kamilo pisze:Czasami mam wrażenie, że te ujęcia na miasta z góry są jedynie dodatkiem :spiewa:
... i jak tu nie nazwać tego "lansowaniem się" - co Panie "POpieram" ? Pozdrawiam.
Moderator: Łukasz
Od dawna wiadomo, że TVN zamierza(ł) kupić drugi helikopter.r_r16 pisze:Po co im dwa helikoptery?
A Błękitny nie jest dobry? :uhh: To prawda - używany, ale jeden z najlepszych modeli.sybic pisze:Wg mnie, lepiej było kupić jeden, a dobry.
To wszystko przez bardzo marny zasięg i przepisy, które może kiedyś się zmienią...kamilo pisze:Przecież Błękitny jest na tyle rzadko w akcji, że dwóch helikopterów nie potrzeba.
Od przybytku glowa nie boli. Lepiej miec dwa nizeli jeden, a obydwa jakby nie bylo sa (beda) dobre. :rozglada:sybic pisze:Wg mnie, lepiej było kupić jeden, a dobry.
Ostatnio dosyc czesto go uzywali. O, nawet 10 minut temu mialam okazje widziec go na ekranie (o wilku mowakamilo pisze:Przecież Błękitny jest na tyle rzadko w akcji, że dwóch helikopterów nie potrzeba
To może teraz będzie szansa obejrzenia jakiegoś pościgu w jakości HD na żywo?Nika pisze: a jak juz wspomnial POpieram, ten drugi bylby dwusilnikowy co daje wiekszy zakres mozliwosci latania nad wybranymi obiektami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość