Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
Re: Jarosław Kuźniar
no i w końcu dali mu odpocząć. Ale Jakub Porada jest również doskonały w roli Porankowego prowadzącego. Zupełnie inny styl, ale naprawdę z klasą i profesjonalizmem. I nawet przyznał się dziś do brania tabletek na odchudzanie...
No no piszcie szybko i będzie 50-ta strona forum poświecona Jarkowi
:D:D Nie ociągajmy się 

bardzo chętnie by się coś wkleiło i udokumentowało wlasciwym obrazkiem ale strona "na zywo" nie działa;/
http://www.tvnfakty.pl/nazywo.php
http://www.tvnfakty.pl/nazywo.php
No humorek Jarkowi dopisuje. Po rozmowie z Anią Seremak z zoo w Krakowie powiedział, że ten (chyba pawian) podobny do mnie
, niezła autoironia.

-
- Nowicjusz
W niedzielny poranek ten numer z Leo Beenhakkerem udał się panu
a kto to jest???
a to ten najpopularniejszy bankier :brawa: :brawa: :brawa:
a kto to jest???
a to ten najpopularniejszy bankier :brawa: :brawa: :brawa:

Jarek w ostatnim wpisie na swoim blogu pochwalił się, że w tym tygodniu spędził 2 dni we Wrocławiu, gdzie spotkał się ze studentami.
Fragment:
Fragment:
Tylko martwi mnie spotkanie ze studentami
mili młodzi ludzie
dziękuję, że zechcieli posłuchać żółtodzioba ale
nie można być naiwnym we współczesnym świecie
szczególnie w tym zawodzie
tu się nic nie dzieję nagle
Nie tylko premier Donald Tusk popalal trawke, ostatnio ktos tez sie sztachal tym specyfikiem... :spiewa:
Fragment z blogu Jarka, z ostatniego wpisu
"p.s: mam nadzieje, że tanie wino działa skuteczniej niż marokański haszysz"
Sie dzialo w tym Maroku ...
Kamieniami w Pana redaktora rzucac nie bedziemy bo do aniolow nam wszystkim daleko.
żródełko: http://jarekkuzniar.blogspot.com/2008/0 ... eniem.html
Fragment z blogu Jarka, z ostatniego wpisu

Sie dzialo w tym Maroku ...

Kamieniami w Pana redaktora rzucac nie bedziemy bo do aniolow nam wszystkim daleko.
żródełko: http://jarekkuzniar.blogspot.com/2008/0 ... eniem.html
Uroczy jest !!! Dziś z małą córeczką Tomasza Terlikowskiego rozmawiał tak słodko, że miło było patrzeć, na pewno nie udawał tego jaki jest bo mała by wyczuła chłopaka na kilometr i na pewno nie chciałaby z nim zapowiadać pogody
Fajny ten nasz redaktor…

-
- Początkujący
- Kontakt:
Jarosław Kuźniar - zdecydowanie mój ulubiony prowadzący w TVN24. Genialny, wprost uwielbiam rozpoczynać dzień w jego towarzystwie. Moim zdaniem - zjada Kubusia Poradę na śniadanie absolutnie
;]
Straszny luz, odchylenia od standardowego spodobu prowadzenia, docinki i zabawne komentarze które wyglądają na mistrzowską wprost improwizację na żywo (jeśli nie są, to tym bardziej pogratulować daru przekonywania ;]). Za każdym razem jak oglądam "Poranek" z Kuźniarem to nie chcę żeby się kończył bo co chwila czymś innym prowadzący mnie rozbawia :tanczy: :brawa:
Jak dla mnie - geniusz, wspaniałe połączenie standardowego serwisu informacyjnego i morning show a'la "Dzień Dobry TVN" na przykład, wszystko w idealnych proporcjach i poprawnie wymieszane
Wspaniały początek dnia w jego towarzystwie, głównie dla niego wykupuję internetowy abonament w TVN24
;]
Straszny luz, odchylenia od standardowego spodobu prowadzenia, docinki i zabawne komentarze które wyglądają na mistrzowską wprost improwizację na żywo (jeśli nie są, to tym bardziej pogratulować daru przekonywania ;]). Za każdym razem jak oglądam "Poranek" z Kuźniarem to nie chcę żeby się kończył bo co chwila czymś innym prowadzący mnie rozbawia :tanczy: :brawa:
Jak dla mnie - geniusz, wspaniałe połączenie standardowego serwisu informacyjnego i morning show a'la "Dzień Dobry TVN" na przykład, wszystko w idealnych proporcjach i poprawnie wymieszane

