maxxx pisze:Witamy :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Widzieliście to co ja Joasia w spódnicy
NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Skoro wczoraj jej nie było , uznałem że kolejny tydzień można sobie darować
Pozostaje nadzieja, że do końca tygodnia w Warszawie będą upały :rozglada:
Szczerze mówiąc, nie sądzę by codziennie zakładała kiecuszkę, czekając aż epsztajnek włączy nagrywarkę
To widzę,że mnie dziś niezły zaszczyt kopnął,że to widziałem Takie wydarzenie średnio 2 razy na 1,5 roku
Ona to o wszystko dba co z Nami związane tylko czasem nie umiemy tego dostrzec / docenić.
Ojej,jaka autorefleksja :rozglada: Nie poznaje kolegi,ale masz oczywiście rację :cicho:
A tak na koniec żeby tak nie było tylko wizualnie :rozglada: To chciałbym się pozachwycać serwisami w wykonaniu Asi :rydzyk: Wczoraj już się wdrożyła w machinę zwaną praca,więc może dziś (juz po północy)jakiś deenżecik-nieśmiało bym prosił :rozglada:Stęsknieni fani czekają
Epsztajnek, rozchmurz się. Kolejna szansa w połowie stycznia. :rozglada:
Rozchmurzyłem się . Wczoraj się wkurzyłem nie na sam fakt niezobaczenia Joasi w spódnicy ( patrz niżej ) - jestem za stary , aby takimi rzeczami się zbytnio przejmować, ale faktem, że WŁAŚNIE w tym dniu, kiedy zrezygnowałem z ustawienia nagrywania PzP , Joasia AKURAT się pokazała...
Nie wiem jak Wy,ale moje oko dostrzegło obiekt Joasiopodobny w ciemnej marynarce i ...niebieskich rybaczkach
No właśnie... może ta wczorajsza spódnica , to były rybaczki - o wiele bardziej by to do Joanny pasowało .
Na dzień dobry rzucona na głęboką wodę Chyba jako pierwsza w Polsce podała tą smutną informację o Agacie Mróz
To był trochę taki test dla Joasi,bo to była absolutnie nagła sytuacja.Trochę przegięli z tymi rozmowami..ale Joanka nie decyduje z kim Jej przychodzi rozmawiać :nie:
kamilo pisze:Z zupełnie innej beczki. Czy Aśka była kiedyś rzecznik Sanepidu w Białymstoku? Wybaczcie tą niewiedzę. :rozglada:
Oj przetoczyła się dyskusja w tym wątku w swoim czasie na ten temat, przetoczyła.... :devil:
I co ?
I nic...
Z dużym prawdopodobieństwem to tylko zbieżność imienia i nazwiska, ale 100% pewności brak :<
kamilo pisze:Z zupełnie innej beczki. Czy Aśka była kiedyś rzecznik Sanepidu w Białymstoku? Wybaczcie tą niewiedzę.
No zawsze Nas to nurtowało :mhm: Ale pewnej,jednoznacznej odpowiedzi nie uzyskaliśmy do dziś :nie: Ale zostaliśmy przy zdaniu,że to raczej mało mozliwe z racji wieku :aniol:
A w M24 po 17:30 pokazali Joasię przekazującą tą smutną wiadomość nt Agaty Mróz.