Nie jestem za tym. Czasem jeden musi pracować, żeby inny dziennikarz mógł odpocząć. Tak jest i w tej kwestiidude007 pisze:A co myslicie o podwojnym prowadzeniu - codziennie.
Tak jest juz w bardzo wielu stacjach telewizyjnych
Fakty - program informacyjny TVN
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: "Fakty" - nalepszy program informacyjny w Polsce
Pisałem osttnio o tym żeby podczas podwójnego prowadzenia wprowadzic zamiast niebieskiego tła wprowadzicjakis film zapowiadanego newsa
Dzisiaj zapomnieli sciagnac obrazka z ekranu tylnopr. i jak zaczeli mowic speakerzy a za nimi byl ten obrazek to fajnie to wygladalo. :brawa: :tanczy: :brawa:
Dzisiaj zapomnieli sciagnac obrazka z ekranu tylnopr. i jak zaczeli mowic speakerzy a za nimi byl ten obrazek to fajnie to wygladalo. :brawa: :tanczy: :brawa:
TVP - totalna video porażka
Dzisiaj podczas obrad komisji śledczej regularnie po lewej stronie ekranu pojawia się reklama programu "Fakty po faktach".
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
A u mnie się pojawia regularnie po prawej...Martin pisze:Dzisiaj podczas obrad komisji śledczej regularnie po lewej stronie ekranu pojawia się reklama programu "Fakty po faktach".
Na pewno po lewej, widziałem minutę temu. 

Re: "Fakty" - najlepszy program informacyjny w Polsce
Albo oglądasz inny kanał, albo jeszcze nie znasz stron...Martin pisze:Na pewno po lewej, widziałem minutę temu.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
No właśnie, ja widziałem właśnie tę pierwszą wersję reklamy, :] chociaż może szanowny użytkownik POpieram wie lepiej.Pojawiają się dwa rodzaje reklam. Na pierwszej ekran dzielony jest na pół, jak to ma miejsce w czasie relacji reporterskich i po lewej pojawia reklama, a druga wersja to jest ta, którą sfotografował POpieram.
-
- Początkujący
a dziś "Fakty" później niż zwykle, z racji dogrywki w meczu finałowym Remes Pucharu Polski 

Dziś "Fakty" po 19:30!
Re:
I "Uwagi!"...D00 pisze:Czyli nie będzie Faktów po Faktach.
Jaja se robią...michnik101 pisze:a dziś "Fakty" później niż zwykle, z racji dogrywki w meczu finałowym Remes Pucharu Polski
W życiu żadnego meczu w TVN nie widziałem, aż tu nagle jakiś podrzędny mecz zburzył całą ramówkę
Nie będzie chyba "Faktów po faktach", ale będą "Fakty po meczu"
Głupio zrobili, bo jak zaczną się wiadomości to dużej oglądalności fakty dziś mieć nie będą! :?

Jeśli Fakty zdążą się zacząć w czasie trwania Wiadomości. Bo nic na to nie wskazuje. :/