wściekłamarcinkowsky pisze: No a przynajmniej nie teraz nie jestem tak bardzo wściekła , jak mógłbym być ,

Czy widok Agaty nie wywołuje u ciebie zjawiska rozdwojenia jaźni, albo transseksualizmu

Moderator: Łukasz
wściekłamarcinkowsky pisze: No a przynajmniej nie teraz nie jestem tak bardzo wściekła , jak mógłbym być ,
epsztajnek pisze:wściekłamarcinkowsky pisze: No a przynajmniej nie teraz nie jestem tak bardzo wściekła , jak mógłbym być ,![]()
![]()
![]()
![]()
Czy widok Agaty nie wywołuje u ciebie zjawiska rozdwojenia jaźni, albo transseksualizmu![]()
x:
..hehe albo to kara za te skojarzenia :hahaha:marcinkowsky pisze:No naprawdę}{ypnosea pisze:A innym kojarzy się z seksowną nocną bielizną :lol :Tylko troszkę się kojarzy![]()
![]()
!! Ale tylko tyciusieńko
!!
x:
..a może za dużo byśmy chcieliGorzej nie mogło byćTotalnie spalili finał Poranka!!
!! Ale na szczęście wcześniejsze serwisy , a w szczególności te ostatnie były rewelką , więc się wyrównało
!! No a przynajmniej nie teraz nie jestem tak bardzo wściekła , jak mógłbym być , bo dano mi ku temu realne powody zabierając ostatni skrót Agatce
!!
..i czego chcieć więcejnot that kind pisze:Capsy z ostatniego serwisu![]()
A ja , pomimo piękna tych capsów , będę się upierał , że każda sekunda Agatki w Poranku jest na wagę złotaobieżyświat pisze:..i czego chcieć więcejnot that kind pisze:Capsy z ostatniego serwisu![]()
:tanczy:
..noteczko :*
..żaden skrót po tym serwisie potrzebny już nie był :tanczy: :brawa:
Ojhhh..zwłaszcza po uśmiechu na koniec
Nie posiadam się z radości :szalony: !! Od samiutkiej 7. mam niesamowicie dobry nastrój :szalony: !! :tanczy: Agatko dzia :8 !! :*obieżyświat pisze:..za to dziś Agatka ma dzień dobroci![]()
..ewidentnej i dla wszystkich
..a zwłaszcza dla nas![]()
I nie tylko do Jarka , ale też do nas i z siebie , kiedy raz miała malutką wpadeczkę :szalony: !!..uśmiecha się na lewo i prawo:tanczy:
Czyżby przeczytała albo ktoś jej powiedział , że dyskutowaliśmy o niej ostatnio :szalony: ?? :tanczy:..i w dodatku założyła po raz pierwszy tę białłą marynarę która zasługuje na miano żakietu :tanczy: :jupi:
Najpierw o Malcie Festiwalu..i z Jarkiem ochoczo konwersuje![]()
Sielanka, normalnie sielanka for all :tanczy: !! :tanczy: :tanczy: :tanczy: :szalony:..jak miło![]()
![]()
not that kind pisze:Wygląda na to, że wiele osób tu i ówdzie zagląda :rozglada:
Ależ noteczko , Twoje capsy zawsze są wspaniałe :* !!Ja też bardzo cieszę się z tej bieli na ekranie, bo biel sprawia, że moje capsy nie są tak jaskrawe i nie muszę czekać na biały pasek, żeby wyszedł dobry caps :tanczy:
..mi się zawsze wydawało że mamy towarzystwomarcinkowsky pisze:not that kind pisze:Wygląda na to, że wiele osób tu i ówdzie zagląda :rozglada:Przyznaję , że mnie ta świadomość nieco peszy :rozglada: !!
![]()
..inwigilacją i wcielaniem naszych marzeń w życie :tanczy:No , no :mhm: ?? Dzisiejsza -nasza ulubiona marynara-żakiet!! Wieść o zapotrzebowaniu ma zbliżenia Agatki
?? :mhm:
!! Czymś mi to pachnie
!! :szalony:
..luzikAle tylko troszkę!! Bo Agatka wyzwala we mnie niesamowite pokłady energii , która nie pozwala czuć mi się skrępowanym
!!
![]()
..gorrrące całusyPozdrawiam wszystkich , którzy czytają naszą dyskusję!! Zwłaszcza tych najbardziej zainteresowanych
!! :*
..biel biel i jeszcze raz niewinna bielAleż noteczko , Twoje capsy zawsze są wspaniałe :* !!Ja też bardzo cieszę się z tej bieli na ekranie, bo biel sprawia, że moje capsy nie są tak jaskrawe i nie muszę czekać na biały pasek, żeby wyszedł dobry caps :tanczy:Ale skro ta biel Twoim zdaniem poprawia jakość capsów , to niech Agatka jak najczęściej tak się ubiera ,bo naprawdę , naprawdę cudnie wygląda :* !!
..ktoś kto steruje tym 'ramieniem' pewnie postaił sobie za zadanie nr 1 uchwycenie Agatki podczas spacerumarcinkowsky pisze:Chyba tak!!
Masz capsy epszt??
..wspniały jest to prawda :szalony: :tanczy:Niebo , raj -nie wiem już jak to nazywać , co dzieje się w dzisiejszym Poranku??
![]()
![]()
..ja kiedy pisałem o zbliżeniach zawsze miałem na myśli raczej twarzZbliżenia , rozmowy!!
:devil:
Ktoś nam chyba "załatwił" zbliżenie Agatki ...... dokładnie ujmując tylnej części ciała!!
..miło jest chyba iść tak na przykład na ulicy za AgatkąRaz zdążyła umknąć Jarkowi i latającemu ramieniu kamery , ale przed chwilą pokazali ze szczegółami jej "spacer" od stołu prezenterskiego do biurka!! :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :szalony:
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 16 gości