Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: epsztajnek »

Już chciałem ponarzekać, że po porannej uczcie odstawiłem w dzisiejszym dniu TV , ale
Program na: Niedziela 08.06.2008

pasmo: Noc

04:50Świat reporterów
Nagrywarka zostanie zaprogramowana , ale ... czy jest gdzieś powiedziane , że to właśnie TEN reportaż będzie powtarzany ? :mhm: Jak się uda to ucałuję ekran :buzi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Ano nie wiem, czy to ten :lol2: !! nie wstawałem , bo odsiecz przyszła z innego frontu :lol2: !! Ale oczywiście powiedz , czy ucałowałeś ekran , czy nie :lol2: ??

Bo , że w Poranku trzeba było -nie było innego wyjścia , ucałować , to normalne :lol2: !! :lol2: :lol2:

Wrażenia później niestety , bo wcześnie rano próbowałem coś napisać , ale niestety forum odmówiło posłuszeństwa :/ !! No i nastrój tak z rana po przegranej też nie nastrajał do skrobania na forum :/ !!

Kto by pomyślał , że Agatka będzie nas pocieszać po takiej narodowej porażce :uhh: !! Ale dzięki :* !! :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Pierwsze dzisiaj capsy i, można tak napisać chyba, pierwsze rozczarowanie :arrow: strój :devil:
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Poza tym jest super :brawa:
:D
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Ale oczywiście powiedz , czy ucałowałeś ekran , czy nie
Ucałowałem :jupi: Odrobinkę się rozczarowałem, bo myślałem, że Agata we wstępnej rozmowie wymieni WSZYSTKIE osoby , które wystąpiły w reportażu :> , ale Agatka mówiła tyko o słynnym latynoskim rozleniwieniu :devil: . No, ale dowiedzieliśmy się, że był to już jej drugi pobyt w Argentynie.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Cholera jasna , jak mnie nagli :? ! :hmm:
epsztajnek pisze:
Ale oczywiście powiedz , czy ucałowałeś ekran , czy nie
Ucałowałem :jupi: Odrobinkę się rozczarowałem, bo myślałem, że Agata we wstępnej rozmowie wymieni WSZYSTKIE osoby , które wystąpiły w reportażu :> , ale Agatka mówiła tyko o słynnym latynoskim rozleniwieniu :devil: .
Hehe :devil: !! I mogła jeszcze by zdać relację jak wyglądało w szczegółach zbieranie tych nagrań od kuchni :devil: !! Skoro już taką ekipą się otoczyła , to mając w pamięci słynne prywatne filmiki , i tu w Argentynie musiało być ciekawie :lol2: !!

Bardzo podoba mi się ta "spowiedź" w korytarzu :lol2: !! Świetne kadry , i ten klimat spowiedzi :lol2: !! To tak jakby wywiad z Agatką -autorką reportażu :tanczy: !! Tyle że bardzo skromnie w nim o niej :rol: !!!:/ !!
No, ale dowiedzieliśmy się, że był to już jej drugi pobyt w Argentynie.
No właśnie :roll: ?? Ciekawe , kiedy była :roll: Bo z kim to się domyślam :lol2: !!
not that kind pisze:Pierwsze dzisiaj capsy i, można tak napisać chyba, pierwsze rozczarowanie :arrow: strój :devil:
Pierwsze i już można napisać ,że ostatnie rozczarowanie :lol2: !! Bo oprócz tego , nie wliczając wczorajszego meczu , o którym Agatka ciągle przypominała , wszystko w Poranku jest jak najbardziej pozytywne :D ! Agatka jest w świetnej formie i rewelacyjnie prowadzi serwisy :P !!
Poza tym jest super :brawa:
Jarek ją jeszcze prosił o uśmiech na załagodznie porażki , ale ona jakoś dzisiaj na niego nie reaguje -mimo że siedzą tak blisko , to ona twierdzi , że "zajmuje się poważnymi sprawami" :> ?? Agatko :> ?? :ban:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Jarek ją jeszcze prosił o uśmiech na załagodznie porażki , ale ona jakoś dzisiaj na niego nie reaguje -mimo że siedzą tak blisko , to ona twierdzi , że "zajmuje się poważnymi sprawami" :> ?? Agatko :> ?? :ban:
Zauważyłam, że właśnie bardzo ozięble traktuje Pana Kuźniara :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Może nie ozięble , ale na pewno oschle :lol: :lol: :lol: !! No ale niestety i my na ty cierpimy :/

