Moderator: Łukasz
Nie , nie nagrywałem :nie: Nagrałem sobie tylko występ 6:45 i 7:00 i.... wystarczy .... profil Agatki ( z kitkąTak więc epsztajnek, jeśli masz capsy od 5.30 do 6.45, to ratuj
Jak to nie spacery nie są atrakcją :> ?? Sąepsztajnek pisze:Nie , nie nagrywałem :nie: Nagrałem sobie tylko występ 6:45 i 7:00 i.... wystarczy .... profil Agatki ( z kitkąTak więc epsztajnek, jeśli masz capsy od 5.30 do 6.45, to ratuj) został zarejestrowany , a ponieważ Agatka dziś w spodniach, więc przemarsze przez studio nie są wielką atrakcją
x:
:hahaha: no tak :hahaha: Teraz powinniśmy śledzić większą ilość wątków , bo nie wiadomo dokąd wiatr móg przewiać capsy z Agatką :hahaha: !!:lol2: :*not that kind pisze:Obiecany prezent ode mnieDobry watek :> Dobry
Więc wklejam
![]()
Sam oceńmarcinkowsky pisze:A jak tam dalej sytuacja się maluje :> ??Agatka dużo rozmawia z reporterami
?? Uśmiecha się
??
..wreszcie :rydzyk:marcinkowsky pisze:Oceniam i jestem zadowolony z wyników!! :tanczy:
..niech się cieszy nawet z nagonki na WałęsęAgatka widzę cały czas cieszy się z awansu Niemców do półfinału!! Jak zresztą też z wakaji dla milionów uczniów
!! Pewnie cały czas czuje się jak nastolatka
!!
..dla mnie niestety nie będzie to czas wypoczynkuZ tą tylko różnicą , że nawet jeśli teraz jest nastolatką (w co nie wątpię) pewnie całe wakaje będzie pracowała :tanczy: !! :tanczy: No , a że ja będę miał trochę więcej wolnego czasu z ogromną przyjemnością będę jej towarzyszył :tanczy: !
.. :*Dziękuję raz jeszcze noteczko :* !!
Nie wiem czemu jak zobaczyłem dzisiaj Agatkę , to wiedziałem od razu , że wszystko pójdzie okay :tanczy: !!not that kind pisze:Ciąg dalszyŻadnych wypadków nie było
Wszystko idzie jak po maśle :tanczy:
![]()
I bardzo ci za to dziękujęI to na dzisiaj tyle
Ale chyba tylko dźwięk głosu , bo treść raczej odpadaobieżyświat pisze: ..budzisz się i słyszysz słowa: 'dzień dobry' od kobiety której zwłaszcza rankiem chcesz słuchać![]()
![]()
Nadrobi się , nadrobi :tanczy: !!..niestety nadchodzi moment rozstania w pewnym momencie ale nadejdzie wieczór i się nadrobi zaległości![]()
No cóż -trzeba brać przykład z ulubionej pani z tv :tanczy: !! Ale tylko wtedy , kiedy pracuje , bo obijania się już dość..dla mnie niestety nie będzie to czas wypoczynku![]()
..a wręcz przeciwnie - intensywnej jak jeszcze nigdy pracy
..ale się jeszcze nie załamuję
..i jeśli Agatka ma zamiar pracować intensywnie to się będę z nią łączył telepatycznie ocierając pot z czoła :rozglada:
..wow :omarcinkowsky pisze:Nie wiem czemu jak zobaczyłem dzisiaj Agatkę , to wiedziałem od razu , że wszystko pójdzie okay :tanczy: !!not that kind pisze:Ciąg dalszyŻadnych wypadków nie było
Wszystko idzie jak po maśle :tanczy:
![]()
![]()
..czy na jednym capsie Agatka spogląda na zegarek :>I bardzo ci za to dziękuję!! Za dotrzymywanie kroku Agatce do ostatnich minut Poranka :* !!
Ale powiedz mi , że ta mina Agatki z Kasią Pasikowską , to nie była złośliwość z Twojej strony?? :> !!
..ale ja naprawdę będę wkrótce bardzo ciężko pracowałNo cóż -trzeba brać przykład z ulubionej pani z tv :tanczy: !! Ale tylko wtedy , kiedy pracuje , bo obijania się już dość!! :tanczy:
Po pierwsze caps z Kasią i mina Agaty tak mi się spodobała, że nie mogłam się oprzeć, by jej nie wkleićobieżyświat pisze:..czy na jednym capsie Agatka spogląda na zegarek :>marcinkowsky pisze:I bardzo ci za to dziękuję!! Za dotrzymywanie kroku Agatce do ostatnich minut Poranka :* !!
Ale powiedz mi , że ta mina Agatki z Kasią Pasikowską , to nie była złośliwość z Twojej strony?? :> !!
..dorobiła się czy ktoś jej zrobił prezent![]()
..bo nasz plan nie wypalił :/
..a o czym tu dużo myśleć}{ypnosea pisze:Na pewno o tym pomyślę![]()
..PoradaA kto prowadził Poranek :> Nic nie piszecie o zaczepkach Kuźniara :mhm:
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], marcin3usb i 15 gości