Wiedziałem :jupi: !! Wiedziałem :jupi: !! Normalnie wiedziałem :jupi: !! Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem :jupi: !! Wiedziałem , że to niemożliwe, żeby Agatka tak ni stąd ni zowąd przestała być prezenterką

!! :szalony:
Wiedziałem to , odkąd znikneła i wiernie czekałem .... wierni .... do wczoraj , ale widzę , że się opłacało posłuchać kumpli , że nie mogę wiecznie jak z jakimś symptomem zranionego fana czekać na Agatkę przed telewizorem i pójść na imprezę , bo oto , kiedy nie czekałem na Agatkę ona wróciła

!! Wróciła :jupi: !! Wróciła :jupi: !! A ja znów jestem najszczęśliwszym facetem pod słońcem :szalony: !! :jupi:
Mimo tego , że nie widziałem ani sekundy z jej wczorajszego dyżur :hmm: !! To jestem szczęśliwy

!!! :jupi:
Dziaisaj nadrobię zaległości, że aż z uszu będzie mi się kopcić :szalony: !! :jupi:
Wiedziałem :szalony: !! byłem spokojniejszy , odkąd zoha8 zapytała , skąd mamy pewność , że Agatka nie będzie już prezenterką

!! Wyczułem , że ona coś wie

!! Ona zawsze wszystko wiedziała najlepiej

!! Skąd –tego nie wiem , ale zawsze jej proroctwa się sprawdzały

!! Zawsze :szalony: !! Wiedziałem , wierzyłem , że Agatka wróci i opłacało się :szalony: !! wiedziałem :szalony: