Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: not that kind »

}{ypnosea pisze:
A rycerze Najjaśniejszej Agaty żyją wciąż w nieświadomości? :shock: :lol:
Dobrze im tak :lol: Mogli nie wątpić i czuwać - hehe :D
Nie bądź niedobra :/ Na pewno będą cierpieć :/ Cieszyć się i cierpieć :rozglada:
Musimy przygotować się na jutro na pocieszanie :lol:
:D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

not that kind pisze:A rycerze Najjaśniejszej Agaty żyją wciąż w nieświadomości?
Rodzina ich cuci pod telewizorem. 8)
arczi pisze:No i skoro już powróciła do obwieszczania newsów zza stołu, to mam nadzieje, ze zastąpi np. Cholewińskiego w DnŻ. To pasmo potrzebuje natychmiastowego wzmocnienia
Jest tutaj na forum taka jedna co potrafi ustawiac naszych redaktorow do porzadku. :lol2: Dżastina to o Tobie mowa, zrob cos, żeby Agata zasiadła za sterami w DnŻ. Moze znowu to pasmo powrociloby do moich łask po utracie pewnego osobnika z ava. :ech:
Zobaczcie jak sie dziewczyna cieszy, ze znowu jest z nami :
not that kind pisze:Obrazek
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

not that kind pisze:Nie bądź niedobra :/ Na pewno będą cierpieć :/ Cieszyć się i cierpieć :rozglada:
Musimy przygotować się na jutro na pocieszanie :lol:
Ja nie mam zamiaru :lol2: Ja zawsze wiem czego chcę i na co czekam i zawsze towarzyszy mi wytrwałość :D Faceci już tacy są, że co z oczu to i z serca, a ja tak nie postępuję :P Jak widać opłaca się :D Niech się nauczą tą nauczką :devil: Poza tym myślę, że nie będą tak wcale cierpieć ;) Fakt, że Agata wróciła na... tzn. za stół prezenterki im wystarczy za pocieszenie ;) Paradoksalne, ale prawdziwe :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Nika pisze:
No popatrz, nie wpadłam na to :lol:
Faceci już tacy są, że co z oczu to i z serca, a ja tak nie postępuję :P Jak widać opłaca się :D Niech się nauczą tą nauczką :devil:
A może masz i rację :lol:
Zobaczcie jak sie dziewczyna cieszy, ze znowu jest z nami :
Chciałabym widzieć miny "najwierniejszych" :lol:
:D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

not that kind pisze:
Nika pisze:
No popatrz, nie wpadłam na to :lol: (...)

Chciałabym widzieć miny "najwierniejszych" :lol:
Jeśli ją zobaczyli albo dopiero zobaczą, to można spodziewać się wszystkiego :lol: :lol: :lol:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Na początku podsumowania dnia Agata chciała się uśmiechnąć , ale wyszedł jej tylko głupi grymas. Na szczęście przy omawianiu dzisiejszych sukcesów naszych sportowców uśmiech był już szczery. Zwraca uwagę grzecznie przylizana grzywka. Zakończenie serwisu bez fajerwerków, ale Agatka nie zapomniała o mrużeniu oczu do swoich wielbicieli...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau:

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

epsztajnek pisze:Na początku podsumowania dnia Agata chciała się uśmiechnąć , ale wyszedł jej tylko głupi grymas. Na szczęście przy omawianiu dzisiejszych sukcesów naszych sportowców uśmiech był już szczery. Zwraca uwagę grzecznie przylizana grzywka. Zakończenie serwisu bez fajerwerków, ale Agatka nie zapomniała o mrużeniu oczu do swoich wielbicieli...
Wszystko było pięknie :P Dokładnie tak jak sobie wymarzyłam :P
marcinkowsky pisze::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Masz rację :) To był prawdziwy szok, kiedy znowu, po długiej przerwie zobaczyliśmy wczoraj Agatę za stołem prezenterskim :lol:
:szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
Umhm :) Szło oszaleć...
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
...z radości i...
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
...ogromnego szczęścia :jupi:
:grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :grymas: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau: :uau:
Rozumiem ;) Nie widziałeś... nie wiedziałeś :/
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Wezwać karetkę :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Wiedziałem :jupi: !! Wiedziałem :jupi: !! Normalnie wiedziałem :jupi: !! Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem :jupi: !! Wiedziałem , że to niemożliwe, żeby Agatka tak ni stąd ni zowąd przestała być prezenterką :lol2: !! :szalony:
Wiedziałem to , odkąd znikneła i wiernie czekałem .... wierni .... do wczoraj , ale widzę , że się opłacało posłuchać kumpli , że nie mogę wiecznie jak z jakimś symptomem zranionego fana czekać na Agatkę przed telewizorem i pójść na imprezę , bo oto , kiedy nie czekałem na Agatkę ona wróciła :lol2: !! Wróciła :jupi: !! Wróciła :jupi: !! A ja znów jestem najszczęśliwszym facetem pod słońcem :szalony: !! :jupi:
Mimo tego , że nie widziałem ani sekundy z jej wczorajszego dyżur :hmm: !! To jestem szczęśliwy :lol2: !!! :jupi:
Dziaisaj nadrobię zaległości, że aż z uszu będzie mi się kopcić :szalony: !! :jupi:

Wiedziałem :szalony: !! byłem spokojniejszy , odkąd zoha8 zapytała , skąd mamy pewność , że Agatka nie będzie już prezenterką :lol2: !! Wyczułem , że ona coś wie :lol2: !! Ona zawsze wszystko wiedziała najlepiej :lol2: !! Skąd –tego nie wiem , ale zawsze jej proroctwa się sprawdzały :lol2: !! Zawsze :szalony: !! Wiedziałem , wierzyłem , że Agatka wróci i opłacało się :szalony: !! wiedziałem :szalony:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

OK, a jesteś w stanie wytłumaczyć, skąd i po co ta długa przerwa w dostawie Agaty? :D

Acha :D No i co z resztą fanów? Biuro informacyjne jeszcze nie zaczęło działać :>
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:OK, a jesteś w stanie wytłumaczyć, skąd i po co ta długa przerwa w dostawie Agaty? :D
Teraz pytanie :D !! Dlaczego 4 miesiące nie było jej w serwisach :> ?? :mhm: Nie było Agatki oczywiście nie tylko w serwisach, ale też w relacjach :] !!!!!!
Co w tym czasie robiła :> ?? :mhm: Czyżby jakieś sprawy osobiste były do załatwienia :> ??
W tygodniu, to co to by mogło być :roll: ?? Przeprowadzka :roll: ?? A w weekendy :roll: ?? Śluby :roll: ?? Wesela :roll: ?? Komunie :roll: ??

Komunie :hmm: !! Chryste Panie , ja jestem dzisiaj fotografem :hmm: !!

I co cholerni malkontenci :twisted: !! :lol2: !! :tanczy:
Oni -cholerny tvn -już nigdy nie zrezygnuje z Agatki :tanczy: !! Chyba , że ona sama im podziękuje za współpracę :lol2: !!
}{ypnosea pisze:Acha :D No i co z resztą fanów? Biuro informacyjne jeszcze nie zaczęło działać :>
Działa , działa , ale w podziemiu, odkąd tvn zaczęło nas represjonować :rozglada: ! Ale ciiiiiii :cicho: !! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:Acha :D No i co z resztą fanów? Biuro informacyjne jeszcze nie zaczęło działać :>
Działa , działa , ale w podziemiu, odkąd tvn zaczęło nas represjonować :rozglada: ! Ale ciiiiiii :cicho: !! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
..zawalił mnie toną informacji na różne źródła :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

..czuję że chyba narodziłem się na nowo :lol: :lol: :szalony:

..dostaliśmy od życia drugą szanę :szalony:
..jeszcze w to nie wierzę :szalony:
..czy to na pewno nie jest sen :?: :szalony:

..ja już zacząłem żyć nowym życiem :uhh:

..co ja teraz pocznę :rozglada:
..obraziłem się na tvn24 :uhh:
..przestałem oglądać :uhh:

..zacząłem leczyć się z nałogu :uhh:
..chciałem zapomnieć o Agatce :uhh:
..wszystko po to żeby już nigdy nie cierpieć z powodu telewizji :evil:
..już mi się wydawało że się wyleczyłem :uhh:
..i znowu wszystko zaczyna się od nowa :rozglada:

..czy zaczynać :?: :rozglada:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obi :jupi: !! :* Jak to nie zaczynać :> ?? Zaczynać wszystko tak jakby działo się pierwszy raz :lol2: !! Czuć tę radość z każdego pojawienia się Agatki :szalony: !! Dawać upust swojemu zachwytowi nad nią :szalony: !!
A jeśli będzie trzeba , to znów będziemy cierpieć -przecież teraz z perspektywy czasu mogę śmiało napisać , że to było najpiękniejsze cierpienie w moim dotychczasowym życiu :szalony: !! Warto było cierpieć , zeby teraz czuć tę radość :szalony: !! :szalony: !! :szalony: !! :szalony:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:obi :jupi: !! :* Jak to nie zaczynać :> ??
..jak to :?: :>
..z obawy :uhh:
..przed tym bólem :neutral:

..mało serca mi nie rozerwało :neutral: ;(
..czekałem czekałem i nie mogłem się doczekać :/
..cierpiałem w samotności i w niewiedzy ;(

..chciałem pisać do Agatki żeby wyjaśniła co się stało :?: :uhh:
..ale nie chciałem sprawiać jej bólu :uhh:
..bo myślałem że też z pewnością nie jest jej łatwo :uhh:

..teraz żałuję że nie napisałem :hmm:
..skoro wróciła to chyba wiedziała że tak będzie i niczym się nie zamartwiała :roll:

..a ja robiłem w swoim wnętrzu rewolucję :hmm:
..przeklinałem podły los..podłych ludzi :red:

..niszczyłem się od środka :hmm:
Warto było cierpieć , zeby teraz czuć tę radość :szalony: !! :szalony: !! :szalony: !! :szalony:
..ja nie lubię cierpieć :hyh:
..nawet z powodu tak pięknej i wyjątkowej kobiety :neutral:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Oj chłopacy, chłopacy :D Zaczynacie mi imponować :D Nie wiedziałam, że jesteście tacy sentymentalni, że tak miotają Wami uczucia :o Myślałam, że to co czujecie do Agaty, to czysta fizyczność, a tu okazuje się, że to jednak ma jakąś głębię :o
ODPOWIEDZ