Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Joasia pojawiła się dziś na moment w tle w serwisie o 16.30. Odchrząknięcia na wizji chwilę przez wejściem są ostatnio rzeczą normalną w TVN24. Wybaczcie te lakoniczne posty. Przez jakiś czas takie będą.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Dziś w magazynie same dolinki :( Ze też Joasia musi opowiadać o takich sprawach :spiewa:

Joasiowska na obrazkach :lol2: :arrow: :arrow:

Obrazek Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Taka dziś Asia smutna,ale takie zapowiedzi nie wypada inaczej :ech:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Widzę, że dziś nie miał kto rozbujać wątku :grozi: Ja byłem zajęty swoimi sprawami, zakończonymi na szczęście happy, więc nie czuwałem. Dziękuję za capsy. Aż nie wierzę, że uśmiechu było tak nic a nic, ale tematy rzeczywiście potworne. Przed chwilą o części z nich czytałem :rozglada:
maxxx

kamilo pisze:Widzę, że dziś nie miał kto rozbujać wątku
..a i sama Joasia za specjalnie Nas nie rozpieszczała :roll: :D
Ja byłem zajęty swoimi sprawami, zakończonymi na szczęście happy, więc nie czuwałem.
Na nic to czuwanie by Ci się zdało,bo by było tylko o stałej porze owocne :spiewa:
Aż nie wierzę, że uśmiechu było tak nic a nic, ale tematy rzeczywiście potworne. Przed chwilą o części z nich czytałem
Ani troszeńke ;( Ale nie ma się co dziwić :nie: Trudno się usmiechać przy takich tragediach :hyh: Jak to dobrze,że jest raz na czas ( ;( ) Dzień na Żywo z Joasią,mamy przynajmniej pewność,że potrafi być wesolutka i taka cudowna :racja: Samo PzP mogło by w Niej zabić ten entuzjazm ;(
Czyli nic nowego,narzekamy na zły los :rozglada: Ale jakto mowią lepszy rydz niż nic :spiewa: :spiewa:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Odgarnianie włosów staje się stałym rytuałem "PzP" :D
Camilo
Guru
Guru

A przed chwilą Joasia miała wejściówkę w Dnż :tanczy: Opowiadała o tak skomplikowanej sprawie, że aż się pogubiłem. Chodziło o akt urodzenia dla Oliwii :lol2: Oczywiście mam też pewne ''ale'' - nie mam capsów, bo były chwilowe problemy z siecią :spiewa:
maxxx

Tak,tak tez mało zrozumiałem z tego przejęcia :hmm: :lol2: Ale Joasia delikatnie Nas usprawiedliła '..ja wiem,że to skomplikowane..' :aniol: -więc czujmy się zrozumieni.Generalnie chodziło o przyznanie Oliwce polskiego obywatelstwa-szczegóły o 17:10 :aniol:
kamilo pisze:Oczywiście mam też pewne ''ale'' - nie mam capsów, bo były chwilowe problemy z siecią
Mi się udało :jupi: Nawet z Oliwką :tanczy: Joasia dziś w kolorze black :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Widać,że jednak ten pomysł z kontaktem wypalił-i to pewne! :lol2: Generuje tematykę-dziś co niepasujące do ostatnich trędów wyglada,że pozytywną :tanczy: Czyli=bedzie uśmiech-chyba :rozglada: .
Camilo
Guru
Guru

Cieszę się, że widziałem do tej pory aż jedno wejście :jupi: Teraz powinno lecieć z górki :jupi:
Powoli rozgrzewajcie sprzęt, by ocapsować mi ładnie uśmiechy Joanny o 17.10. Ja tradycyjnie nie obejrzę :(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Niestety Joasia nie wyjaśni sprawy Oliwki, ani nie zrobimy capsów :nie:
Beata Tadla jakiś czas temu zapowiedziała konferencję w MONie w związku z wypadkiem Casy :/
Jakże często sobie rezerwują czas na 17 aby robić wszelakie konferencje :roll:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Konferencje jak zwykle się spoźniają, co Joasia oczywiście wykorzystała :lol2:

Obrazek Obrazek
maxxx

arczi pisze:Konferencje jak zwykle się spoźniają, co Joasia oczywiście wykorzystała
Nawet nie tyle,że się spóźniają :D Bo na Tvp Info jest relacja na żywo.Wreszcie chociaż raz poszli po rozum do głowy,bo nikogo ta konferencja nie zbawi a i tak o tym bedzie mowa w magazynie po 'PzP'.Nawet minister Klich się ma pojawić.

A co w 'PzP'?-wszystko-krótko mówiąc :rozglada: Ale i tak odrobine lepiej jak w ostatnie dni-i trzymajmy się tego trendu :aniol:

Joasia-bez komentarza :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jaka niecierpliwa :shock: Tak Jej źle z Nami :lol2: :tanczy: :aniol: :arrow:

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Fiu, fiu :spiewa: Widzę, że mieliście pietra. Arczi za bardzo spanikował i nie wierzył w Joasię :stop:
Zerknęła se do książki telefonicznej i dryndnęła, by pół godziny później zrobić tą konferencję, bo chce trochę po magazynować :lol2:
A czy to tylko na capsach Joasia wyglądała na taką zblazowaną czy to cały magazyn tak się krzywiła? :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Oj, nie sądzę, by moja informacja nt. konferencji MONu była napisana w jakimś panicznym tonie :stop:
A w magazynie wyglądała dosyć normalnie- jak zawsze pięknie :lol2:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Oj, nie sądzę, by moja informacja nt. konferencji MONu była napisana w jakimś panicznym tonie
Coś ostatnio mam tendencję do pisania inaczej niż myślę :rozglada: Chodziło mi o to, że zwątpiłeś, ale już mniejsza z tym :stop:
A w magazynie wyglądała dosyć normalnie- jak zawsze pięknie
Jak wyglądała to wiem, bo widziałem Jej relację o Kontakcie :stop: Chodziło mi raczej o uśmiechy :spiewa:
ODPOWIEDZ