Moderator: Łukasz
To sytuacja moich marzeńNika pisze:No nareszcie Agatka urzadzila swoim fanom iscie reporterska uczte!Toc łaczyli sie z nia w kazdym serwisie i do tego dawano jej do wygadania sie wiecej czasu od poprzednich kolegow redakcyjnych relacjonujacych inne zdarzenia.
A jednak było groźnie :> ??Mi na pare laczen tez udalo sie przed ekranem zalapac, ale najfajniesze bylo to integracyjno-reporterskie spotkanie z Tomkiem Knapikiem. Fajnie notka opisala, ze jak Tomek zobaczyl znajoma zabawke, to od razu chcial Agatce z raczki ja wyrwac.![]()
Nie tylko tę , ale mam nadzieję , że wiele innych będzie jeszcze dla nas relacjonować :tanczy: !! Bo widać , że sprawia jej wiele radości praca na tym stanowiskuSkoro Agatka tak dobrze czuje sie na poznanskim stadionie, to ciekawe czy bedzie dla nas stamtad relacjonowac w czerwcu wizyte Zidana z okazji rozgrywek dzieciecych organizowanych przez Danone?! :mhm:
Słodziutki -widziałem, ale mam ostatnio tyle zaległości , że jak wziąłem się za ich nadrabianie , to parasol mi umknął :hmm: !! Takie to pewnie rozdają na jakichś festynach albo wyścigach konnych :devil: !!
Publicznie w tym temacie przyrzekliśmy sobie już nigdy się nie wypowiadaćJak wrzucacie filmy to róbcie to na ten serwer http://www.zshare.net/. Można i ściągnąć i oglądnąć na stronie.
....chyba , ze ktoś sam dobrowolnie coś podrzuciepsztajnek pisze:O minutowy film nikt chyba nie będzie miał pretensji :rozglada:
:hahaha: Takiego przejęzyczenia było mi trzebaA tego trzeba posłuchać: dzień dobry panie dyre... redaktorze :devil:
http://www.sendspace.com/file/l91uwh
..no ja jestem taki spragniony widoku Agatki że nie zwracam uwagi na to jakie ma na sobie..przy sobie..nad sobą gadżetymarcinkowsky pisze:Słodziutki -widziałem, ale mam ostatnio tyle zaległości , że jak wziąłem się za ich nadrabianie , to parasol mi umknął :hmm: !! Takie to pewnie rozdają na jakichś festynach albo wyścigach konnych :devil: !!!! Może Agatka wygrała , bądź ktoś wygrał dla niej na jakiejś loterii
!!
![]()
..nie chcemy by przez nas ktoś miał mieć później kłopoty z tvnemPublicznie w tym temacie przyrzekliśmy sobie już nigdy się nie wypowiadaćJak wrzucacie filmy to róbcie to na ten serwer http://www.zshare.net/. Można i ściągnąć i oglądnąć na stronie.x: !!
![]()
..o nic nie prosiliśmy a dostaliśmy tak wiele :jupi:....chyba , ze ktoś sam dobrowolnie coś podrzuciepsztajnek pisze:O minutowy film nikt chyba nie będzie miał pretensji :rozglada:!! :*
..wiedziałem że zabawnie to musiało wyglądać :hahaha::hahaha: Takiego przejęzyczenia było mi trzebaA tego trzeba posłuchać: dzień dobry panie dyre... redaktorze :devil:
http://www.sendspace.com/file/l91uwh!! Tomkowi chyba też :hahaha: !! :devil: epszt -dzięki -nastrój mam już na cały dzień wyśmienity :hahaha: !!
Który by chciał wszystko zatrzymać tylko i wyłącznie dla siebieobieżyświat pisze:..nie chcemy by przez nas ktoś miał mieć później kłopoty z tvnem:spiewa:
Hmmm :szalony: !!..pani redaktor![]()
![]()
![]()
..jest pani wspaniała :aniol:
..to że Jakub jest rano jeszcze o niczym nie świadczymarcinkowsky pisze:Hmmm :szalony: !!![]()
A propos
!! Może porozmawiajmy jak sprawy mają się dzisiaj :> ??
Na liveach w Poznaniu jest ten "nowy" :] !! Jakub Porada w serwisach tvn :] !! Kto więc wieczorem :mhm: ??
Marcinkowsky :> aż tak źle życzysz bliźnim? :rozglada: Się zastanawiam, co oni poczną, kiedy zagarną już wszystko :rozglada:marcinkowsky pisze:Który by chciał wszystko zatrzymać tylko i wyłącznie dla siebieobieżyświat pisze:..nie chcemy by przez nas ktoś miał mieć później kłopoty z tvnem:spiewa:
!!
Niech się udławią ....
!!
Nie tak cudownie jak wczoraj :rozglada:marcinkowsky pisze:Hmmm :szalony: !!![]()
A propos
!! Może porozmawiajmy jak sprawy mają się dzisiaj :> ??
To, że wtedy tak było, nie musi oznaczać wcale, że dziś będzie podobnieobieżyświat pisze:to że Jakub jest rano jeszcze o niczym nie świadczy![]()
..kiedyś było podobnie i myśleliśmy że wieczorem będzie Agatka a był znowu on![]()
Dnż odpadł :uhh: Zatem cierpliwie, bądź nie (jak kto woliobieżyświat pisze:..nic tylko czekać wieczoru![]()
..no jeszcze ewentualnie dnia na żywo
..na próżnoDnż odpadł :uhh: Zatem cierpliwie, bądź nie (jak kto woli) czekamy dalej
Podobno nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki :mhm: ?? :rozglada:epsztajnek pisze:No cóż, panowie, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i przestać oczekiwać na dyżury prezenterskie Agaty.
Może jeszcze kiedyś znów ....![]()
![]()
A byłem pełny nadzieiobieżyświat pisze:..na próżnoDnż odpadł :uhh: Zatem cierpliwie, bądź nie (jak kto woli) czekamy dalej
![]()
To straszne..Agatka - prezenterka już z nami się chyba nigdy nie przywita![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie wiem..ale dlaczego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najpierw sponiewierali kinga każąc mu usuwać filmiki z Agatką z yutuby , a teraz poniewierają nas - a co najgorsze sponiewierali Agatkę :uhh: !!obieżyświat pisze:..teraz - po raz pierwszy w życiu mam ochotę przerwać moją przygodę z tvn24![]()
![]()
![]()
![]()
A ja jeszcze się zastanowię :rozglada: ?? :spiewa: W końcu w ciągu dnia i tak z Agatką się nie widuję , więc dla mnie tak jakby już nie istniała medialnie :ech: !!..i jestem bardziej zdecydowany niż kiedykolwiek wcześniej![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], marcin3usb i 22 gości