Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:I pytanie kiedy następny dyżur? Niezmiennie jutro?
Sam właśnie jestem ciekaw :mhm: Ale jakby to ode mnie zależało to dałbym Jej nawet dwa dni wolnego-niech sobie odpocznie,zasłużyła :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Tylko po czym Kryńska ma odpoczywać :> :lol2:
Z tego co widzę, to dzisiejszy dzień raczej przespała :jupi:
Szkada tylko, że nie spała głową w stronę kamery, bo to byłby na pewno uroczy widok :lol2:
Śpiąca Joasia :D

No ja też bym optował za tym, by jutro był dzień wolny, co by się nie przepracowała i miała czas wypełnić swe powinności względem fanów- jeśli takowe nad nią ciążą 8) :lol2: :lol2:
Poza tym- piękne usmiechy dziś słała :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

arczi pisze:Szkada tylko, że nie spała głową w stronę kamery, bo to byłby na pewno uroczy widok
Joasia nawet gdyby miała całą dobę prowadzić serwisy to by oczka nie zmrużyła. Jak przygotowania do magazynu wyglądają jak te dzisiejsze do serwisu, bo rozumiem skąd to wczesne przychodzenie. Chociaż ma z kim pogadać ''Nasza Zakonnica'' :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Re: Joanna Kryńska

Post autor: adam »

Ale afera z Joasią i łysym :hahaha: :racja: Jak wątek od razu poszedł do przodu i to nie z mojej winy
Camilo
Guru
Guru

adam pisze:Ale afera z Joasią i łysym Jak wątek od razu poszedł do przodu i to nie z mojej winy
To już skończona historia :stop: Życie toczy się dalej :spiewa:
maxxx

arczi pisze:No ja też bym optował za tym, by jutro był dzień wolny, co by się nie przepracowała ...
Pewnie nic takiego nie bedzie mieć miejsca,bo była widziana przeze mnie na drugim planie :tanczy: Dla Joasi 8 dzień pracy to pestka ;)
P.S W serwisie 'Znani Polacy' Joasia jest juz o włos od pierwszej dziesiątki 8) Co prawda nie jestem jakims zwolennikiem tego typu portali,ale zawsze to lepiej być 10 niż 200 ,jakto było na początku :rozglada: Dodam tylko,że wśród ilości głosujących jest 7. :shock: Tak więc pomóżcie Jej :racja: .
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Pewnie nic takiego nie bedzie mieć miejsca,bo była widziana przeze mnie na drugim planie Dla Joasi 8 dzień pracy to pestka
Może sobie odpracowywała czwartek i piątek w czasie długiego weekendu, by móc gdzieś skoczyć :uhh:
P.S W serwisie 'Znani Polacy' Joasia jest juz o włos od pierwszej dziesiątki Co prawda nie jestem jakims zwolennikiem tego typu portali,ale zawsze to lepiej być 10 niż 200 ,jakto było na początku Dodam tylko,że wśród ilości głosujących jest 7. Tak więc pomóżcie Jej.
Już jest o krok bliżej :tanczy:
maxxx

kamilo pisze:Może sobie odpracowywała czwartek i piątek w czasie długiego weekendu, by móc gdzieś skoczyć
Ekhm,to Ona nie wie ,że My planujemy choć część tego długiego weeka spędzić przed tv ogladając serwisy z Joasią. :lol2: No nie wiem,nie wiem.. :spiewa:

No ale narazie to musimy się zadowolić magazynkiem :lol2: Tak,tak Joa nikogo nie dopuści do swojego programu-wszystko sama :aniol: Dziś wiele sprawek poruszała,najbardziej Ją chyba zadziwła 'odwaga' pewnego mieszkańca Konopisk (rodzinna wieś p.Marka Przybylika :lol2: ),który wtargnął do urzędu gminy z piłą motorową w ręku walcząc o swoje racje :uhh:
A tak poza tym to jakto u Joanny,dobrych rad nigdy za wiele :lol2: Ciemna marynareczka i krwista bluzeczka :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Ekhm,to Ona nie wie ,że My planujemy choć część tego długiego weeka spędzić przed tv ogladając serwisy z Joasią. No nie wiem,nie wiem..
Jeśli chodzi o mnie to może wsiąść wolne, bo mam nieco inne plany, zwłaszcza bliżej 17.00 :rozglada:
No ale narazie to musimy się zadowolić magazynkiem
A ja dziś nie czułem takiego entuzjazmu jak zwykle, oglądając magazyn. Czyżby ten weekend to już było za dużo? :spiewa:
maxxx

kamilo pisze:Jeśli chodzi o mnie to może wsiąść wolne, bo mam nieco inne plany, zwłaszcza bliżej 17.00
A tam,jak dwa razy nie pójdziesz na majówkę to się świat nie zawali :nie: :spiewa:
A ja dziś nie czułem takiego entuzjazmu jak zwykle, oglądając magazyn. Czyżby ten weekend to już było za dużo?
Nie ma co cudów wymagać :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:A tam,jak dwa razy nie pójdziesz na majówkę to się świat nie zawali
Oczywiście, że nic się nie stanie, tylko ciekawe jaką wymówkę wymyślę. Bo ta, że muszę oglądać TV może nie przejść :spiewa:
Nie ma co cudów wymagać
A jeszcze 3 dni bym powiedział, że to niemożliwe :nie:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Och, a Kryńkowska nadal w pracy :rozglada: A później się dziwi, że mama mówi, że ona wciąż tylko praca i praca :lol2:
A trzeba mieć czas także na inne rzeczy :P Ale zapewne możemy się spodziewać, że teraz dociągnie PzP jak trzeba, a w weekend majowy tvn24 zastosuje taką metodę jak rok temu- Poranki w plenerze i później Majówka PzP, i Dżoana sobie odsapnie :lol2:

Joasia dziś z tego co widzę, wyglądała wspaniale :lol2: Ach te końcówki włosów opadające na ramiona :D
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Ale zapewne możemy się spodziewać, że teraz dociągnie PzP jak trzeba, a w weekend majowy tvn24 zastosuje taką metodę jak rok temu- Poranki w plenerze i później Majówka PzP, i Dżoana sobie odsapnie
Majówka też? :rozglada: W zeszłym roku była, ale teraz nic o niej nie wspominają :spiewa:
Joasia dziś z tego co widzę, wyglądała wspaniale Ach te końcówki włosów opadające na ramiona
Ja już nawet nie zaznaczam, że wyglądała świetnie bo to oczywista oczywistość :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:Majówka też? W zeszłym roku była, ale teraz nic o niej nie wspominają
Nie wiem, ale to jest mozliwe :lol2:
Szkoda tylko, że Dżoana sie nie wybiera na takie majówki :uhh:

A dziś na różowo 8) Czochranie zostało zanotowane dziś aż dwa razy :lol2:
Oczywiście podczas kuszenia nas wizją wywyłania maili na kontakt, oraz chwilę później :lol2:
maxxx

kamilo pisze:Ja już nawet nie zaznaczam, że wyglądała świetnie bo to oczywista oczywistość
No właśnie,ja tylko dodam,że nie wiem jak Ona to robi,ale codziennie w jakims stopniu inaczej wyglada :D Dzisiaj włoski juz Jej tak nie opadały jak wczoraj,ale za to falowały jak tylko chciały :tanczy: :aniol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