Sam właśnie jestem ciekaw :mhm: Ale jakby to ode mnie zależało to dałbym Jej nawet dwa dni wolnego-niech sobie odpocznie,zasłużyła :aniol:kamilo pisze:I pytanie kiedy następny dyżur? Niezmiennie jutro?
Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Tylko po czym Kryńska ma odpoczywać :>
Z tego co widzę, to dzisiejszy dzień raczej przespała :jupi:
Szkada tylko, że nie spała głową w stronę kamery, bo to byłby na pewno uroczy widok
Śpiąca Joasia
No ja też bym optował za tym, by jutro był dzień wolny, co by się nie przepracowała i miała czas wypełnić swe powinności względem fanów- jeśli takowe nad nią ciążą
Poza tym- piękne usmiechy dziś słała :tanczy:

Z tego co widzę, to dzisiejszy dzień raczej przespała :jupi:
Szkada tylko, że nie spała głową w stronę kamery, bo to byłby na pewno uroczy widok

Śpiąca Joasia

No ja też bym optował za tym, by jutro był dzień wolny, co by się nie przepracowała i miała czas wypełnić swe powinności względem fanów- jeśli takowe nad nią ciążą

Poza tym- piękne usmiechy dziś słała :tanczy:
Joasia nawet gdyby miała całą dobę prowadzić serwisy to by oczka nie zmrużyła. Jak przygotowania do magazynu wyglądają jak te dzisiejsze do serwisu, bo rozumiem skąd to wczesne przychodzenie. Chociaż ma z kim pogadać ''Nasza Zakonnica''arczi pisze:Szkada tylko, że nie spała głową w stronę kamery, bo to byłby na pewno uroczy widok

Re: Joanna Kryńska
Ale afera z Joasią i łysym :hahaha: :racja: Jak wątek od razu poszedł do przodu i to nie z mojej winy
Pewnie nic takiego nie bedzie mieć miejsca,bo była widziana przeze mnie na drugim planie :tanczy: Dla Joasi 8 dzień pracy to pestkaarczi pisze:No ja też bym optował za tym, by jutro był dzień wolny, co by się nie przepracowała ...

P.S W serwisie 'Znani Polacy' Joasia jest juz o włos od pierwszej dziesiątki

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Może sobie odpracowywała czwartek i piątek w czasie długiego weekendu, by móc gdzieś skoczyć :uhh:maxxx pisze:Pewnie nic takiego nie bedzie mieć miejsca,bo była widziana przeze mnie na drugim planie Dla Joasi 8 dzień pracy to pestka
Już jest o krok bliżej :tanczy:P.S W serwisie 'Znani Polacy' Joasia jest juz o włos od pierwszej dziesiątki Co prawda nie jestem jakims zwolennikiem tego typu portali,ale zawsze to lepiej być 10 niż 200 ,jakto było na początku Dodam tylko,że wśród ilości głosujących jest 7. Tak więc pomóżcie Jej.
Ekhm,to Ona nie wie ,że My planujemy choć część tego długiego weeka spędzić przed tv ogladając serwisy z Joasią.kamilo pisze:Może sobie odpracowywała czwartek i piątek w czasie długiego weekendu, by móc gdzieś skoczyć

No ale narazie to musimy się zadowolić magazynkiem

A tak poza tym to jakto u Joanny,dobrych rad nigdy za wiele

Jeśli chodzi o mnie to może wsiąść wolne, bo mam nieco inne plany, zwłaszcza bliżej 17.00 :rozglada:maxxx pisze:Ekhm,to Ona nie wie ,że My planujemy choć część tego długiego weeka spędzić przed tv ogladając serwisy z Joasią. No nie wiem,nie wiem..
A ja dziś nie czułem takiego entuzjazmu jak zwykle, oglądając magazyn. Czyżby ten weekend to już było za dużo? :spiewa:No ale narazie to musimy się zadowolić magazynkiem
A tam,jak dwa razy nie pójdziesz na majówkę to się świat nie zawali :nie: :spiewa:kamilo pisze:Jeśli chodzi o mnie to może wsiąść wolne, bo mam nieco inne plany, zwłaszcza bliżej 17.00
Nie ma co cudów wymagać :spiewa:A ja dziś nie czułem takiego entuzjazmu jak zwykle, oglądając magazyn. Czyżby ten weekend to już było za dużo?
Och, a Kryńkowska nadal w pracy :rozglada: A później się dziwi, że mama mówi, że ona wciąż tylko praca i praca
A trzeba mieć czas także na inne rzeczy
Ale zapewne możemy się spodziewać, że teraz dociągnie PzP jak trzeba, a w weekend majowy tvn24 zastosuje taką metodę jak rok temu- Poranki w plenerze i później Majówka PzP, i Dżoana sobie odsapnie
Joasia dziś z tego co widzę, wyglądała wspaniale
Ach te końcówki włosów opadające na ramiona 

A trzeba mieć czas także na inne rzeczy

Joasia dziś z tego co widzę, wyglądała wspaniale

Majówka też? :rozglada: W zeszłym roku była, ale teraz nic o niej nie wspominają :spiewa:arczi pisze:Ale zapewne możemy się spodziewać, że teraz dociągnie PzP jak trzeba, a w weekend majowy tvn24 zastosuje taką metodę jak rok temu- Poranki w plenerze i później Majówka PzP, i Dżoana sobie odsapnie
Ja już nawet nie zaznaczam, że wyglądała świetnie bo to oczywista oczywistośćJoasia dziś z tego co widzę, wyglądała wspaniale Ach te końcówki włosów opadające na ramiona

Nie wiem, ale to jest mozliwekamilo pisze:Majówka też? W zeszłym roku była, ale teraz nic o niej nie wspominają

Szkoda tylko, że Dżoana sie nie wybiera na takie majówki :uhh:
A dziś na różowo

Oczywiście podczas kuszenia nas wizją wywyłania maili na kontakt, oraz chwilę później

No właśnie,ja tylko dodam,że nie wiem jak Ona to robi,ale codziennie w jakims stopniu inaczej wygladakamilo pisze:Ja już nawet nie zaznaczam, że wyglądała świetnie bo to oczywista oczywistość