Scenografia? Specjalni wysłannicy z Trójmiasta? Proszę bardzo.
Jak na razie to scena wygląda według mnie tak sobie, ale podobne wrażenie miałem jak widziałem zeszłoroczną scenografie w trakcie montażu, więc jak już wszystko zmontują i zapalą się światła to całość będzie wyglądała dużo lepiej.
Widać, że jeszcze sporo jest do zrobienia. Na wszystkie te srebrne panele po lewej i prawej stronie sceny będą jeszcze zamontowane te białe walce, które są na razie rozłożone na całej widowni i kilka z nich stało też na scenie. Na widowni leżała też jeszcze jedna srebrna kula (taka jak te dwie na scenie), tylko nie mam pojęcia, gdzie ją docelowo umieszcza. :mhm: Co do samej sceny to wydaje się bardzo mała i jeśli będą występowały zespoły z dużą ilością sprzętu to będzie im trochę ciasno.

Te czarne płachty materiału z tyłu pewnie będą robiły za rozgwieżdżone niebo. Wydaje mi się że widziałem tam jakieś nieduże lampki, niestety na zdjęciach tego nie widać.
No nie zanosi się w tym roku na to, że będzie mała scena na przeciwko głównej sceny. Jak na razie jest tylko wiata, gdzie są rozstawione konsolety. Jak dla mnie, to duży minus, no bo gdzie niby ma siedzieć jury? Za sceną, a może na widowni... :nie:
Wybiorę się jeszcze do Opery Leśnej w czwartek, albo piątek, kiedy będą próby i może nagram jakieś filmy.