Teraz też tak kiepsko pod względem uśmiechów :uhh: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..że też czasami trzeba wstać o niemiłosiernie wczesnym świcie żeby móc tak nacieszyć oczy :szalony:

..teraz prawie chodzę po ścianach od niewyspania :lol2:
..ale warto było :lol2:

..Agatka pojawiła się u mnie w domu rychlej niż słońce :lol2:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Ucałowałem :jupi: Odrobinkę się rozczarowałem, bo myślałem, że Agata we wstępnej rozmowie wymieni WSZYSTKIE osoby , które wystąpiły w reportażu :> , ale Agatka mówiła tyko o słynnym latynoskim rozleniwieniu :devil: .
Hehe :devil: !! I mogła jeszcze by zdać relację jak wyglądało w szczegółach zbieranie tych nagrań od kuchni :devil: !! Skoro już taką ekipą się otoczyła , to mając w pamięci słynne prywatne filmiki , i tu w Argentynie musiało być ciekawie :lol2: !!
..oj nie narzekajcie :lol2:
..dla mnie najciekawsze w tym reportażu były te zwierzenia w korytarzu :lol2:
..bo pozostałe rzeczy znam już nawet bardziej niż na pamięć :lol2:
..a tamto to była zdecydowana nowość :tanczy:
Bardzo podoba mi się ta "spowiedź" w korytarzu :lol2: !! Świetne kadry , i ten klimat spowiedzi :lol2: !! To tak jakby wywiad z Agatką -autorką reportażu :tanczy: !! Tyle że bardzo skromnie w nim o niej :rol: !!!:/ !!
..skromnie ale to co było to zawsze 'coś' :jupi:
..Agatka odpytywana jak gwiazda :lol2:

..albo jak kto woli - uczennica :lol2:
..czy ten facet to jakiś jej szef :>
No, ale dowiedzieliśmy się, że był to już jej drugi pobyt w Argentynie.
No właśnie :roll: ?? Ciekawe , kiedy była :roll: Bo z kim to się domyślam :lol2: !!
..nie koniecznie :lol2:
..mogła tam być jako mała dziewczynka :lol2:
not that kind pisze:Pierwsze dzisiaj capsy i, można tak napisać chyba, pierwsze rozczarowanie :arrow: strój :devil:
Pierwsze i już można napisać ,że ostatnie rozczarowanie :lol2: !! Bo oprócz tego , nie wliczając wczorajszego meczu , o którym Agatka ciągle przypominała , wszystko w Poranku jest jak najbardziej pozytywne :D ! Agatka jest w świetnej formie i rewelacyjnie prowadzi serwisy :P !!
..wiedziałem że codziennie nie może być tak pięknie :lol:
..no ale przecież nie jest tragicznie :lol2:
..to też jakieś pocieszenie :lol2:
Jarek ją jeszcze prosił o uśmiech na załagodznie porażki , ale ona jakoś dzisiaj na niego nie reaguje -mimo że siedzą tak blisko , to ona twierdzi , że "zajmuje się poważnymi sprawami" :> ?? Agatko :> ?? :ban:
..a mi się właśnie wydaje że mimo tej porażki na boisku Agatka i tak ma dobry nastrój :lol:
..a to że oschle czy ozięble traktuje kolegę to jej sprawa :lol2:
..fakt że my na tym tracimy i nie zyskujemy jej uśmiechu ale to nic :lol2:

..nastrój ma dobry i najważniejsze że znów wita się z nami w Poranku :!: :jupi:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Może nie ozięble , ale na pewno oschle :lol: :lol: :lol: !! No ale niestety i my na ty cierpimy :/

