Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: epsztajnek »

marcinkowsky pisze: No a przynajmniej nie teraz nie jestem tak bardzo wściekła , jak mógłbym być ,
wściekła :shock: :shock: :shock: :shock:
Czy widok Agaty nie wywołuje u ciebie zjawiska rozdwojenia jaźni, albo transseksualizmu :?: :xx:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:
marcinkowsky pisze: No a przynajmniej nie teraz nie jestem tak bardzo wściekła , jak mógłbym być ,
wściekła :shock: :shock: :shock: :shock:
Czy widok Agaty nie wywołuje u ciebie zjawiska rozdwojenia jaźni, albo transseksualizmu :?: :xx:
:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Idę odpocząć -idę odpocząć , bo dziwne rzeczy wypisuję :hahaha: :hahaha: :hahaha: :uau:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..z reguły śmiał się moich nic nie znaczących literówek :hahaha:
..a teraz sam zabłysnął w taki a nie inny sposób tym błędem :hahaha:

..a może to obecność }{ypno.. :rozglada: :lol2: :lol2:
marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:A innym kojarzy się z seksowną nocną bielizną :lol :Tylko troszkę się kojarzy :red: :lol:
No naprawdę :shock: !! Ale tylko tyciusieńko :lol2: !! :xx:
..hehe albo to kara za te skojarzenia :hahaha:
Totalnie spalili finał Poranka :twisted:
Gorzej nie mogło być :twisted: !! :evil: !! Ale na szczęście wcześniejsze serwisy , a w szczególności te ostatnie były rewelką , więc się wyrównało :lol2: !! No a przynajmniej nie teraz nie jestem tak bardzo wściekła , jak mógłbym być , bo dano mi ku temu realne powody zabierając ostatni skrót Agatce :x !!
..a może za dużo byśmy chcieli :?: :lol2:

..chyba nigdy przed 11. nie ma skrótu :>

..ja tam braku nie odczuwam - jestem bardzo syty :P
..nareszcie :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Capsy z ostatniego serwisu :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Capsy z ostatniego serwisu :arrow:
..i czego chcieć więcej :?: :tanczy:

..noteczko :*

..żaden skrót po tym serwisie potrzebny już nie był :tanczy: :brawa:

..zwłaszcza po uśmiechu na koniec :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Odpocząłem :lol2: !! Przemyślałem sprawę i wymieniłem klawiaturę i panują nad każdą literką :lol2: !! :rozglada:
obieżyświat pisze:
not that kind pisze:Capsy z ostatniego serwisu :arrow:
..i czego chcieć więcej :?: :tanczy:

..noteczko :*

..żaden skrót po tym serwisie potrzebny już nie był :tanczy: :brawa:
A ja , pomimo piękna tych capsów , będę się upierał , że każda sekunda Agatki w Poranku jest na wagę złota :P !! I o każdy skrót i każde słowo , którego Agatka nie mogła wypowiedzieć z czyjegoś powodu będę miał do tvn24 żal :x !! Tylko żal , bo waclzyć nie mam jak :/ !! :(
..zwłaszcza po uśmiechu na koniec :)
Ojhhh :P , mimo , że okazji do uśmiechania się było mało , to jak już się Agatka uśmiechnąć postanowiła , bądź spontanicznie to zrobiła , to serce wymiękało :P ! :szalony:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..za to dziś Agatka ma dzień dobroci :lol2:

..ewidentnej i dla wszystkich :lol2:
..a zwłaszcza dla nas :lol2:

..uśmiecha się na lewo i prawo :lol2: :tanczy:

..i w dodatku założyła po raz pierwszy tę białłą marynarę która zasługuje na miano żakietu :tanczy: :jupi:

..i z Jarkiem ochoczo konwersuje :lol2:

..a Jarek prawi jej komplementy :lol2:

..jak miło :P :P :P
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..za to dziś Agatka ma dzień dobroci :lol2:

..ewidentnej i dla wszystkich :lol2:
..a zwłaszcza dla nas :lol2:
Nie posiadam się z radości :szalony: !! Od samiutkiej 7. mam niesamowicie dobry nastrój :szalony: !! :tanczy: Agatko dzia :8 !! :*
..uśmiecha się na lewo i prawo :lol2: :tanczy:
I nie tylko do Jarka , ale też do nas i z siebie , kiedy raz miała malutką wpadeczkę :szalony: !!
..i w dodatku założyła po raz pierwszy tę białłą marynarę która zasługuje na miano żakietu :tanczy: :jupi:
Czyżby przeczytała albo ktoś jej powiedział , że dyskutowaliśmy o niej ostatnio :szalony: ?? :tanczy:
..i z Jarkiem ochoczo konwersuje :lol2:
Najpierw o Malcie Festiwalu :P !! Agatka mówiła , że nie wie , czy obowiązki służbowe jej pozwolą wziąć w nim udział :rozglada: ??

