Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
..a i sama Joasia za specjalnie Nas nie rozpieszczałakamilo pisze:Widzę, że dziś nie miał kto rozbujać wątku

Na nic to czuwanie by Ci się zdało,bo by było tylko o stałej porze owocne :spiewa:Ja byłem zajęty swoimi sprawami, zakończonymi na szczęście happy, więc nie czuwałem.
Ani troszeńkeAż nie wierzę, że uśmiechu było tak nic a nic, ale tematy rzeczywiście potworne. Przed chwilą o części z nich czytałem

Czyli nic nowego,narzekamy na zły los :rozglada: Ale jakto mowią lepszy rydz niż nic :spiewa: :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fanatyk :)
Re: Joanna Kryńska
Odgarnianie włosów staje się stałym rytuałem "PzP" 

Tak,tak tez mało zrozumiałem z tego przejęcia :hmm:
Ale Joasia delikatnie Nas usprawiedliła '..ja wiem,że to skomplikowane..' :aniol: -więc czujmy się zrozumieni.Generalnie chodziło o przyznanie Oliwce polskiego obywatelstwa-szczegóły o 17:10 :aniol:

Widać,że jednak ten pomysł z kontaktem wypalił-i to pewne!
Generuje tematykę-dziś co niepasujące do ostatnich trędów wyglada,że pozytywną :tanczy: Czyli=bedzie uśmiech-chyba :rozglada: .

Mi się udało :jupi: Nawet z Oliwką :tanczy: Joasia dziś w kolorze blackkamilo pisze:Oczywiście mam też pewne ''ale'' - nie mam capsów, bo były chwilowe problemy z siecią

Widać,że jednak ten pomysł z kontaktem wypalił-i to pewne!

Nawet nie tyle,że się spóźniająarczi pisze:Konferencje jak zwykle się spoźniają, co Joasia oczywiście wykorzystała

A co w 'PzP'?-wszystko-krótko mówiąc :rozglada: Ale i tak odrobine lepiej jak w ostatnie dni-i trzymajmy się tego trendu :aniol:
Joasia-bez komentarza

Jaka niecierpliwa

Fiu, fiu :spiewa: Widzę, że mieliście pietra. Arczi za bardzo spanikował i nie wierzył w Joasię :stop:
Zerknęła se do książki telefonicznej i dryndnęła, by pół godziny później zrobić tą konferencję, bo chce trochę po magazynować
A czy to tylko na capsach Joasia wyglądała na taką zblazowaną czy to cały magazyn tak się krzywiła? :rozglada:
Zerknęła se do książki telefonicznej i dryndnęła, by pół godziny później zrobić tą konferencję, bo chce trochę po magazynować

A czy to tylko na capsach Joasia wyglądała na taką zblazowaną czy to cały magazyn tak się krzywiła? :rozglada:
Coś ostatnio mam tendencję do pisania inaczej niż myślę :rozglada: Chodziło mi o to, że zwątpiłeś, ale już mniejsza z tym :stop:arczi pisze:Oj, nie sądzę, by moja informacja nt. konferencji MONu była napisana w jakimś panicznym tonie
Jak wyglądała to wiem, bo widziałem Jej relację o Kontakcie :stop: Chodziło mi raczej o uśmiechy :spiewa:A w magazynie wyglądała dosyć normalnie- jak zawsze pięknie