Magda Sakowska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Po jednym dniu nieobecności, Magdzia znów za stołem :lol2:
Ta to lubi jednak swoją pracę :tanczy: Ale to sie dobrze składa, bo ja lubię się jej pracy przyglądać :jupi:
Dziś oczywiście kucyk i piękna (nowa?) marynarka :D
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

A teraz Ją zezłościł pewien pan z prokuratury ,który nie chciał udzielić informacji :nie: Beszczelność :ban: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

A ja ostatnio oglądam ten ''Dzień na żywo'' i wiem, że kogoś mi brakuje, ale nie mogę sobie przypomnieć kogo. Dopiero teraz mnie olśniło :devil: Czyżby kolejny już niemalże 10 dniowy urlop, czy - prędzej - zwolnienie lekarskie? Jeśli to pierwsze, to oznacza, że jutro możemy się Jej spodziewać :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No pięknie :lol2: Magdy już tyle czasu nie ma, a Ty żeś się dopiero zorientował, że 'kogoś' brakuje :lol2:
Nie no, DnŻ bez Sakowskiej to taki nie do końca DnŻ :rozglada:
Mam nadzieję na rychły powrót :lol2: Może jakieś zwolnienie na Iwka jeszcze Magdzie przysługuje i mamuśka chce z nim spędzić troche czasu :D
maxxx

Post autor: maxxx »

Magda to jest taki ząb trzonowy Tvn24 8) Czyli,że bez niego [Niej] cieżko dłużej dobrze funkcjonować :rozglada: Dlatego pora najwyższa na powrót :tanczy: Zapewne już jutro wypoczęta Sakosia się z Nami przywita :lol2:
arczi pisze:Może jakieś zwolnienie na Iwka jeszcze Magdzie przysługuje i mamuśka chce z nim spędzić troche czasu
Oby Iwek był zdrów jak ryba,bo wtedy to zwolnienie Magda wykorzysta w lepszy sposób :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Jetsem w szoku. Wyjaśnia się długa nieobecność Magdy :(
Postanowiła przejść do Polsat News :?

Co najgorsze ma długi czas zakazu pracy u konkurencji w związku z czym pokaże się dopiero w grudniu :(
wirtualnemedia.pl pisze:Poza ludźmi z TV Biznes w Polsat News pojawi się też prezenterka konkurencyjnej TVN 24 Magda Sakowska. Dziennikarka pracę w kanale Grupy TVN kończy pod koniec maja (zniknęła już z wizji), ale ze względu na długi zakaz konkurencji pracę w Polsat News zacznie dopiero w grudniu. Będzie prowadzić serwisy, a także pracować w roli wydawcy.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re: Magda Sakowska

Post autor: Marcin »

Powiem bardzo brzydko. Porąbało ją.
Odchodzi z renomowanej stacji do projektu, który ma małe szanse na spektakularny sukces. Już TV Biznes miała być konkurencją dla TVN24, ale nawet TVN Gra nie byli w stanie przebić widownią. Polsat News to ten sam zespół, tylko zabierają się do stacji newsowej od nowa. I co z tego może wyniknąć? Już raz odchodziła z TVN24, a teraz niech nie wraca.
Poza tym takie odejścia to objaw gwiazdorstwa. Sakowska była jedną z mniej ciekawych regularnych prezenterek. Niemniej jednak... szkoda.
madziulka
Początkujący
Początkujący

Post autor: madziulka »

jeszcze wróci z podkulonym ogonem :stop:
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

Mam wrażenie, że niektórzy zagalopowali się w decydowaniu kto gdzie ma pracować. Jakby musiała pracować w tej jedynej, najlepszej stacji zwanej TVN24 i tylko tam bo inne stacje to dno i nie warto tam pracować. Zastanówcie sie trochę.
Porąbało ją.

Poza tym takie odejścia to objaw gwiazdorstwa

jeszcze wróci z podkulonym ogonem
ciekawe teorie :roll:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Wręcz przeciwnie. Jak nie chce pracować w TVN24, to niech nie pracuje.
Tylko że ona nieustannie "się wierci", a na dodatek jej decyzja wydaje się być niezrozumiała. I jestem ciekaw jak szybko rzuci Polsat News.
Camilo
Guru
Guru

Nie wierzę. :nie: Ostatnio jeszcze zastanawialiśmy się, co jest powodem jej dłuższej nieobecności. :ech:
Czekać do grudnia... :shock:
Jednocześnie - z Jej odejściem - sam ''Dzień na żywo'' sporo stracił ;(
Przy całej tej sytuacji pociesza mnie jednak fakt, że jest zmienna. 2 lata temu powracała do RMF, rok temu brała udział w próbach do ''Wiadomości'', kilka miesięcy temu pojawiły się plotki o rzekomym odejściu do Pulsu. :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Już abstrachując od mojego rozgoryczenia tą decyzją, i że była moją ulubioną prezenterką, nie za bardzo mogę zrozumieć powody odejścia. Oczywiście nie wiemy jakie powody nią kierowały przy podejmowaniu decyzji itd. Ale tu była głowną prezenterką DnŻ :uhh: Miała bardzo silną pozycje :rozglada:
A dołącza do zespołu składającego się jak już wspomniał Marcin z dziennikarzy Tv Biznes i Superstacji- bo i tacy podobno tam dołączają :ech: No ale Polsat News może mają szansę na sukces, choć na pewno nie większy jak tvn24 :nie:

Magda już zdaje się dwa razy odchodziła- raz do RMF, z którego wróciła po pół roku, poźniej wybierała się do Wiadomości. W obu przypadkach jednak w końcu wybierała tvn24 :rozglada: Jak będzie tym razem? Jakoś mam niestety przeczucie, że tym razem to koniec, choć chciałbym by zmieniła decyzję tak jak np. Maja Popielarska :rozglada:

Poza tym te pół roku zakazu pracy u konkrencji :ech: Jak to jest, że np. Magda Hykawy, czy Marcin Firlej praktycznie w ciągu kilku tygodni do konkurencyjnych stacji, a Magda ma tak długą umowę o nie podejmowanie pracy w innych mediach :rozglada:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

No i dobrze że odchodzi ja tam nie zamierzam oglądać POLSAT NEWS bo sobie wyobrażam co tam będzie zrobią kolorowe studio jak Joś i będzie Ibisz coś gadał żal

Sakowska-nigdy nie darzyłem jej sympatią siedziała na tym fotelu jak by miała owsiki cały czas się kręciła no cóż może dali jej 500 zł więcej to poleciała.... zamieniła Magda siekierkę na kijek
Camilo
Guru
Guru

Myślę, że Polsat News będzie dostępny dla szerszej części widowni, podobnie jak TV Biznes. Mam tu na myśli Cyfrę i/lub lokalną kablówkę. W przeciwnym razie żegnaj Sakosiu na wieki :spiewa:
A dołącza do zespołu składającego się jak już wspomniał Marcin z dziennikarzy Tv Biznes i Superstacji- bo i tacy podobno tam dołączają
Nie tylko, ale głównie. W ostatnich dniach w TV Biznes można zobaczyć osoby znane mniej lub bardziej z regionalnych ośrodków TVP. :rozglada:
Ale tu była głowną prezenterką DnŻ
Nie wiem czy to tylko moje wrażenie, czy przyznacie mi rację, ale uważam, że Sakosia nie czuła się za dobrze w TVN24, bo - w przeciwnym razie - nie szukała by tyle razy pracy u konkurencji. Nie mniej jednak sądzę, że to ostateczna decyzja, przynajmniej na najbliższe 2 lata :rozglada:

Teraz trzeba czekać na jakieś ''świeżynki'' w załodze stacji, najprawdopodobniej na jesień. Zapowiadane przejście kilku reporterów do ''Wiadomości'' i - wszystko na to wskazuje - Polsat News, może spowodować personalny kryzys w stacji.

Pozostaje już prosić tylko o przeniesienie tematu do działu Telewizja i podziękować Madzi za wspaniale spędzone chwile czy to w serwisach, czy w sejmowych relacjach. :tanczy:
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

Marcin pisze: Już TV Biznes miała być konkurencją dla TVN24, ale nawet TVN Gra nie byli w stanie przebić widownią.
Bardzo dobrze napisałeś, miał być. Cały czas pozostał stacją biznesową. I radzi sobie całkiem nieźle, ma większą oglądalność niż dziecko dwóch gigantów.
Marcin pisze:Poza tym takie odejścia to objaw gwiazdorstwa.
Masz na myśli ten typ gwiazdorstwa co Wellman-Prokop? Wybili się na Pytaniu na śniadanie i Podróżach z żartem i uciekli tam gdzie lepiej płacą?
Marcin pisze: Tylko że ona nieustannie "się wierci", a na dodatek jej decyzja wydaje się być niezrozumiała.
Nie wiem dlaczego odeszła ale może np. max. co TVN24 mógł jej zaoferować było czytanie z promptera? Dla młodych, którzy zaznają jest to dobry sposób na oswojenie się z kamerą; czy dla kogoś kto prowadzi Fakty jest to ciekawe uzupełnienie pracy. Ale Sakowskiej nie potrzeba obycia z kamerą i nie zanosiło sie tez by np. prowadziła Fakty. Takie klepanie przez pół dnia tego samego z promptera jest raczej mało ciekawe. Więc odeszła tam gdzie może robić coś więcej niż czytanie.

Tak czytam te wpisy i wiecie co? Wydrukujcie sobie dwa loga. TVN-u naklejcie sobie na telewizorze w prawym górnym rogu a TVN24 w lewym dolnym. Telewizja nabierze dla Was nowego wymiaru :) Wszystkie kanały będą cacy :) Nawet te Polsatu. Wtedy nawet Sakowska w Polsat News będzie do przyjęcia :)
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
ODPOWIEDZ