Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: not that kind »

Obiecany prezent ode mnie :D Dobry watek :> Dobry :D Więc wklejam :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Tak więc epsztajnek, jeśli masz capsy od 5.30 do 6.45, to ratuj
Nie , nie nagrywałem :nie: Nagrałem sobie tylko występ 6:45 i 7:00 i.... wystarczy .... profil Agatki ( z kitką :lol2: ) został zarejestrowany , a ponieważ Agatka dziś w spodniach, więc przemarsze przez studio nie są wielką atrakcją :xx:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:
Tak więc epsztajnek, jeśli masz capsy od 5.30 do 6.45, to ratuj
Nie , nie nagrywałem :nie: Nagrałem sobie tylko występ 6:45 i 7:00 i.... wystarczy .... profil Agatki ( z kitką :lol2: ) został zarejestrowany , a ponieważ Agatka dziś w spodniach, więc przemarsze przez studio nie są wielką atrakcją :xx:
Jak to nie spacery nie są atrakcją :> ?? Są :lol2: !! Nawet jakby Agatka w worku papierowym ,albo ubraniu z paieru toaletowego spacerowała po studio :lol2: !!

No w sumie to szkoda , że nie nagrywałeś ;) !! Ale trzeba żyć dalej :lol2: !!
not that kind pisze:Obiecany prezent ode mnie :D Dobry watek :> Dobry :D Więc wklejam :lol2:
:hahaha: no tak :hahaha: Teraz powinniśmy śledzić większą ilość wątków , bo nie wiadomo dokąd wiatr móg przewiać capsy z Agatką :hahaha: !!:lol2: :*

Dzięki noteczko - capsy jak zwykle cudeńka :P !! :* !!

A jak tam dalej sytuacja się maluje :> ?? :) Agatka dużo rozmawia z reporterami :) ?? Uśmiecha się :) ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:A jak tam dalej sytuacja się maluje :> ?? :) Agatka dużo rozmawia z reporterami :) ?? Uśmiecha się :) ??
Sam oceń :lol2:
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Oceniam i jestem zadowolony z wyników :lol2: !! :tanczy:

Agatka widzę cały czas cieszy się z awansu Niemców do półfinału :D !! Jak zresztą też z wakaji dla milionów uczniów :lol2: !! Pewnie cały czas czuje się jak nastolatka :lol2: !!

Z tą tylko różnicą , że nawet jeśli teraz jest nastolatką (w co nie wątpię :lol2: ) pewnie całe wakaje będzie pracowała :tanczy: !! :tanczy: No , a że ja będę miał trochę więcej wolnego czasu z ogromną przyjemnością będę jej towarzyszył :tanczy: !

Dziękuję raz jeszcze noteczko :* !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Oceniam i jestem zadowolony z wyników :lol2: !! :tanczy:
..wreszcie :rydzyk:
..wreszcie :rydzyk:
..no nareszcie :rydzyk:
..budzisz się i słyszysz słowa: 'dzień dobry' od kobiety której zwłaszcza rankiem chcesz słuchać :lol2: :red:

..niestety nadchodzi moment rozstania w pewnym momencie ale nadejdzie wieczór i się nadrobi zaległości :lol2:
Agatka widzę cały czas cieszy się z awansu Niemców do półfinału :D !! Jak zresztą też z wakaji dla milionów uczniów :lol2: !! Pewnie cały czas czuje się jak nastolatka :lol2: !!
..niech się cieszy nawet z nagonki na Wałęsę :lol2:
..byle się tylko uśmiechała :P
Z tą tylko różnicą , że nawet jeśli teraz jest nastolatką (w co nie wątpię :lol2: ) pewnie całe wakaje będzie pracowała :tanczy: !! :tanczy: No , a że ja będę miał trochę więcej wolnego czasu z ogromną przyjemnością będę jej towarzyszył :tanczy: !
..dla mnie niestety nie będzie to czas wypoczynku ;(
..a wręcz przeciwnie - intensywnej jak jeszcze nigdy pracy ;(
..ale się jeszcze nie załamuję ;(
..i jeśli Agatka ma zamiar pracować intensywnie to się będę z nią łączył telepatycznie ocierając pot z czoła :rozglada:
Dziękuję raz jeszcze noteczko :* !!
.. :*
..a co do Pawła to wiesz że on jest mile widziany w naszym wątku :lol2:
..nie tylko w materiałach Agatki które pomaga jej robić :lol2:

