Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
No i się doczekałem. :jupi: Dziś przed Joanną trudny sprawdzian. :ech: Wiem, że wielce niestosownie jest cieszyć się z czyjeś tragedii, ale to jedyna okazja by ujrzeć Joannę przed ekranem na stojaka. :rozglada: Jeden caps - symbolicznie, niestety - Joasię tylko słychać. Cały czas pokazują zdjęcie z miejsca tragedii. :stop:

Re: Joanna Kryńska
No tak Asia ma wyjątkowe 'szczęście' do takich nagłych wydarzeń :rozglada: Przypomne chociażby wypadek na pokazie lotniczym albo wypadek rowerzystów.No ładnie sobie radzi,mówi jak katarynka
Podoba mi się Jej dociekliwość.I jak to zawsze w przypadku Joasi wszystko mówi swoimi słowami :aniol: I niech ktoś mówi ,że to tylko czytanie z promptera. :stop:
Oczywiście teraz Beata już na ekranie tylko Joasia zniknęła ...echhhh :spiewa: Ale złapałem te kilka sekund Joasi w spódnicy :jupi:

Będzie dziś monotematycznie ale ważne ,że z Joasią w tle

Oczywiście teraz Beata już na ekranie tylko Joasia zniknęła ...echhhh :spiewa: Ale złapałem te kilka sekund Joasi w spódnicy :jupi:

Będzie dziś monotematycznie ale ważne ,że z Joasią w tle

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Szybko przeskoczyła do swojego stałego studyjka
Tam i tu jest świetna :tanczy: Kamerki to już ma tak obcykane,że ujęcia zmieniane są praktycznie 'na Jej mrugnięcie'

A tu Joasia z jakims dżentelmenem :rozglada:

I to by było na tyle.Sporo dziś udało mi się potowarzyszyć Joasi w tym gorącym dniu
Pewnie teraz trzeba bedzie znów troche zaczekać na taką uczte :rozglada: No ale zaczeka się bez problemu
Ale ostatniego zdania to tak bardzo do siebie niech nie bierze. :spiewa:

A tu Joasia z jakims dżentelmenem :rozglada:

I to by było na tyle.Sporo dziś udało mi się potowarzyszyć Joasi w tym gorącym dniu

Przyzwyczaj się,tymbardziej,że teraz beda najprawdopodobniej powtórki po 20-stej za 'KNI' :tanczy:Już myślałem, że nie obejrzę magazynu, już się cieszyłem. A tu niespodziewanie Krynia powiedziała Nam: Prosto z Polski.
Powiedzmy,że akurat wtedy pokończył tez swoją pracęOdnośnie dżentelmena, umówmy się, że tego nie widziałem.

Mi się teraz marzy Joasia w 'DpD' :rydzyk: Chociaż jeden jedyny raz :rydzyk: Mogli by Jej dac szanse teraz w wakacje-to by było coś pieknego

20-sta to jeszcze gorsza pora niż ta 17-sta. Przynajmniej dla mnie. :ech:maxxx pisze:Przyzwyczaj się,tymbardziej,że teraz beda najprawdopodobniej powtórki po 20-stej za 'KNI'
O kim mówimy?Powiedzmy,że akurat wtedy pokończył tez swoją pracę

Znając życie, to się doczekamy. :spiewa: O broń Ją Panie Boże, by pokazywała się w sierpniu. :grozi: No chyba, że epsztajnek będzie miał włączoną nagrywarkę. :rozglada:Mi się teraz marzy Joasia w 'DpD' Chociaż jeden jedyny raz Mogli by Jej dac szanse teraz w wakacje-to by było coś pieknego
No cóż,nie każdy musi byc bliżej ludzkich spraw :spiewa:kamilo pisze:20-sta to jeszcze gorsza pora niż ta 17-sta jest. Przynajmniej dla mnie.
Dajmy juz spokój-to pewnie Jej wydawcaO kim mówimy?

Z księżyca spadłeśZnając życie, to się doczekamy. O broń Ją Panie Boże, by pokazywała się w sierpniu. No chyba, że epsztajnek będzie miał włączoną nagrywarkę.

A tak pozostając w sferze sennej-bo pora juz dosyć późna-to najfajniejszy byłby przeglad prasy,bo Joasia ma już pewne doświadczenia w tej materii :tanczy: O odmarszu nie wspominając...

Nie każdy jak Ty w czepku urodzony. :spiewa: :spiewa:maxxx pisze:No cóż,nie każdy musi byc bliżej ludzkich spraw
Nie widziałeś nigdy Jej wydawcy? :> Taki trochę inny jest - jak znajdę, to go podrzucę. :spiewa:Dajmy juz spokój-to pewnie Jej wydawca
... ale przyzwoitość by tego wymagała. :ban:Z księżyca spadłeś Czy Joasia kiedykolwiek kogokolwiek pytała o to kiedy i gdzie ma się pojawić
Taki przegląd prasy...A tak pozostając w sferze sennej-bo pora juz dosyć późna-to najfajniejszy byłby przeglad prasy,bo Joasia ma już pewne doświadczenia w tej materii

Znając Ją, to zażyczyłaby sobie zgaszenia wszystkich świateł. :cicho:O odmarszu nie wspominając...
Coś ostatnio się wcześniej kładziesz. :rozglada: Dobranoc.Dobranoc

Ja pasuje do czepka jak pani F. do MSZ :hmm:kamilo pisze:Nie każdy jak Ty w czepku urodzony.
Może manowegoNie widziałeś nigdy Jej wydawcy? Taki trochę inny jest - jak znajdę, to go podrzucę.

...e tam co się będzie tłumaczyć... ale przyzwoitość by tego wymagała.

Taki przegląd,właśnie taaaaki ....Taki przegląd prasy... Ech...

Całkiem mozliweZnając Ją, to zażyczyłaby sobie zgaszenia wszystkich świateł.

Starzeje się człowiek :stop:Coś ostatnio się wcześniej kładziesz. Dobranoc.
Podobno pani F. to człowiek światły jest. :rozglada:maxxx pisze:Ja pasuje do czepka jak pani F. do MSZ
Nie sądzę - stary jeszcze wczoraj się kręcił. :spiewa: W pracy siedzi czasem od świtu do nocy - często podchodzi do prezentera na koniec Dpd. :rozglada:Może manowego Ale musiałby byc jakis dziwny żeby Joasię porzucić
Widać, że dopiero poluje na męża....e tam co się będzie tłumaczyć

Nie możliwe, a pewne.Całkiem mozliwe

Oj jakiś Ty stary, dziadku. :stop:Starzeje się człowiek
Nie znam aż takich szczegółów z życia redakcji,ale może pora się zainteresować. :rozglada:kamilo pisze:Nie sądzę - stary jeszcze wczoraj się kręcił. W pracy siedzi czasem od świtu do nocy - często podchodzi do prezentera na koniec Dpd.
Myślisz,że Joasia by się tłumaczyla z czegoś przed jakimś facetem ha ha :racja:Widać, że dopiero poluje na męża.
Ale wczoraj pewnie coś Jej nie grało :uhh: Pewnie była strasznie zdziwiona,że nikt się nie zachwycił Jej zejściem z mówniczkiNie możliwe, a pewne. Zrobiła by wszystko, by możliwie jak najbardziej ostudzić Nasz domniemany entuzjazm.

:spiewa:Oj jakiś Ty stary, dziadku.