Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: epsztajnek »

idealnie nadawalaby sie na dziewczyne Bonda
T. może być dumny z takiej kobity :lol2: :brawa: :brawa: :brawa:
A ten caps jest po prostu boski:
Mi się kojarzy z seksmisyjną Lamią w kosmicznym skafandrze :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Nika pisze:Kurcze, a mieli puscic jeszcze jedna relacje po 10, tak przynajmniej redaktor Kuźniar zapowiadal. Ale cos chyba zmienili plan, bo sie nie doczekalam,
Dokładnie tak mówił :? !! Ja też czekałem i czekałem i doczekać się nie mogłem :? !! :/ Ja Ci mówię Nika -oni to robią fanom Agatki z premedytacją :twisted: !! :twisted:

epsztajnek pisze:
idealnie nadawalaby sie na dziewczyne Bonda
T. może być dumny z takiej kobity :lol2: :brawa: :brawa: :brawa:
:lol2: Już kiedyś pisałem , że najlepiej by było jakby została dziewczyną marcinkowskye'ego 8) 8) !! :lol2: :lol2: Agatko -przy Tobie - najwspanialszej kobiecie pod Słońcem , to resztę kobiet można określić mianem "każda inna" :lol2:
epsztajnek pisze:
A ten caps jest po prostu boski:
Mi się kojarzy z seksmisyjną Lamią w kosmicznym skafandrze :D
:hahaha: :hahaha: !! :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
maxxx

Post autor: maxxx »

O widzę,że Agata wcale nie straciła funkcji prezenterki :D Pewnie zaraz zrobi się tu głośno :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Dziewczyną marcinkowskyego, dziewczyną Bonda, obojetnie kogo, byleby nas zaskakiwała tak pozytywnie jak ma to miejsce w ten dłuuugi majowy weekend.
Szook! Własnie mam wychodzić, a tu Agata za sterami w studio tvn24. :shock:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Nigdy nie przestałam wierzyć w to, że Agatka wróci do prezentowania serwisów :P

Jest piękna :D I świetnie prowadzi :D Oczywiście jak na taką przerwę :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Co za zaskoczenie :shock: :hyh:

Czyżby to awans za czwartkowe nurkowanie? :lol2: Od tego zależał powrót Agaty na stanowisko? :lol2: Zatem warto było :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A najwierniejsi fani, gdzie się podziewają :> Czyżby stracili wiarę :> Jedynie mogę się domyślać przyczyny nieobecności jednego z najwierniejszych :devil: Pewnie poświęca teraz czas jakiejś ,,każdej innej" :evil: :devil:
:D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No pięknie x 2 :D

Po pierwsze za sprawą capsów :P

Po drugie za sprawą "wiernych" fanów :? Co za wtopa :? Agata wraca na stanowisko po miesiącach przerwy, a ich nie ma :?
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No prosze, jednak Agata jest prezenterką :D Dziś jeszcze nie widziałem w tv, ale na capsach prezentuje się bardzo ładnie :tanczy: No i skoro już powróciła do obwieszczania newsów zza stołu, to mam nadzieje, ze zastąpi np. Cholewińskiego w DnŻ. To pasmo potrzebuje natychmiastowego wzmocnienia :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Super. :D
Pamiętacie jak ją krytykowałem w roli prezenterki? Ale wtedy powiedziałem coś ważnego: "za szybko została odsunięta".
Więc cieszę się. Mam bowiem nadzieję, że rzeczywiście szansa którą daje jej TVN24 zostanie wykorzystana na 100%. Niech ma trochę czasu na dalszą aklimatyzację, ale... jeśli jednak postępów nie będzie, to wtedy czas wrócić do tego co zawsze dobre - Agaty-reporterki.
epsztajnek

Luuuuudzieeeee :shock: :shock: :shock: :shock:
No jaja nie do wytrzymania , jak śpiewał w latach 70tych Jacek Kleyff w Salonie Niezależnych :hyh:
Że coś mnie podkusiło , aby o 20tej sprawdzić , kto prowadzi wieczorne serwisy :hahaha:
I znów , jak na Wielkanoc wypada powiedzieć : Błogosławiony, kto nie zwątpił ... :aniol:
Tylko , że chyba wszyscyśmy zwątpili :red:
P.S. Capsów nie wklejam, bo są te od Notki, a na razie Agata niczym nie zaskoczyła .
Co ja gadam :hmm: :hmm: :hmm:
Takiego zaskoczenia to nie było od dwóch miesięcy... :tanczy:
P.S. Mam nadzieję, że jutro też ... :cicho:
Ostatnio zmieniony sobota 24 maja 2008, 20:18 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 2 razy.
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ty, Pan Sceptyk, Pan Moderator, do pana się zwracam! Albo się Pan uspokoisz, albo będziesz miał ze mną do czynienia! :D

Agata wróciła, bo jest bardzo dobra w tym co robi i nic już nie musi się bardziej starać, bo teraz jest super :D
widocznie miała przez te 4 miesiące ważne rzeczy do załatwiania w weekendy i dlatego nie prowadziła serwisów ;)
Tylko , że chyba wszyscyśmy zwątpili :red:
Ja nigdy :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

Mogę powiedzieć, że i ja nigdy nie zwątpiłam w powrót Agaty :D Czego najlepszym dowodem są moje capsy :lol2:
Przyznam, że co sobotę sprawdzałam, czy przypadkiem Agata nie postanowiła znów zasiąść za stołem prezenterskim :D
A dzisiaj stało się :D
Oto tego kolejny dowód :D :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A rycerze Najjaśniejszej Agaty żyją wciąż w nieświadomości? :shock: :lol:
epsztajnek pisze:P.S. Capsów nie wklejam, bo są te od Notki, a na razie Agata niczym nie zaskoczyła .
epsztajnek :) Jeśli mógłbyś mnie wyręczyć w robieniu capsów, to bardzo byłabym Ci wdzięczna, ponieważ od rana walczę z pieczeniem oczu - chyba alergią na pyłki dębu :rozglada: Idę spać, bo już jestem zmęczona, a moje oczy najbardziej :ech:
epsztajnek

Oczywiście. O 22 jest szkło, będę nagrywał o 23.
not that kind
Bywalec
Bywalec

No to bardzo się cieszę :) Pilnuj dobrze Agaty, bo chłopaki jutro na pewno będą szczegółowo wypytywać, jak wyglądała każda sekunda dyżuru Agaty :lol:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

not that kind pisze:Mogę powiedzieć, że i ja nigdy nie zwątpiłam w powrót Agaty :D Czego najlepszym dowodem są moje capsy :lol2:
Przyznam, że co sobotę sprawdzałam, czy przypadkiem Agata nie postanowiła znów zasiąść za stołem prezenterskim :D
A dzisiaj stało się :D
Ja może oglądałam nie co sobotę, ale zawsze w niedzielę włączając komputer i zaglądając na forum miałam nadzieję, że napiszecie, iż Agata wróciła :) Niestety, przez długie tygodni nic nie pisaliście na ten temat :( Faktycznie aż do dziś :jupi: :jupi:
Oto tego kolejny dowód :D :arrow:
Jaki piękny to dowód :P
A rycerze Najjaśniejszej Agaty żyją wciąż w nieświadomości? :shock: :lol:
Dobrze im tak :lol: Mogli nie wątpić i czuwać - hehe :D
ODPOWIEDZ