Wspaniały początek dnia w jego towarzystwie, głównie dla niego wykupuję internetowy abonament w TVN24

Pan redaktor Kuźniar niewątpliwie jest jedyny w swoim rodzaju i też oczka mi sie szybciej z rana otwieraja jak widzę, że to on prowadzi Poranek. Bo jak jest Kuźniar to wiadomo, ze będzie się dzialo.
Dziś też łatwiej się wstawało. A po 10-tej miała miejsce zabawna sytuacja. Na ekranie, z którego był widok na katowicki Spodek, ktoś przespacerowal się po studio. Na co Jaro: A kto tam? Lepiej pokażmy mapę zanim ktoś tam znowu się pojawi.. i w śmiech. :rozglada:

Dynamitri, polecam blog Pana redaktora, a szczególnie ostatni wpis bardzo ciekawy. Trochę pokarcil swoich kolegow dziennikarzy, Lisowi najbardziej się oberwalo, ale moim zdaniem jak najbardziej slusznie.
http://jarekkuzniar.blogspot.com/

Dziś też łatwiej się wstawało. A po 10-tej miała miejsce zabawna sytuacja. Na ekranie, z którego był widok na katowicki Spodek, ktoś przespacerowal się po studio. Na co Jaro: A kto tam? Lepiej pokażmy mapę zanim ktoś tam znowu się pojawi.. i w śmiech. :rozglada:

Dynamitri, polecam blog Pana redaktora, a szczególnie ostatni wpis bardzo ciekawy. Trochę pokarcil swoich kolegow dziennikarzy, Lisowi najbardziej się oberwalo, ale moim zdaniem jak najbardziej slusznie.

Jej jej jej… Jak milo się czyta takie piękne wpisy
aż humor mi się poprawił bo wyjęliście mi w ust i wszystko tak pięknie o Jarku napisaliście. SuperB. A swoja drogą przyłączam się do tego, iż rano wstaje się o wiele lepiej kiedy jeszcze z zamkniętymi oczami włączam TVN24 i widzę Jarka
& Krzysztofa to już jestem rozbudzona na maxa
. No ale wpis dynamitri cudowny…

Tu akurat się zgodze podobnie jak Ty.Trochę ugryzł swoich kolegów po fachu,ale mowiąc szczerze przy ostatnim wydaniu 'Teraz My' i rozmowie z Gowinem nie mogłem wysiedzieć :stop:Nika pisze: Trochę pokarcil swoich kolegow dziennikarzy, Lisowi najbardziej się oberwalo, ale moim zdaniem jak najbardziej slusznie
A tak co do Jarka jeszcze.Dziś była pewna nieprzyjemna wymiana zdań pomiedzy Nim a kolegą Wasilewskim

"Sam kończysz moje zdania i bijesz sobie brawo..' :spiewa: Ostro

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
To jakaś nowość ze strony Pana Redaktora. Do tej pory wypowiadał się krytycznie jedynie o politykach. Teraz o kolegach (?) po fachu. Słusznie się oberwało. Zwłaszcza Lisowi. Facet coraz bardziej pokazuje, że jest niezdecydowany, a słowa i czyny są zupełnie czymś innym.

Oczywiście na forum tvn24.pl wszyscy chwalą i dziękują Wasilewskiemu. Nie wiedzą tylko, że Panowie, gdy tylko zaczyna się reklama, podają sobie ręce.'Sam kończysz moje zdania i bijesz sobie brawo..'

Jak bym tak pierwszy raz ogladał dzisiaj Jarka to bym powiedział,że jest poważnym zdystansowanym panem :rozglada: Dobrze,że nie starszym
Oczywiście pare żarcików przemycił.Widać,że dobrze mu się współpracuje z Mają :tanczy:
Ale cóż się dziwić tej powadze,skoro rozmawiał z kapłanem czy Grzegorzem Turnauem :spiewa:
A tak poza tematem,fajne miał buty

Ale cóż się dziwić tej powadze,skoro rozmawiał z kapłanem czy Grzegorzem Turnauem :spiewa:
A tak poza tematem,fajne miał buty

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
A jakie były te buty ;> bo nie mialam niesttey okazji widziec Jarka i jego butów oczywiscie