -na pewno całe mnóstwo Agatki w całości i w akcji :tanczy: !! A szczegóły dopracuję -na pewno :lol2: !!
..ale przecież nie wszyscy widzowie mieli przyjemność widzieć z a pierwszym razem :lol2:
..to sobie teraz nadrobili zaległości :tanczy:
..i wzbogacili o piękną lekturę :tanczy:
Jeśli o mnie chodzi to mogą te reportaże powtarzać cały rok , albo i dłużej -do skończenia świata .... :tanczy: !! Tylko co jakiś czas niech wzbogacają o nowe :D !!
..swoją drogą to mam nadzieję że Agatka z tymi trunkami nie pofolguje sobie za bardzo :> :lol2:
Jak się jest w towarzystwie , to trudno zachowywać się przyzwoicie i odmawiać , kiedy inni częstują :lol2: !! Szczególnie jak się jest w gościach :lol2: !! To nawet nie wypada odmówić :nie: !! Tak nakazują zasady dobrego wychowania :lol2: !!
Dlatego znów to napiszę , że dobrze , że Agatka ma swojego Gabriela przy sobie :aniol: !! :lol2:
..a hiszpański w jej ustach brzmi nieziemsko :szalony:
Wciąż mi go mało i chcę jeszcze się nasłuchać :plus: !! Hm :D !! Nawet ten facet , u którego Agatka była pochwalił ją , że dobrze mówi :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

obieżyświat pisze:
TinkiWinki pisze:Uuu, chłopaki tom sę na Was zawiódł. i to bardzo. Kiedyś skrobnąłem jedno zdanie a Wy skrobnęliście ponad 4 strony. Teraz pojawiła się @ i to w całej okazałości a Wy ledwie ponad 2 strony napisaliście. Rozłąka Wam nie posłużyła.
..nie chodzi o zły wpływ rozłąki a o nadmiar świątecznych obowiązków :hyh:
..nie wpadłeś na to :>
..ledwo zdążam kompa odpalić :evil:
Jak ja nie lubię ludzi zawodzić :/ Ale są święta, czas głównie rodzinny, więc chyba wybaczysz nam Tinki Winki? :)
Nie nasza wina, że postanowiono powrót Agaty zgotować nam w tym akurat czasie, kiedy dla niej mniej czasu mieć mozemy i ewidentnie mamy ;(
marcinkowsky pisze:Mianowicie fryzurkę .... troszeczkę :D !! Tak jakby lekką grzyweczkę znów miała :tanczy: !! :lol2: Teraz mnie oświeciło :lol2: !!
:brawa: Piękna inwencja twórcza fryzjera w odpowiednim kierunku :brawa: Nie mogę doczekać się premiery studyjnej :lol2: Na dworzu fryz lekko się frywolni :lol2:
Na mnie spadło jarzmo oglądania po-premier, czyli tzw. powtórek :neutral: I dziękujęTVN24, że daje mi tę możliwość :rydzyk:
Dzisiejsza relacja... ach :D Dech w piersiach zapierała tak, jak jeszcze żadna inna :szalony: Agata oficjalnie wybiła się z ram portretowej Mony Lisy, w które to ramy, za sprawą jej zachowania sami ją wpakowaliśmy :lol2:
Myślę, że duża w tej przemianie zasługa argentyńskiego klimatu :tanczy:
Do tej pory piękna, kobieca i boska, jawi nam się jako przepiękna, przekobieca i przeboska :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:Jak ja nie lubię ludzi zawodzić :/ Ale są święta, czas głównie rodzinny, więc chyba wybaczysz nam Tinki Winki? :)
Nie nasza wina, że postanowiono powrót Agaty zgotować nam w tym akurat czasie, kiedy dla niej mniej czasu mieć mozemy i ewidentnie mamy ;(
Ale o co jest w ogóle to zamieszanie :> ?? O to czy napisaliśmy 2 , 3 , czy 4 strony :lol2: !! A czy to ma jakieś znaczenie -tak w ogóle :> ?? Najważniejsze jest to , co te dwie relacje narobiły w naszych wnętrzach , a zapewniam Was , że ja nawet jakbym chciał i się starał , to tego żadnymi słowami opisać nie potrafię :nie: !! :lol2:
:brawa: Piękna inwencja twórcza fryzjera w odpowiednim kierunku :brawa: Nie mogę doczekać się premiery studyjnej :lol2: Na dworzu fryz lekko się frywolni :lol2:
I o to przecież chodzi :tanczy: !! Wiatr wie , co robi -tylko mu zazdrościć , że może rozczochrać Agatkę i smagać ją kosmykami jej włosów po twarzy :red: !! :lol2:
Na mnie spadło jarzmo oglądania po-premier, czyli tzw. powtórek :neutral: I dziękujęTVN24, że daje mi tę możliwość :rydzyk:
Tak coś czułem ,że kiedy pisałem o widzach , którzy za pierwszym razem nie widzieli relacji , ty jesteś w tej grupie :lol2: !!
Dzisiejsza relacja... ach :D Dech w piersiach zapierała tak, jak jeszcze żadna inna :szalony: Agata oficjalnie wybiła się z ram portretowej Mony Lisy, w które to ramy, za sprawą jej zachowania sami ją wpakowaliśmy :lol2:
Ojjjhh :szalony: !! Ja bym te dwie argentyńskie połączył w jedną całość :lol2: !!
Myślę, że duża w tej przemianie zasługa argentyńskiego klimatu :tanczy:
Jeśli nie największa :lol2: ?? W poczet zasług na rzecz fantastyczności tych relacji , możemy również wpisać obecność u boku Agatki jej narzeczonego :lol2: !! To pewnie dla niego wszystko : te stroje , nastroje :lol2: ( jak zwykle :( ) A my tylko albo aż przy okazji korzystamy :lol2: !! :tanczy:
Do tej pory piękna, kobieca i boska, jawi nam się jako przepiękna, przekobieca i przeboska :lol2:
Ajjjhhh :P !! Dokładnie tak jak piszesz :P !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:Jeśli nie największa :lol2: ?? W poczet zasług na rzecz fantastyczności tych relacji , możemy również wpisać obecność u boku Agatki jej narzeczonego :lol2: !! To pewnie dla niego wszystko : te stroje , nastroje :lol2: ( jak zwykle :( ) A my tylko albo aż przy okazji korzystamy :lol2: !! :tanczy:
Pewnie masz rację, ale w tym nic gorszącego nie widzę :D A nawet wręcz odwrotnie - sam przykładny porządek 8)

A jak tam Twoje myśli marcinkowsky? :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:Pewnie masz rację, ale w tym nic gorszącego nie widzę :D A nawet wręcz odwrotnie - sam przykładny porządek 8)

No niby taaaakkkk ;) !! Ale jakaś tam nutka goryczy....... żalu zawsze będzie fałszowała przy uchu :spiewa: !! :lol2:
king_kocur pisze:A jak tam Twoje myśli marcinkowsky? :lol2:
Nie pytaj :red: !! :devil: Jeszcze nie ma nocy , podczas której planowałem intensywne myślenie nad scenariuszami dla następnych relacji , a już mam powody do tego aby móc spalić się ze wstydu :red: !! :lol2:
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

obieżyświat pisze: ..nie chodzi o zły wpływ rozłąki a o nadmiar świątecznych obowiązków :hyh:
..nie wpadłeś na to :>
..ledwo zdążam kompa odpalić :evil:
not that kind pisze: A poza tym, to nas odróżnia od Ciebie, że my rzucamy się w wir przedświątecznych obowiązków :lol2:
stajlus pisze: nie dwie a trzy strony :lol: no właśnie :lol: ja przed chwilą skończyłem ubijać jajka :devil:
Ludzie, nie ulegajcie wszechobecnemu konsumpcjonizmowi Obrazek Zatrzymajcie się na chwilę, zastanówcie się nad sensem Świąt wielkanocnych. Otwórzcie piwo, usiądźcie, popatrzcie w dal i zadajcie sobie pytanie - Kim jestem? Dokąd zmierzam? Chłopaki, pozwólcie swoim kobietom się realizować. Zostawcie je w spokoju w kuchni Obrazek Nie przeszkadzajcie im.

not that kind pisze: Czy ten pan z m.in. ostatniego capsa nie wydał Wam się znajomy? :lol2:
Łoj, ale on jest brzydki Obrazek Wybitnie nie w moim typie Obrazek No ale cóż, jak widać miłość jest ślepa.
epsztajnek pisze: A nie pomyślałeś , że Agata ma pod spodem biustonosz ? Może i nie jesteś zboczeńcem, ale prowokatorem na pewno :devil:
Ale wiesz .... Zresztą może nie ciągnijmy tego tematu bo mógłbym za bardzo zboczyć Obrazek
marcinkowsky pisze: Agatka ma ze sobą swojego anioła stróża :aniol: !!
No i anioła , który zawsze wieczorem moze jej wymasować spracowane chodzeniem stopy :P !! :lol2:
Zapomniałeś że jest tam jeszcze operator. Jemu też musi masować stopy i ramiona Obrazek

Widzę że podoba Wam się hiszpański. Tak to piękny język Obrazek
http://pl.youtube.com/watch?v=YxJa-FhwQ_4
Daje do myślenia? Co? Pomyślcie że Wasz nauczyciel języka obcego może Was uczyć o culo Maryni Obrazek Później pojedziecie zagranicę, poprosicie o kurczaka, cole i może frytki do tego, a dostaniecie panierowanego szczura Obrazek w dodatku średnio wysmażonego Obrazek
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

TinkiWinki pisze:Ludzie, nie ulegajcie wszechobecnemu konsumpcjonizmowi Obrazek Zatrzymajcie się na chwilę, zastanówcie się nad sensem Świąt wielkanocnych. Otwórzcie piwo, usiądźcie, popatrzcie w dal i zadajcie sobie pytanie - Kim jestem? Dokąd zmierzam?
..a kto powiedział że ja o konsumpcjonizmie mówię :>
..to raczej a może zwłaszcza duchowy wymiar świąt tak mnie pochłania :)
Chłopaki, pozwólcie swoim kobietom się realizować. Zostawcie je w spokoju w kuchni Obrazek Nie przeszkadzajcie im.
.. i znowu to nie do mnie ;)
..ja jestem od: 'wynieś..przynieś..pozamiataj' :devil:

not that kind pisze: Czy ten pan z m.in. ostatniego capsa nie wydał Wam się znajomy? :lol2:
Łoj, ale on jest brzydki Obrazek Wybitnie nie w moim typie Obrazek No ale cóż, jak widać miłość jest ślepa.
..ja nie oceniam urody facetów bo się na niej kompletnie nie znam :lol2:
..a w ślepą miłość też nigdy nie wierzyłem :)
..no chyba że w przypadku niewidomym w sensie dosłownym :lol2:
Zapomniałeś że jest tam jeszcze operator. Jemu też musi masować stopy i ramiona Obrazek
..może pan operator też ma ze sobą swoją drugą połowę :lol2:
..Agatki Tomek nie może przecież robić na dwa etaty :lol2:
..Agatka dużo wymaga od siebie to i na pewno dla innych jest wymagająca :lol2:
Widzę że podoba Wam się hiszpański.
..mi tylko w ustach Agatki :)
..ona nigdy by mi panierowanego szczura na tacy nie podała :racja:

..co najwyżej wspaniałą relację :)
..której już doczekać się nie mogę :) :rydzyk:
..mam nadzieję że w następnej godzinie :rydzyk:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
TinkiWinki pisze:Ludzie, nie ulegajcie wszechobecnemu konsumpcjonizmowi Obrazek Zatrzymajcie się na chwilę, zastanówcie się nad sensem Świąt wielkanocnych. Otwórzcie piwo, usiądźcie, popatrzcie w dal i zadajcie sobie pytanie - Kim jestem? Dokąd zmierzam?
..a kto powiedział że ja o konsumpcjonizmie mówię :>
..to raczej a może zwłaszcza duchowy wymiar świąt tak mnie pochłania :)
Mnie coś ewidentnie pochłania , ale sam nie wiem dokładnie ,czy to jest bardziej wymiar duchowy , czy ten o odcieniu ''konsumpcyjnym'' :devil: ?? :lol2: Bo chyba aktualnie dla mnie najważniejsze jest duchowe konsumowanie Agatkowych relacji :jupi: !! :lol2:
Chłopaki, pozwólcie swoim kobietom się realizować. Zostawcie je w spokoju w kuchni Obrazek Nie przeszkadzajcie im.
.. i znowu to nie do mnie ;)
..ja jestem od: 'wynieś..przynieś..pozamiataj' :devil:
nie gadaj :o ?? :> Ciebie też tak nisko cenią w domu :> ?? :lol2: mi to nawet stroików świątecznych robić nie kazali :( !! Bo się podobno nie nadaję i nie mam zmysłu artystycznego :uhh: !! ;(
..ja nie oceniam urody facetów bo się na niej kompletnie nie znam :lol2:
..a w ślepą miłość też nigdy nie wierzyłem :)
..no chyba że w przypadku niewidomym w sensie dosłownym :lol2:
:hahaha: Ja też się na tym (na męskiej urodzie) nie znam :lol2: !! Ale jedno wiem , że jakby była możliwość , to się chętnie z tym panem bym zamienił na role :lol2: !!
..może pan operator też ma ze sobą swoją drugą połowę :lol2:
..Agatki Tomek nie może przecież robić na dwa etaty :lol2:
..Agatka dużo wymaga od siebie to i na pewno dla innych jest wymagająca :lol2:
Uuuujjjhh -to się chyba jednak nad tą zamianą muszę zastanowić , bo ja z natury jestem leniwcem :lol2: !! :devil:
Widzę że podoba Wam się hiszpański.
..mi tylko w ustach Agatki :)
..ona nigdy by mi panierowanego szczura na tacy nie podała :racja:
W rzeczy samej :P !! :D A w ostatniej relacji , całe szczęście , trochę więcej nas tym językiem raczyła :P !! :lol2:
..co najwyżej wspaniałą relację :)
..której już doczekać się nie mogę :) :rydzyk:
..mam nadzieję że w następnej godzinie :rydzyk:
A co :D ?? Później pewnie musisz .... wybyć.... :/ !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Mnie coś ewidentnie pochłania , ale sam nie wiem dokładnie ,czy to jest bardziej wymiar duchowy , czy ten o odcieniu ''konsumpcyjnym'' :devil: ?? :lol2: Bo chyba aktualnie dla mnie najważniejsze jest duchowe konsumowanie Agatkowych relacji :jupi: !! :lol2:
..no i jak ci się konsumowało tę relację o Indianach :?: :lol2:

