przyznaje sie ze to pierwszy tydzien w ktorym moge podziwiaĂŚ Pochanke w Faktach i stwierdzam ze ona mi tam pasuje, tylko cholera, czy ktoÂś stoi za kamerÂą i jej przypomina ze ma zamykac usta jak skoĂączy mĂłwiĂŚ?
A mi przestaÂła siĂŞ podobaĂŚ. GÂłos oddaÂłem pierwszego dnia nie widzÂąc jej Faktach, ale poniewaÂż jÂą bardzo lubilem w wieczornych to byÂł przychylny.
Teraz jakoœ narzuca siê swoim zdaniem i w jakiœ dziwny (sztuczny dla mnie) sposób ukazuje emocje. Na przyk³ad te dzisiejsze W³oszki. Oczywiœcie, jest to pozytywna wiadomoœÌ, ale to ja sobie sam taki wniosek mam wysnuÌ. I jeszcze to powtarzanie tej informacji na koniec z megapodniet¹. OpanowaÌ siê nie umie? Ja wolê bardziej suchy i przede wszystkim mniej osobisty przekaz. Tak samo "trzymamy kciuki za Johna Kerry'ego w wyborach w USA". Co to ma byÌ? Bo wizy?
No i trochĂŞ za bardzo wierzga gÂłowÂą... PieĂąkowska teÂż to robi, ale to mi nie przeszkadza - Pochanke zbyt mocno.
michal pisze: Tak samo "trzymamy kciuki za Johna Kerry'ego w wyborach w USA". Co to ma byĂŚ? Bo wizy?
Przepraszam, nie jestem w temacie. Czy Pochanke w Faktach o 19.00 wygÂłosiÂła taki komentarz? Wprawdzie popieram Kerrego (wiem, Âże i tak przegr), ale pierwsze sÂłyszĂŞ, aby w Polsce dziennikarz tak otwarcie staÂł po jednej ze strron. U Lisa byÂłoby to nie moÂżliew - on jest za Bushem.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....