A cóż to za pytanie? :> Oczywiście, że bohatera głównegokamilo pisze:Wytwory kąciku czy bohatera głównego? :>Dżastina pisze:Aż chciałoby się schrupaćNika pisze:Kamilo specjalnie dla Ciebie kacik kulinarny z Pawłem w roli glownej

Cieszę się ogromnie z każdego pojawienia się mojego ulubieńca na wizji, ale nic nie złagodzi smutku i rozgoryczenia wywołanych - niezrozumiałą dla mnie, degradacją Pawła :uhh:kamilo pisze:Ciesz się z tego co masz :spiewa: 2 razy do tej samej rzeki się nie wchodzi :stop:Jeszcze tylko powrocik za stół prezenterski i będę mogła oświadczyć, że jestem syta
Gdybyś posmakował mojej kuchni, zapomniałbyś o tym, że kiedykolwiek byłeś wybrednyJakbyś zobaczyła, jak jestem wybredny to byś tą chęć straciła

Wczuj się w położenie moje i fanów Agatki :uhh: A teraz pomyśl w jakiej Ty jesteś komfortowej sytuacjikamilo pisze:Słowa dające wiele do myślenia... :hyh:Żebyś jeszcze kiedyś nie zatęsknił

[/quote]not that kind pisze:Z wczorajszego materiału
Sie zastanawiam czy dzisiaj, podobnie jak wczoraj, pan redaktor wprowadzi nas w temat kolejnego odcinka? :mhm: