Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

maxxx pisze:Witamy :!: :!: :!: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Widzieliście to co ja :shock: Joasia w spódnicy :shock:
NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Skoro wczoraj jej nie było , uznałem że kolejny tydzień można sobie darować :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pozostaje nadzieja, że do końca tygodnia w Warszawie będą upały :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Szczerze mówiąc, nie sądzę by codziennie zakładała kiecuszkę, czekając aż epsztajnek włączy nagrywarkę. :spiewa:
No właśnie.Jak Ona dba o nasze samopoczucie
Ona to o wszystko dba co z Nami związane tylko czasem nie umiemy tego dostrzec / docenić. :tanczy:

13 postów i jubileusz...
maxxx

Post autor: maxxx »

Szczerze mówiąc, nie sądzę by codziennie zakładała kiecuszkę, czekając aż epsztajnek włączy nagrywarkę
To widzę,że mnie dziś niezły zaszczyt kopnął,że to widziałem :shock: Takie wydarzenie średnio 2 razy na 1,5 roku :lol2:
Ona to o wszystko dba co z Nami związane tylko czasem nie umiemy tego dostrzec / docenić.
Ojej,jaka autorefleksja :rozglada: Nie poznaje kolegi,ale masz oczywiście rację :cicho:

A tak na koniec żeby tak nie było tylko wizualnie :rozglada: To chciałbym się pozachwycać serwisami w wykonaniu Asi :rydzyk: Wczoraj już się wdrożyła w machinę zwaną praca,więc może dziś (juz po północy)jakiś deenżecik-nieśmiało bym prosił :rozglada:Stęsknieni fani czekają :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
maxxx

Nie wiem jak Wy,ale moje oko dostrzegło obiekt Joasiopodobny w ciemnej marynarce i ...niebieskich rybaczkach :jupi:
Camilo
Guru
Guru

To widzę,że mnie dziś niezły zaszczyt kopnął,że to widziałem Takie wydarzenie średnio 2 razy na 1,5 roku
Epsztajnek, rozchmurz się. :lol2: Kolejna szansa w połowie stycznia. :rozglada:
Ojej,jaka autorefleksja Nie poznaje kolegi,ale masz oczywiście rację
Ja zawsze taki byłem, tylko nie zawsze to okazywałem :spiewa:
Nie wiem jak Wy,ale moje oko dostrzegło obiekt Joasiopodobny w ciemnej marynarce i ...niebieskich rybaczkach
Moje oko jeszcze niczego nie stwierdziło, ale moja dusza już się cieszy. :tanczy:
epsztajnek

Epsztajnek, rozchmurz się. :lol2: Kolejna szansa w połowie stycznia. :rozglada:
Rozchmurzyłem się :D. Wczoraj się wkurzyłem nie na sam fakt niezobaczenia Joasi w spódnicy ( patrz niżej ) - jestem za stary , aby takimi rzeczami się zbytnio przejmować, ale faktem, że WŁAŚNIE w tym dniu, kiedy zrezygnowałem z ustawienia nagrywania PzP , Joasia AKURAT się pokazała...
Nie wiem jak Wy,ale moje oko dostrzegło obiekt Joasiopodobny w ciemnej marynarce i ...niebieskich rybaczkach
No właśnie... może ta wczorajsza spódnica , to były rybaczki :lol2: - o wiele bardziej by to do Joanny pasowało .
Camilo
Guru
Guru

Witamy w DNIU NA ŻYWO! :tanczy:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
maxxx

Na dzień dobry rzucona na głęboką wodę :( Chyba jako pierwsza w Polsce podała tą smutną informację o Agacie Mróz ;(
To był trochę taki test dla Joasi,bo to była absolutnie nagła sytuacja.Trochę przegięli z tymi rozmowami..ale Joanka nie decyduje z kim Jej przychodzi rozmawiać :nie: :arrow:

Obrazek
maxxx

No teraz to ja rozumiem-Joasia w centrum wydarzeń to jest to :lol2: :!:
Najpierw gościła trenera Niemczyka;chyba nie trzeba przedstawiać tej postaci:
Obrazek

A później mec.Naumanna przepytywała o konsekwencję strajku pocztowców dla zwykłego petenta 8) A przywitała go takim diabelskim spojrzeniem :lol2: :
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Gdy zacząłem oglądać, to zapowiedziała Chlebowskiego :spiewa:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Fajne miny Jej wychodzą. :lol2:
epsztajnek

Tak patrzę na Joasię... trzeba chyba pomyśleć o odświeżeniu farby na włosach, bo odrosty stają się widoczne... :devil:
maxxx

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Z zupełnie innej beczki. Czy Aśka była kiedyś rzecznik Sanepidu w Białymstoku? Wybaczcie tą niewiedzę. :rozglada:
epsztajnek

kamilo pisze:Z zupełnie innej beczki. Czy Aśka była kiedyś rzecznik Sanepidu w Białymstoku? Wybaczcie tą niewiedzę. :rozglada:
Oj przetoczyła się dyskusja w tym wątku w swoim czasie na ten temat, przetoczyła.... :devil:
I co ?
I nic...
Z dużym prawdopodobieństwem to tylko zbieżność imienia i nazwiska, ale 100% pewności brak :<
maxxx

kamilo pisze:Z zupełnie innej beczki. Czy Aśka była kiedyś rzecznik Sanepidu w Białymstoku? Wybaczcie tą niewiedzę.
No zawsze Nas to nurtowało :mhm: Ale pewnej,jednoznacznej odpowiedzi nie uzyskaliśmy do dziś :nie: Ale zostaliśmy przy zdaniu,że to raczej mało mozliwe z racji wieku :aniol:

A w M24 po 17:30 pokazali Joasię przekazującą tą smutną wiadomość nt Agaty Mróz.
ODPOWIEDZ