..czekam na dalszy rozwój wypadków.. :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Ciąg dalszy :D Żadnych wypadków nie było :D Wszystko idzie jak po maśle :tanczy:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I to na dzisiaj tyle :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Ciąg dalszy :D Żadnych wypadków nie było :D Wszystko idzie jak po maśle :tanczy:
Nie wiem czemu jak zobaczyłem dzisiaj Agatkę , to wiedziałem od razu , że wszystko pójdzie okay :tanczy: !! :D
I to na dzisiaj tyle :D
I bardzo ci za to dziękuję :D !! Za dotrzymywanie kroku Agatce do ostatnich minut Poranka :* !!
Ale powiedz mi , że ta mina Agatki z Kasią Pasikowską , to nie była złośliwość z Twojej strony :lol2: ?? :> !!
obieżyświat pisze: ..budzisz się i słyszysz słowa: 'dzień dobry' od kobiety której zwłaszcza rankiem chcesz słuchać :lol2: :red:
Ale chyba tylko dźwięk głosu , bo treść raczej odpada :lol2: !! :> ?? :lol2: :lol2:
..niestety nadchodzi moment rozstania w pewnym momencie ale nadejdzie wieczór i się nadrobi zaległości :lol2:
Nadrobi się , nadrobi :tanczy: !!
..dla mnie niestety nie będzie to czas wypoczynku ;(
..a wręcz przeciwnie - intensywnej jak jeszcze nigdy pracy ;(
..ale się jeszcze nie załamuję ;(
..i jeśli Agatka ma zamiar pracować intensywnie to się będę z nią łączył telepatycznie ocierając pot z czoła :rozglada:
No cóż -trzeba brać przykład z ulubionej pani z tv :tanczy: !! Ale tylko wtedy , kiedy pracuje , bo obijania się już dość ;) !! :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Ciąg dalszy :D Żadnych wypadków nie było :D Wszystko idzie jak po maśle :tanczy:
Nie wiem czemu jak zobaczyłem dzisiaj Agatkę , to wiedziałem od razu , że wszystko pójdzie okay :tanczy: !! :D
..wow :o
..ale to był Poranek :lol2:
..obejrzałem cały i już nie mogę się doczekać jutrzejszego :lol2:
..który będę oglądał z zapartym tchem więc nie liczcie na mnie na forum :lol2:
I bardzo ci za to dziękuję :D !! Za dotrzymywanie kroku Agatce do ostatnich minut Poranka :* !!
Ale powiedz mi , że ta mina Agatki z Kasią Pasikowską , to nie była złośliwość z Twojej strony :lol2: ?? :> !!
..czy na jednym capsie Agatka spogląda na zegarek :>

..dorobiła się czy ktoś jej zrobił prezent :?: :lol:
..bo nasz plan nie wypalił :/
No cóż -trzeba brać przykład z ulubionej pani z tv :tanczy: !! Ale tylko wtedy , kiedy pracuje , bo obijania się już dość ;) !! :tanczy:
..ale ja naprawdę będę wkrótce bardzo ciężko pracował ;(
..i to na pewno odbije się na mojej fascynacji Agatką ;(
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:I bardzo ci za to dziękuję :D !! Za dotrzymywanie kroku Agatce do ostatnich minut Poranka :* !!
..czy na jednym capsie Agatka spogląda na zegarek :>

..dorobiła się czy ktoś jej zrobił prezent :?: :lol:
..bo nasz plan nie wypalił :/
Po pierwsze caps z Kasią i mina Agaty tak mi się spodobała, że nie mogłam się oprzeć, by jej nie wkleić :D

Po drugie, chyba tak, zerkała Agata tak jakby na zegarek :D

Hm :D A po trzecie, to dzisiaj w TVN24 był dzień beżowej marynary: Agata, Anita, Danka, Brygida - wszystkie na beż w podobnym odcieniu :lol2:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

O cholera :/ Agata była w Poranku, a ja nic o tym nie wiedziałam :/ Bym chociaż na komputerze oglądała :/

Pięknie oczywiście wyglądała, widzę na capsach :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no to możesz sobie pluć w brodę :ech:

..straciłaś sporo :/

..no ale jutro możesz się zrehabilitować :lol:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Na pewno o tym pomyślę :D

A kto prowadził Poranek :> Nic nie piszecie o zaczepkach Kuźniara :mhm:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:Na pewno o tym pomyślę :D
..a o czym tu dużo myśleć :?: :lol:
..siadać i oglądać :tanczy:
A kto prowadził Poranek :> Nic nie piszecie o zaczepkach Kuźniara :mhm:
..Porada :D

..a on nie zaczepia Agatki :D

..nawet jej nie przedstawiał :mhm:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

A :mhm: Może jej nie lubi? :grozi: Albo wręcz przeciwnie, tak mu się podoba, że woli na nią nie reagować, coby się nie zdradzić? :hahaha:
ODPOWIEDZ