A może ani oschle, ani ozięble, tylko po prostu lekceważąco? :lol: Choć to pewnie zbyt mocne słowo ;) Agata po prostu pewnie chce w spokoju pracować, a kolega zawraca jej głowę ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no widzę że dałaś mi szybką odpowiedź na pytanie co dalej z uśmiechem :uhh:

..jakaś strzelanina w Poznaniu :uhh:
..pewnie to tak zasmuciło Agatkę :rozglada:
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Może nie ozięble , ale na pewno oschle :lol: :lol: :lol: !! No ale niestety i my na ty cierpimy :/

A może ani oschle, ani ozięble, tylko po prostu lekceważąco? :lol: Choć to pewnie zbyt mocne słowo ;) Agata po prostu pewnie chce w spokoju pracować, a kolega zawraca jej głowę ;)
..i to uznajmy za najwłaściwszą konkluzję :lol2:
..przecież wiemy że Agatka z Jarkiem się lubią :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Wojciech Hernes zasłużył sobie na uśmiech Agaty :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:
..biorę ten uśmiech w garść :szalony:

.. i spadam na zajęcia :(

..mając ten uśmiech cały czas w pamięci :szalony:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

A ja dzisiaj nie mogę oglądać Poranka :( Nawet posłuchać nie mogę ;(

Dlatego jestem wdzięczna za fotki i byłabym wdzięczna za wszelkie nagrania :)

I moim zdaniem bardzo ładnie Agata jest dzisiaj ubrana :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:A ja dzisiaj nie mogę oglądać Poranka :( Nawet posłuchać nie mogę ;(
Bardzo mi przykro :( !! A to przynajmniej mogłem te pierwsze 2 godziny widzieć :) !! :neutral: A resztę sobie nadrobię później :rozglada: Sorry , ale tym wyznaniem pewnie nie podniosłem cię na duchu :rozglada: ??
obieżyświat pisze:
not that kind pisze:
..biorę ten uśmiech w garść :szalony:

.. i spadam na zajęcia :(

..mając ten uśmiech cały czas w pamięci :szalony:
Ten uśmiech dodaje mi sił do dalszego funkcjonowania dzisiaj :tanczy: !! :lol2: Widać kto sobie zasłużył na uśmiech , to sobie zasłużył :lol2: !! A my znów korzystamy :lol2: !!
Dlatego jestem wdzięczna za fotki i byłabym wdzięczna za wszelkie nagrania :)
Ja też :jupi: !! :ja też -wdzięczność mnie aż rozpiera :jupi: !! :lol2:
I moim zdaniem bardzo ładnie Agata jest dzisiaj ubrana :tanczy:
O gustach zwykło się nie dyskutować :lol2: !!
obieżyświat pisze:..dla mnie najciekawsze w tym reportażu były te zwierzenia w korytarzu :lol2:
..bo pozostałe rzeczy znam już nawet bardziej niż na pamięć :lol2:
..a tamto to była zdecydowana nowość :tanczy:
Dla nas fanów nowość na pewno , ale Agatka to pewnie takie "spowiedzi" ma na porządku dziennym :D !!
..czy ten facet to jakiś jej szef :>
Pojęcia nie mam :roll: ?? Raczej chyba redakcyjny kolega :roll:
..fakt że my na tym tracimy i nie zyskujemy jej uśmiechu ale to nic :lol2:

..nastrój ma dobry i najważniejsze że znów wita się z nami w Poranku :!: :jupi:
A uśmiechu dzisiaj możemy pożyczyć sobie trochę z soboty i niedzieli, które opływały weń :lol2: !! :tanczy:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

A jednak teraz sobie posłucham siedząc tą chwilkę przy komputerze :D Miło się słucha oczywiście :D
Ale wyłapałam mały błędzik ze strony Agatki :lol:

Mianowicie przedstawiając gościa z niemieckiej gazety Süddeutsche Zeitung zrobiła błąd w wymowie ;) Zamiast "zid" przeczytała "sid" :lol: Wygląda na to, że Agatka nie wie, że w niemieckim "s" wymawia się jak "z" :rozglada:
Ale "cajtung" przeczytała dobrze, więc coś tam o wymowie niemieckiej wie nasza latynoska :D
ODPOWIEDZ