Ta to lubi jednak swoją pracę :tanczy: Ale to sie dobrze składa, bo ja lubię się jej pracy przyglądać :jupi:
Dziś oczywiście kucyk i piękna (nowa?) marynarka

Moderator: Łukasz
Oby Iwek był zdrów jak ryba,bo wtedy to zwolnienie Magda wykorzysta w lepszy sposóbarczi pisze:Może jakieś zwolnienie na Iwka jeszcze Magdzie przysługuje i mamuśka chce z nim spędzić troche czasu
wirtualnemedia.pl pisze:Poza ludźmi z TV Biznes w Polsat News pojawi się też prezenterka konkurencyjnej TVN 24 Magda Sakowska. Dziennikarka pracę w kanale Grupy TVN kończy pod koniec maja (zniknęła już z wizji), ale ze względu na długi zakaz konkurencji pracę w Polsat News zacznie dopiero w grudniu. Będzie prowadzić serwisy, a także pracować w roli wydawcy.
ciekawe teoriePorąbało ją.
Poza tym takie odejścia to objaw gwiazdorstwa
jeszcze wróci z podkulonym ogonem
Nie tylko, ale głównie. W ostatnich dniach w TV Biznes można zobaczyć osoby znane mniej lub bardziej z regionalnych ośrodków TVP. :rozglada:A dołącza do zespołu składającego się jak już wspomniał Marcin z dziennikarzy Tv Biznes i Superstacji- bo i tacy podobno tam dołączają
Nie wiem czy to tylko moje wrażenie, czy przyznacie mi rację, ale uważam, że Sakosia nie czuła się za dobrze w TVN24, bo - w przeciwnym razie - nie szukała by tyle razy pracy u konkurencji. Nie mniej jednak sądzę, że to ostateczna decyzja, przynajmniej na najbliższe 2 lata :rozglada:Ale tu była głowną prezenterką DnŻ
Bardzo dobrze napisałeś, miał być. Cały czas pozostał stacją biznesową. I radzi sobie całkiem nieźle, ma większą oglądalność niż dziecko dwóch gigantów.Marcin pisze: Już TV Biznes miała być konkurencją dla TVN24, ale nawet TVN Gra nie byli w stanie przebić widownią.
Masz na myśli ten typ gwiazdorstwa co Wellman-Prokop? Wybili się na Pytaniu na śniadanie i Podróżach z żartem i uciekli tam gdzie lepiej płacą?Marcin pisze:Poza tym takie odejścia to objaw gwiazdorstwa.
Nie wiem dlaczego odeszła ale może np. max. co TVN24 mógł jej zaoferować było czytanie z promptera? Dla młodych, którzy zaznają jest to dobry sposób na oswojenie się z kamerą; czy dla kogoś kto prowadzi Fakty jest to ciekawe uzupełnienie pracy. Ale Sakowskiej nie potrzeba obycia z kamerą i nie zanosiło sie tez by np. prowadziła Fakty. Takie klepanie przez pół dnia tego samego z promptera jest raczej mało ciekawe. Więc odeszła tam gdzie może robić coś więcej niż czytanie.Marcin pisze: Tylko że ona nieustannie "się wierci", a na dodatek jej decyzja wydaje się być niezrozumiała.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości