Agata Wolna
Moderator: Łukasz
Re: Agata Tomaszewska
Oj, oj, oj
Gdzieś nam Agatę przewiało, bo dzisiaj Artur Zakrzewski musiał mówić o wykolejonym pociągu :rozglada:

Sweet about... her :spiewa:
-
- Stały bywalec
Jest dokładnie jak piszesz
!! A jak wiemy Artur na live'ach jest tylko, kiedy nie ma kto inny iść :rozglada: !!
Dodać jeszcze Joannę Komolkę pod prokuraturą, to wygląda na to , że Agatka ma na pewno dzień wolny od pracy :uhh: !!
Teraz pytanie, czy jeden, czy więcej :rozglada: ?? :ech:

Dodać jeszcze Joannę Komolkę pod prokuraturą, to wygląda na to , że Agatka ma na pewno dzień wolny od pracy :uhh: !!
Teraz pytanie, czy jeden, czy więcej :rozglada: ?? :ech:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fanatyk :)
Oj, i po co zadawać takie pytania :hmm:Teraz pytanie, czy jeden, czy więcej
Wiadomo że obecnie występy Agaty przedzielone są długimi okresami niebytności :<
Po prostu trzeba czekać.
-
- Stały bywalec
Może ktoś w końcu wpadnie na pomysł , żeby nam na nie odpowiadaćepsztajnek pisze:Oj, i po co zadawać takie pytania :hmm:Teraz pytanie, czy jeden, czy więcej

Owszem :] !! Trudno się z Tobą i Twoją racją nie zgodzićepsztajnek pisze:Wiadomo że obecnie występy Agaty przedzielone są długimi okresami niebytności :<
Po prostu trzeba czekać.

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..ciekawe kogo masz najbardziej na myślimarcinkowsky pisze:Może ktoś w końcu wpadnie na pomysł , żeby nam na nie odpowiadaćepsztajnek pisze:Oj, i po co zadawać takie pytania :hmm:Teraz pytanie, czy jeden, czy więcej!! :tanczy: :devil:

..jeśli dobrze myślę to to raczej marzenia ściętej głowy :hahaha:
..weźmy lepiej poprzestańmy na wersji epsztajnek'aOwszem :] !! Trudno się z Tobą i Twoją racją nie zgodzićepsztajnek pisze:Wiadomo że obecnie występy Agaty przedzielone są długimi okresami niebytności :<
Po prostu trzeba czekać.!!
Ale są wakaje i wiadomo , czas urlopów wzmożony :rozglada: !! Dlatego i opcję urlopową w przypadku Agatki trzeba rozważyć :spiewa: !! :ech:

..ta jest mimo wszystko bardziej optymistyczna

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Stały bywalec
Przecież nie miałem na myśli samej Agatki :> ??obieżyświat pisze:..ciekawe kogo masz najbardziej na myśli![]()
![]()
..jeśli dobrze myślę to to raczej marzenia ściętej głowy :hahaha:

Załóżmy zatem , że przerwa będzie trwać..weźmy lepiej poprzestańmy na wersji epsztajnek'a![]()
..ta jest mimo wszystko bardziej optymistyczna

Dzisiaj , jeżeli nawet Agatka jest w pracy , to co najwyżej siedzi z założonymi rękami i nogami

!!

-
Jak wam się widzi dzisiejsza fryzura ? :mhm: Dla mnie trochę dziwne te "przeploty" :?
Koszmarne!
Agata ma piękne włosy jak mało kto, a zrobiła sobie taką krzywdę.
Po co eksperymentuje, skoro bez eksperymentów wygląda bardzo ładnie?
Agata ma piękne włosy jak mało kto, a zrobiła sobie taką krzywdę.