..tradycyjnie cały czas jeszcze dochodzę do siebie :szalony: :lol2:

..Agatka dzis w wersji sportowej :lol2:
..jak ona zabiega o względy mieszkańców Argentyny :>
..trochę mnie to dziwi :>
..a nawet bardzo - znając nasze relacje z nią i jej powściągliwość :>

..a tam daje się namówić na wszystko - nawet na bujanie na linie :lol2:
..dzieciaki miały niezłą frajdę :lol2:
..nie dziwię im się bo ja zresztą też :lol2:
..jak widziałem jak Agata bimba nad ziemią :lol2: :tanczy:
..aaaa -cudnie się ubrała - znowuż :lol2:

..przepięknie znowuż wyglądała :P
..niestety krótko była na ekranie ;(
A co :D ?? Później pewnie musisz .... wybyć.... :/ !!
..niestety już lada moment :/
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..no i jak ci się konsumowało tę relację o Indianach :?: :lol2:
chyba Cię nie zdziwię jak napiszę , że bardzo..... bardzo ,............... bardzoooooooo :szalony: !!

Znów mogliśmy oglądać najpiękniejsze ramiona świata w pełnej okazałości :szalony: !! A do tego jeszcze najpiękniejsze nogi świata :szalony: !!
..tradycyjnie cały czas jeszcze dochodzę do siebie :szalony: :lol2:
Żebyś nie czuł się osamotniony , napiszę ci ,że ja też :lol2: !! :szalony:
..Agatka dzis w wersji sportowej :lol2:
..jak ona zabiega o względy mieszkańców Argentyny :>
..trochę mnie to dziwi :>
..a nawet bardzo - znając nasze relacje z nią i jej powściągliwość :>
Co się dziwisz -w ojczyźnie wszystko można :lol2: !! Jak się jest w gościnie , to trzeba się gospodarzom przymilać :tanczy: !!
..a tam daje się namówić na wszystko - nawet na bujanie na linie :lol2:
..dzieciaki miały niezłą frajdę :lol2:
..nie dziwię im się bo ja zresztą też :lol2:
..jak widziałem jak Agata bimba nad ziemią :lol2: :tanczy:
Nawet bimbać na linie :lol2: !! :hahaha: No dzieciaki miały niesamowitą radochę :hahaha: !! :lol2: Ładnie to tak się nabijać z pierwszego niepowodzenia pani dziennikarki :> ?? Jak raz zawisła , to już myślałem ,że tak do końca materiału będzie bimbać :hahaha: !!
..aaaa -cudnie się ubrała - znowuż :lol2:
Najlepiej to było widać właśnie na tej linie :lol2: !! Może od tamtego momentu Agatka postanowi już zawsze w tej formule nadawać relacje :lol2: ?? Np. raport wieczorny byłby wyborny :jupi: !!
Panowie -montujcie w studio taką linę :plus: !! :lol2:
..przepięknie znowuż wyglądała :P
Bosko :P !! A co najważniejsze -bawiła się świetnie , byłą cały czas uśmiechnięta i to jest jest klucz do sukcesu :lol2: !!
..niestety krótko była na ekranie ;(
A może po prostu nam tak szybko minęła ta relacja -od jednego bujnięcia Agatki na linie do drugiego :lol2: !! :tanczy:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Agatko , gdzie twoja powściągliwość :?: :shock:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
P.S. Dopiero po wklejeniu capsów zauważyłem, że T.W. czuwał nad Agatkowym tańcem na linie :>
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Agatko , gdzie twoja powściągliwość :?: :shock:
Niestety , a może stety (zależy jak na to patrzeć ;) ) została w Polsce :lol2: !!

Już tłumaczę całą zawiłość :lol2: !!
Niestety , bo jak Agatka wróci do kraju , to znów będzie z powściągliwością za pan brat :? !! :/

A stety , bo przynajmniej tam -w Argentynie idzie na całość i daje się namówić na największe szaleństwo :tanczy: !! :lol2:

No mam nadzieję , że trochę tego szaleństwa zostawi też na nasze krajowe klimaty :rydzyk: !! :tanczy: :lol2:
Przecież taka Agatka jest najwspanialsza :) !! :jupi:
ODPOWIEDZ