[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Zagl¹dam tutaj tylko dlatego bo jestem administratorem i sprawdzam co siê dzieje. :D Czasami coœ dopowiem - ale to zazwyczaj nie ma wiêkszego sensu i celu. A poza tym wiem, ¿e mnie lubisz i lubisz ze mn¹ siê k³óciÌ na forum. :D :D :D :lol: :lol: :lol: :arrow: :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Ale¿ owszem lubiê siê czasami k³óciÌ, ale k³ótnia wbrew pozorom powinna do czegoœ prowadziÌ. Odnosze wra¿nie, ¿e nasze nie prowadz¹ do niczego... :P Mówi³em, ¿ebys nie wciska³ kitów, ¿e zagl¹dasz tutaj tylko dla tego, i¿ jesteœ administratorem. Mog³eœ wymyœliÌ setkê innych powodów..... :twisted:
PS koniec tej dyskusji, wracam do WiadomoÂści. :!:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Wiem, Âże pisaÂłeÂś, Âżebym "nie wciskaÂł kitĂłw" i dlatego to zrobiÂłem. LubiĂŞ CiĂŞ zÂłoÂściĂŚ.
Bez odbioru. :D Wracajcie do swojego tematu o WiadomoÂściach. :!:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

a jak ktoÂś lubi Kamila to bardzo fajny wywiad z nim jest w galii :)

http://gala.onet.pl/0,1191395,1,tematy.html
http://gala.onet.pl/1,16782,1,5,galeria.html
Obrazek[/quote]

No przeczytaÂłem ten wywiad choĂŚnie dokoĂąca bo Jego zadufanie w sobie i egoizm do ktĂłrego jeszcze siĂŞ przyznaje po prostu utwierdzaja mnie w negatywnym zadaniu o nim. Cenie Go jedynie za stosunek wobec Marcina PawÂłowskigo choĂŚ i Tu moÂżna sie przyczepiĂŚi powiedziecÂże zrobiÂł, a raczej powiedziaÂł On to co owiedziaÂł pod publiczke :twisted: :twisted: :twisted:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Hmm, Tobi ju¿ Kamuii stronê wczeœniej zamieœci³a te linki... OczywiœÌie nie mogê zgodziÌ siê z Twoim zdaniem na temat Kamila. S¹dzê, ¿e jest o wiele bardzie sympatyczny ni¿ nadêty bufon Lis.
Niestety o Marcinie PawÂłowskim powiedizaÂł prawdĂŞ - niektĂłre gazet prĂłbujÂą zarobiĂŚ na jego chorobie - wystarczy daĂŚ zdjĂŞcie chorego czÂłowieka na okÂładkĂŞ i napisaĂŚ jakieÂś brednie wyssane z palca - np o aktualnym stanie zdrowia. ÂŻadny krwi tÂłum czkea juÂż przed kioskiem.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

W tej chwili to obaj moim SKROMNYM zdaniem sÂą nadĂŞci. A Durczok-moge siĂŞ myliĂŚ- w swoim nowym programie stara siĂŞ przybliÂżyĂŚ Lisowi, albo Taki Jest naturalny. ByĂŚ moÂże mam jakieÂś skaÂżenie do TVP, choĂŚ dziĂŞki MOnice O. zaczynam bardzo powoli zmieniaĂŚ o TVP zdanie i poÂświĂŞcam jej szczegĂłlnÂą uwage.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hmm, Tobi juÂż Kamuii stronĂŞ wczeÂśniej zamieÂściÂła te linki...
tobi chyba z tego cytat zrobiÂł :) bo nawet zdanie jest moje :)

anyway mnie w³asnie ten wywiad jak zreszt¹ i poprzedni na temat jego choroby z przekroju a takrze zapis z chata z Kamilem utwierdzi³ ¿e to bardzo fajny i sympatyczny goœÌ. a ¿e trochê nadêty ? a kto z nas by nie by³ ?? ja tam za siebie nie rêcze ;) naprawdê totalnie na looze i ta gadka o dodzie choÌ widaÌ ¿e nie jest na bierz¹co bo powiedzia³ "doda elektroda" zamiast "pani doda" :) co do lisa to np w jego przypadku nawet z wywiadów wynika ¿e chyba za bardzo sympatyczny to on nie jest.Ale i tak ¿ycze mu zeby mu sie powiod³o i dokopa³ tefauenowi :)

btw. jak wam siê podoba nowy kolor w³osów Danusi Holeckiej ? w pon by³am nie co przera¿ona bo do tych pomaraùczowych w³osów mia³a blady makija¿ i fataln¹ fryzurê.nawet jej naj³adniejsza marynarka nie pomog³a. Za to wczoraj mia³a bia³y tennis w którym zazwyczaj œwietnie wygl¹da (choÌ wed³óg mnie w bia³ym nie jest jej dobrze) mia³a te¿ normalny makija¿ i fryzurê wiêc jej w³osy nie robi³y ju¿ tak strasznego wra¿enia.Dzisiaj wszystko ok ale za to jakiœ z³oty ³aùcuch sobie przyczepi³a :) nie no Danusiu next time w³osy czerù albo wiœnia i koniecznie w tym kolorze szminka (tzn wiœnia nie czarny :):) ) no i bez ³aùcuchów :)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Kamuii....
przyznam ¿e zadziwiasz mmnie swoj¹pomys³owoœcia i ocen¹ Danusi. Ja j¹ najbardziej z prowadz¹cych Wiadomoœci lubiei jak na razie tio ogólnie jeszcze nieby³o tak, aby w ra¿¹cy sposób mi nie odpowiada³a jej fryzura czy w ogóle image.
Bardziej cenie JEJ zaanagaÂżownie w to co mĂłwi.

Poza tym jest a przynajmniej taka siĂŞ wydaje naturalna i miÂła dla wszystkich a Teraz to ciĂŞÂżko juÂż szukaĂŚ takich prowadzacych gÂłowne wydania programĂłw informacyjnych.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

RzeczywiÂście ten zÂłoty ÂłaĂącuch psuÂł caÂły efekt - wyglÂądaÂła jak ze staroÂżytnego Egiptu :P O kolorze wÂłosĂłw trudno mĂłwiĂŚ - wszytko zalĂŞÂży od ÂświatÂła w studiu. PamiĂŞtaj, Âże to newsroom i nie ma tam odpowiedniego oÂświetlenia - postawili zapewne kilka reflektorĂłw za kamerÂą i z boku biurka. ZwykÂłe ÂświatÂło nie wystarczy.

Tobi Durczok ju¿ kilka lat temu mówi³, ¿e zamierza prowadziÌ program przy udziale widowni, zaproszonych goœci etc gdzie poruszanoby nie tylko tematy zwi¹zane z polityk¹. Taka w³aœnie jest Debata - program dopiero siê rozkrêca, ale w ka¿dym wydaniu bierze udzia³ "pierwszy garnitur ludzi" - np ostatnio JM rektor UJ prof. dr hab. Franiciszek Ziejka. Natomiast Lis zamierza zrobiÌ polityczny show. Oba programy naprawdê siê ró¿ni¹, a ¿aden z prowadz¹cych nie naœ³aduje drugiego. Mo¿e mi jeszcze za rok powiesz, ¿e Forum w TVP1, to nie udana kopia programu "Co z t¹ Polsk¹?" Lis zaczyna³ w newsach, Durczok w publicystyce.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii....
przyznam ¿e zadziwiasz mmnie swoj¹pomys³owoœcia i ocen¹ Danusi. Ja j¹ najbardziej z prowadz¹cych Wiadomoœci lubiei jak na razie tio ogólnie jeszcze nieby³o tak, aby w ra¿¹cy sposób mi nie odpowiada³a jej fryzura czy w ogóle image.
Bardziej cenie JEJ zaanagaÂżownie w to co mĂłwi.
aleÂż moja ocena Danusi jest jak najwyÂższa :) ma co prawda u mnie 2 minusy i ona doskonale wie za co :) jednak nie usiadÂła na gorÂących krzesÂłach :) (i pewnie dÂługo nikt nie siÂądzie bo oba zajmuje A*tomat :lol: )
Jestem wielkÂą fankÂą Danusi i naprawdĂŞ jest dla mnie najlepszÂą prezenterkÂą wogĂłle anchor woman z niej prawdziwa siĂŞ robi :) UwaÂżam teÂż Âże jest bardzo Âładna szczegĂłlnie jej oczy robiÂą wraÂżenie, ale jestem dziewczynÂą wiĂŞc trochĂŞ inaczej na niÂą patrzĂŞ.Jako ze siĂŞ w niej nie podkochuje (jakby ktoÂś na forum jeszcze nie wiedziaÂł to Krzysiuuuuu :) Ziemiec Obrazeknarzeszcie sama sobie zrobiÂłam emotke :) Obrazek totez nie jestm wobec niej bezkrytyczna. I wÂłasnie w trosce o jej wizerunek napisaÂła tego posta moze siĂŞ na niego natknie i nastĂŞpnym razem zastanowi zanim przyczepi sobie zÂłoty ÂłaĂącuch :) ja zdania nie zmieniĂŞ uwaÂżam ze lepiej jej byÂło w czarnym albo wiÂśniowym ten nowy tez nie jest zÂły jak ma odpowiedni makijaÂż ;)
Poza tym jest a przynajmniej taka siĂŞ wydaje naturalna i miÂła dla wszystkich a Teraz to ciĂŞÂżko juÂż szukaĂŚ takich prowadzacych gÂłowne wydania programĂłw informacyjnych.
dokÂładnie miÂła ispokoja i stonowana a do tego profesjonalna
Android <3
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Durczok i Lis to dwa strasznie nadĂŞte bufony.

W fleszach tego tygodnia kobieta nazywa siê Agata Dzikowska. Nic na jej temat nie ma - niejaka Agata Dzikowska-Sworowska pracuje/pracowa³a w TVP Wroc³aw, wiêc mo¿liwe, ¿e to ona. Zaraz sobie przypomnê jak prowadzi, bo ogl¹da³em dziœ ledwo co obudzony tylko pierwszy skrót, ale wydawa³a mi siê bardzo sympatyczna i fajnie by³a ubrana. £adna spódniczka, krok i tego typu szczegó³y. :D Kto widzia³ 6.30 to wie o co chodzi, a mo¿e ten efekt jest w ka¿dym fleszu.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

MoÂże rzeczywiÂście jest z oddziaÂłu regionalnego - np Katarzyna Werner pracowaÂła wczeÂśniej w TVP3 PoznaĂą i dopiero z tamtÂąd dostaÂła siĂŞ do WiadomoÂści. SwojÂą drogÂą teÂż mi siĂŞ podoba... PomysÂł z tym skrĂłtem okazaÂł siĂŞ dobry - nadajÂą go w odpowiednim czasie, a szanse na awans otrzymaÂła grupa mÂłodych dziennikarzy. Po miesiÂącu na antenie skrĂłty sÂą juÂż dobre i ciekawe. Oby tak dalej.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Szybko siĂŞ TVP uczy :roll: :roll: :roll: :roll:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

byle by ci mÂłodzi nie wygryzli naszych ulubieĂącĂłw :)
Android <3
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

tobi pisze:a jak ktoÂś lubi Kamila to bardzo fajny wywiad z nim jest w galii :)

http://gala.onet.pl/0,1191395,1,tematy.html
http://gala.onet.pl/1,16782,1,5,galeria.html
Obrazek

No przeczytaÂłem ten wywiad choĂŚnie dokoĂąca bo Jego zadufanie w sobie i egoizm do ktĂłrego jeszcze siĂŞ przyznaje po prostu utwierdzaja mnie w negatywnym zadaniu o nim. Cenie Go jedynie za stosunek wobec Marcina PawÂłowskigo choĂŚ i Tu moÂżna sie przyczepiĂŚi powiedziecÂże zrobiÂł, a raczej powiedziaÂł On to co owiedziaÂł pod publiczke :twisted: :twisted: :twisted: [/quote]

Jeœli ktoœ nie wie to napisze, ze zona Kamila jest prezenterk¹ TVP3 Katowice. Kiedyœ kiedy nie by³o tylu kana³ów to widywa³em j¹ bardzo czêsto i mam takie wrazenie, ze pracuje w tej telewizji "od zawsze". Dok³adnie pamiêtam kiedy nagle pojawi³a sie z innym nazwiskiem (w³aœnie Kamila) i to by³a dla wszystkich oznaka tego, ¿e wysz³a za m¹z. ;) Nie kojarzy³em jeszcze wtedy Kamila. Pojawi³ sie dopiero póŸniej w "Aktualnoœciach". Przez jakis czas prowadzi³ "Aktualnoœci" i "Wiadomoœci", ale juz od ponad roku nie pojawia sie w tym pierwszym.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
ODPOWIEDZ