-
- Stały bywalec
O w końcu ktoś mnie repostował
!!! :tanczy: Tu takie święto , a sam jeden czaję się i czekam aż ktoś poinformuje w końcu ,że Agatka dzisiaj w Poranku
!! :rozglada:
co za niespodzianka, prawda
!! Człowiek budzi się z nastawieniem , że dzisiaj znowu dzień zejdzie na oczekiwaniu a tu masz - Agatka za stołem prezenterskim
!!
Niestety zdarzył się poważny wypadek, w związku z czym znaczna część serwisów przepadła
!! Ale dobre i to , co mamy
!!
!! Jak się jest w posiadaniu tak ładnej buzi , to można eksperymentować do woli :tanczy: !!!

co za niespodzianka, prawda

Niestety zdarzył się poważny wypadek, w związku z czym znaczna część serwisów przepadła

Ejjjh tam od razu krzywdę i koszmarneMarcin pisze:Koszmarne!
Agata ma piękne włosy jak mało kto, a zrobiła sobie taką krzywdę.Po co eksperymentuje, skoro bez eksperymentów wygląda bardzo ładnie?

!!

-
Nie zgadzam się z eksperymentowaniem do woli :nie: Przesada w eksperymentach najbardziej boli właśnie w przypadku ładnych buź ( "taka piękna i tak się psuje , i to na własne życzenie" ). :<Jak się jest w posiadaniu tak ładnej buzi , to można eksperymentować do woli
P.S. Nie twierdzę , że Agata wygląda dziś tragicznie. Ale , jak napisałem wyżej, jakoś tak dziwnie .
-
- Stały bywalec
Masz prawo ganić Agatkę za jej dzisiejszą fryzurkę
!! Nie bronię
!! Ale ja się nie czepiam
!! Byłem tak bardzo za nią stęskniony , że nie wybrzydzam w szczegółach
!!
No może trochę boli ten fakt, że dzisiejsze serwisy , a właściwie ich ilość są po pierwsze okrojone :/ !! A po drugie najczęściej w serwisie pokazują obrazki z wypadku , a nie Agatkę w studio , co jest oczywiście zrozumiałe, ale mi to tak jakoś odbiera możliwość delektowania się ulubioną prezenterką :/ !!
Jest oczywiście coś za coś
!! Jak Agatki nie widać , to ją słychać
!! Rozmawia , pytaj , relacjonuje
!! Czyli luka całkowicie wypełniona
!!

No może trochę boli ten fakt, że dzisiejsze serwisy , a właściwie ich ilość są po pierwsze okrojone :/ !! A po drugie najczęściej w serwisie pokazują obrazki z wypadku , a nie Agatkę w studio , co jest oczywiście zrozumiałe, ale mi to tak jakoś odbiera możliwość delektowania się ulubioną prezenterką :/ !!
Jest oczywiście coś za coś

!!

-
- Bywalec
Dla mnie ogromna niespodzianka :omarcinkowsky pisze:co za niespodzianka, prawda!! Człowiek budzi się z nastawieniem , że dzisiaj znowu dzień zejdzie na oczekiwaniu a tu masz - Agatka za stołem prezenterskim
!!
Stąd nie będzie zawrotnej ilości capsówNiestety zdarzył się poważny wypadek, w związku z czym znaczna część serwisów przepadła!! Ale dobre i to , co mamy
!!

-
- Stały bywalec
No właśnie widzę :hahaha: !!not that kind pisze:Dla mnie ogromna niespodzianka :o

Takie jest życie :/ !! Nic na to nie poradzimyStąd nie będzie zawrotnej ilości capsówNiestety zdarzył się poważny wypadek, w związku z czym znaczna część serwisów przepadła!! Ale dobre i to , co mamy
!!
![]()

!!

-
- Bywalec
Mi tam jest wsio rownomarcinkowsky pisze:Takie jest życie :/ !! Nic na to nie poradzimy!! Najważniejsze , że capsy są , bo już myślałem , że wszystkim się nie podoba fryzurka Agatki i capsów dzisiaj w ramach jakiegoś buntu nie będzie :hahaha: !!

-
- Stały bywalec
Tylko nie mów o oziębłości , notka :rozglada: !! To już lepiej zgań Agatkę za coś :rozglada: !! Jak nie za fryzurkę , to może za marynarę :rozglada: ??not that kind pisze:Mi tam jest wsio rownomarcinkowsky pisze:Takie jest życie :/ !! Nic na to nie poradzimy!! Najważniejsze , że capsy są , bo już myślałem , że wszystkim się nie podoba fryzurka Agatki i capsów dzisiaj w ramach jakiegoś buntu nie będzie :hahaha: !!
Ja tu tylko capsy robię
![]()

!!