Później Jarek wydał się , że nas czyta :lol2: !! Bo powiedział , że w internecie jest niesamowite zapotrzebowanie na zbliżenia Agatki :lol2: !!A Agatka odchodziła od stołu kręcąc ze śmiechem głową :lol: !!
Później przy innej okazji Jarek powiedział: "i jak tu nie uwielbiać Pani Agaty....? " :lol2:

No jak :lol2: ?? Powiedzcie jak :lol2: ?? :szalony:
..jak miło :P :P :P
Sielanka, normalnie sielanka for all :tanczy: !! :tanczy: :tanczy: :tanczy: :szalony:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Wygląda na to, że wiele osób tu i ówdzie zagląda :rozglada:

Ja też bardzo cieszę się z tej bieli na ekranie, bo biel sprawia, że moje capsy nie są tak jaskrawe i nie muszę czekać na biały pasek, żeby wyszedł dobry caps :tanczy:
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Wygląda na to, że wiele osób tu i ówdzie zagląda :rozglada:
:red: Przyznaję , że mnie ta świadomość nieco peszy :rozglada: !! :red:

No , no :mhm: ?? Dzisiejsza -nasza ulubiona marynara-żakiet :P !! Wieść o zapotrzebowaniu ma zbliżenia Agatki :roll: ?? :mhm: :lol2: !! Czymś mi to pachnie :P !! :szalony:

Ale tylko troszkę :lol2: !! Bo Agatka wyzwala we mnie niesamowite pokłady energii , która nie pozwala czuć mi się skrępowanym :lol2: !! :lol:

Pozdrawiam wszystkich , którzy czytają naszą dyskusję :) !! Zwłaszcza tych najbardziej zainteresowanych :lol2: !! :*
Ja też bardzo cieszę się z tej bieli na ekranie, bo biel sprawia, że moje capsy nie są tak jaskrawe i nie muszę czekać na biały pasek, żeby wyszedł dobry caps :tanczy:
Ależ noteczko , Twoje capsy zawsze są wspaniałe :* !! :lol2: Ale skro ta biel Twoim zdaniem poprawia jakość capsów , to niech Agatka jak najczęściej tak się ubiera ,bo naprawdę , naprawdę cudnie wygląda :* !! :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Wygląda na to, że wiele osób tu i ówdzie zagląda :rozglada:
:red: Przyznaję , że mnie ta świadomość nieco peszy :rozglada: !! :red:
..mi się zawsze wydawało że mamy towarzystwo :lol2:
..przecież piszemy w miejscu publicznym :lol2:

..w nieoficjalnym portalu o tvn który jest najchętniej odwiedzany :lol2:
..więc co w tym dziwnego że nas czytają :rozglada: :D
No , no :mhm: ?? Dzisiejsza -nasza ulubiona marynara-żakiet :P !! Wieść o zapotrzebowaniu ma zbliżenia Agatki :roll: ?? :mhm: :lol2: !! Czymś mi to pachnie :P !! :szalony:
..inwigilacją i wcielaniem naszych marzeń w życie :tanczy:
Ale tylko troszkę :lol2: !! Bo Agatka wyzwala we mnie niesamowite pokłady energii , która nie pozwala czuć mi się skrępowanym :lol2: !! :lol:
..luzik :lol2:
..czuje się gwiazdą :lol: 8)
Pozdrawiam wszystkich , którzy czytają naszą dyskusję :) !! Zwłaszcza tych najbardziej zainteresowanych :lol2: !! :*
..gorrrące całusy :lol2:

..dla kobiet - wyłącznie :)
..a dla panów podziękowanie za właściwe traktowanie i adorowanie naszej Gwiazdy :)
Ależ noteczko , Twoje capsy zawsze są wspaniałe :* !! :lol2: Ale skro ta biel Twoim zdaniem poprawia jakość capsów , to niech Agatka jak najczęściej tak się ubiera ,bo naprawdę , naprawdę cudnie wygląda :* !! :lol2:
..biel biel i jeszcze raz niewinna biel :P
..Agatka wygląda jak anioł :aniol:
..i to jeszcze poprawia jakość capsów :P

..no po prostu niebo :P

..czy ja jestem w już w niebie :rozglada: :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Mam tylko jedno pytanie; czy operator poddał się sugestii Jarka o zapotrzebowaniu na zbliżenia Agaty :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Chyba tak :lol2: !!

Masz capsy epszt :lol: ??

Niebo , raj -nie wiem już jak to nazywać , co dzieje się w dzisiejszym Poranku :lol: ?? :lol: :lol:

Zbliżenia , rozmowy :lol: !! :lol2: :devil:
Ktoś nam chyba "załatwił" zbliżenie Agatki ...... dokładnie ujmując tylnej części ciała :lol2: !!

Raz zdążyła umknąć Jarkowi i latającemu ramieniu kamery , ale przed chwilą pokazali ze szczegółami jej "spacer" od stołu prezenterskiego do biurka :lol2: !! :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :szalony:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Chyba tak :lol2: !!

Masz capsy epszt :lol: ??
..ktoś kto steruje tym 'ramieniem' pewnie postaił sobie za zadanie nr 1 uchwycenie Agatki podczas spaceru :lol:
..i mu się to udało :lol2:
Niebo , raj -nie wiem już jak to nazywać , co dzieje się w dzisiejszym Poranku :lol: ?? :lol: :lol:
..wspniały jest to prawda :szalony: :tanczy:
Zbliżenia , rozmowy :lol: !! :lol2: :devil:
Ktoś nam chyba "załatwił" zbliżenie Agatki ...... dokładnie ujmując tylnej części ciała :lol2: !!
..ja kiedy pisałem o zbliżeniach zawsze miałem na myśli raczej twarz :lol2: :lol2: :lol2:
..ale w zaistniałej sytuacji nie mam też żadnych powodów do narzekań :lol2: :lol2: :tanczy:
..a wręcz przeciwnie :lol2:
Raz zdążyła umknąć Jarkowi i latającemu ramieniu kamery , ale przed chwilą pokazali ze szczegółami jej "spacer" od stołu prezenterskiego do biurka :lol2: !! :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :szalony:
..miło jest chyba iść tak na przykład na ulicy za Agatką :?: :lol2: :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Ale dałam plamę :/ Nie wybaczycie mi tego :/ Nie nagrałam tego spaceru, w pokazaniu i realizowaniu którego brała udział pewnie cała reżyserka :neutral: :hmm:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