Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: }{ypnosea »

Oj, oj, oj :( Gdzieś nam Agatę przewiało, bo dzisiaj Artur Zakrzewski musiał mówić o wykolejonym pociągu :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Jest dokładnie jak piszesz :) !! A jak wiemy Artur na live'ach jest tylko, kiedy nie ma kto inny iść :rozglada: !!

Dodać jeszcze Joannę Komolkę pod prokuraturą, to wygląda na to , że Agatka ma na pewno dzień wolny od pracy :uhh: !!

Teraz pytanie, czy jeden, czy więcej :rozglada: ?? :ech:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Teraz pytanie, czy jeden, czy więcej
Oj, i po co zadawać takie pytania :hmm:
Wiadomo że obecnie występy Agaty przedzielone są długimi okresami niebytności :<
Po prostu trzeba czekać.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Może ktoś w końcu wpadnie na pomysł , żeby nam na nie odpowiadać :lol2: !! :tanczy: :devil:
epsztajnek pisze:Wiadomo że obecnie występy Agaty przedzielone są długimi okresami niebytności :<
Po prostu trzeba czekać.
Owszem :] !! Trudno się z Tobą i Twoją racją nie zgodzić :) !! ;) Ale są wakaje i wiadomo , czas urlopów wzmożony :rozglada: !! Dlatego i opcję urlopową w przypadku Agatki trzeba rozważyć :spiewa: !! :ech:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:
Może ktoś w końcu wpadnie na pomysł , żeby nam na nie odpowiadać :lol2: !! :tanczy: :devil:
..ciekawe kogo masz najbardziej na myśli :?: :lol:
..jeśli dobrze myślę to to raczej marzenia ściętej głowy :hahaha:
epsztajnek pisze:Wiadomo że obecnie występy Agaty przedzielone są długimi okresami niebytności :<
Po prostu trzeba czekać.
Owszem :] !! Trudno się z Tobą i Twoją racją nie zgodzić :) !! ;) Ale są wakaje i wiadomo , czas urlopów wzmożony :rozglada: !! Dlatego i opcję urlopową w przypadku Agatki trzeba rozważyć :spiewa: !! :ech:
..weźmy lepiej poprzestańmy na wersji epsztajnek'a :D
..ta jest mimo wszystko bardziej optymistyczna :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..ciekawe kogo masz najbardziej na myśli :?: :lol:
..jeśli dobrze myślę to to raczej marzenia ściętej głowy :hahaha:
Przecież nie miałem na myśli samej Agatki :> ?? :D Takim optymistą , to nawet ja nie jestem :devil: !!
..weźmy lepiej poprzestańmy na wersji epsztajnek'a :D
..ta jest mimo wszystko bardziej optymistyczna :D
Załóżmy zatem , że przerwa będzie trwać :D !! Ile -pytanie ile :lol2: ?? Od niedzieli minęły już 4 dni :mhm: !!
Dzisiaj , jeżeli nawet Agatka jest w pracy , to co najwyżej siedzi z założonymi rękami i nogami :lol2: !! :hyh: Jak nie sejm , to sąd i ciągle transmisje :hyh: !!
epsztajnek

Jak wam się widzi dzisiejsza fryzura ? :mhm: Dla mnie trochę dziwne te "przeploty" :?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Koszmarne!

Agata ma piękne włosy jak mało kto, a zrobiła sobie taką krzywdę. :( Po co eksperymentuje, skoro bez eksperymentów wygląda bardzo ładnie?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

O w końcu ktoś mnie repostował :lol2: !!! :tanczy: Tu takie święto , a sam jeden czaję się i czekam aż ktoś poinformuje w końcu ,że Agatka dzisiaj w Poranku :lol2: !! :rozglada:

co za niespodzianka, prawda :lol2: !! Człowiek budzi się z nastawieniem , że dzisiaj znowu dzień zejdzie na oczekiwaniu a tu masz - Agatka za stołem prezenterskim :lol2: !!

Niestety zdarzył się poważny wypadek, w związku z czym znaczna część serwisów przepadła ;( !! Ale dobre i to , co mamy :lol2: !!
Marcin pisze:Koszmarne!

Agata ma piękne włosy jak mało kto, a zrobiła sobie taką krzywdę. :( Po co eksperymentuje, skoro bez eksperymentów wygląda bardzo ładnie?
Ejjjh tam od razu krzywdę i koszmarne :D !! Jak się jest w posiadaniu tak ładnej buzi , to można eksperymentować do woli :tanczy: !!!
epsztajnek

Jak się jest w posiadaniu tak ładnej buzi , to można eksperymentować do woli
Nie zgadzam się z eksperymentowaniem do woli :nie: Przesada w eksperymentach najbardziej boli właśnie w przypadku ładnych buź ( "taka piękna i tak się psuje , i to na własne życzenie" ). :<
P.S. Nie twierdzę , że Agata wygląda dziś tragicznie. Ale , jak napisałem wyżej, jakoś tak dziwnie .
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Masz prawo ganić Agatkę za jej dzisiejszą fryzurkę :lol2: !! Nie bronię :lol2: !! Ale ja się nie czepiam :lol2: !! Byłem tak bardzo za nią stęskniony , że nie wybrzydzam w szczegółach :lol2: !!

No może trochę boli ten fakt, że dzisiejsze serwisy , a właściwie ich ilość są po pierwsze okrojone :/ !! A po drugie najczęściej w serwisie pokazują obrazki z wypadku , a nie Agatkę w studio , co jest oczywiście zrozumiałe, ale mi to tak jakoś odbiera możliwość delektowania się ulubioną prezenterką :/ !!

Jest oczywiście coś za coś :) !! Jak Agatki nie widać , to ją słychać :) !! Rozmawia , pytaj , relacjonuje :) !! Czyli luka całkowicie wypełniona :P !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:co za niespodzianka, prawda :lol2: !! Człowiek budzi się z nastawieniem , że dzisiaj znowu dzień zejdzie na oczekiwaniu a tu masz - Agatka za stołem prezenterskim :lol2: !!
Dla mnie ogromna niespodzianka :o
Niestety zdarzył się poważny wypadek, w związku z czym znaczna część serwisów przepadła ;( !! Ale dobre i to , co mamy :lol2: !!
Stąd nie będzie zawrotnej ilości capsów ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Dla mnie ogromna niespodzianka :o
No właśnie widzę :hahaha: !! :lol2: Ale to nic :* !!
Stąd nie będzie zawrotnej ilości capsów ;)
Takie jest życie :/ !! Nic na to nie poradzimy ;) !! Najważniejsze , że capsy są , bo już myślałem , że wszystkim się nie podoba fryzurka Agatki i capsów dzisiaj w ramach jakiegoś buntu nie będzie :hahaha: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:Takie jest życie :/ !! Nic na to nie poradzimy ;) !! Najważniejsze , że capsy są , bo już myślałem , że wszystkim się nie podoba fryzurka Agatki i capsów dzisiaj w ramach jakiegoś buntu nie będzie :hahaha: !!
Mi tam jest wsio rowno :lol2: Ja tu tylko capsy robię :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Takie jest życie :/ !! Nic na to nie poradzimy ;) !! Najważniejsze , że capsy są , bo już myślałem , że wszystkim się nie podoba fryzurka Agatki i capsów dzisiaj w ramach jakiegoś buntu nie będzie :hahaha: !!
Mi tam jest wsio rowno :lol2: Ja tu tylko capsy robię :lol2:
Tylko nie mów o oziębłości , notka :rozglada: !! To już lepiej zgań Agatkę za coś :rozglada: !! Jak nie za fryzurkę , to może za marynarę :rozglada: ?? :lol2: :lol:
ODPOWIEDZ