[TVN] Sopot Festival 2005-2009

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Sopot Festival 2008

Post autor: szym »

mfdtv4 pisze:yyy... Pectus? Jakieś nieporozumienie? Wogóle się nie spodziewałem. Szok! Porażka JURY i SOPOT FESTIVALu!
Zgadzam się, po prostu liczą, że będzie Feel bis - mało znany ktoś, który dzięki Sopot Festival zdobywa wielką sławę. Polska muzyka chyba tego by nie zniosła?
:)
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mfdtv4 »

Obrazek
Tu chyba pani Magda dostała jakiegoś skrzywienia. Ogólnie nie podoba mi się jak zachwyca się, że to 45. SF i oh i ah... No bez przesady. Po co w kółko Macieju powtarzać, że to takie ważne wydarzenie? Ludzie sami ocenią... Nie zachwyca...
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

Czy można bardziej przegiąc pałę? 21.34 kolejna reklama gdy poprzednia skończyła się 21.12.. to jest jakaś totalna żenada.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Świetny występ Ruslany i Velvet. Słaby (nawet bardzo według mnie) - Danny'ego. Ogólnie finał ciekawszy niż półfinał. :)

Reklamy na SF w TVN były, są i będą i niestety trzeba się do tego przyzwyczaić. ;)
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

hahaha :D Dobre, już trzecia reklama w przeciągu półtorej godziny. Ile jeszcze? Kolejne 3? Jak dotąd nawet zagraniczni wykonawcy nie ratują tego "festiwalu". Boję się użyć tego słowa...
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Reklamy mnie tak denerwują że zaraz palnę w ekran TV. Wcale się nie dziwę Kozyrze, że tak powiedział sama prawda. Kiedy Ona wyszła na scenę(Lesz)to powiedziałem "O nowa Mandaryna ale lepiej śpiewa". Magda prowadzi lepiej niż w zeszył roku. Pektrus czy jak mu tam :roll: bez komentarza już Video mogło wygrać. Pod względem grafiki,dźwięku fajnie pod względem gwiazd marno oj marno. SHF miał znacznie lepsze.
lukaasz777
Początkujący
Początkujący

Post autor: lukaasz777 »

Świetny występ RUSLANY ! Brawo !

Liczylem na Video ale jury wybieraja "feela 2008" zeby po prostu ich wypromować ;/ Scena z minuty na minute wydaje się coraz ciekawsza i ładniejsza.

I wielkie brawa dla Magdy, nie widać praktycznie jej tremy a wygląda olśniewająco.

Minus jak zwykle za reklamy.... :(
TVN. PROGRAMOWO NAJLEPSZA.
qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

Wreszcie jakiś poziom. Rusłana zaśpiewała bardzo fajnie, chociaż nie wiem po co piosenkę przerobiła. Velvet też bardzo fajnie wystąpiła. Danny już dużo słabiej.

Reklam rzeczywiście sporo... heh :D

Niech w przyszłym roku wezmą kogoś innego z R.Zet albo niech się postarają o lepsze radio, RMF FM, bo nie chce mi się słuchać tego gościa.

Co do Pectus'a: mam nadzieję, że w finale wygrają wykonawcy zza granicy, mają piosenki 100x lepsze 8)
//////////
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Świetny występ Ruslany i Velvet. Słaby (nawet bardzo według mnie) - Danny'ego. Ogólnie finał ciekawszy niż półfinał. :)

Reklamy na SF w TVN były, są i będą i niestety trzeba się do tego przyzwyczaić. ;)
No, ale bez przesady... Niech nie robią reklam co 20 minut i to jeszcze w dodatku, że te reklamy trwają po 10 minut jak nie więcej.

Co do występu Rusłany - był najlepszy jak dotąd. Velvet ujdzie, ale Danny - DNO. Nie spodziewałem się, że ten chłopak tak fatalnie śpiewa. Ogólnie żadne z tych trzech występów mnie nie powalił.
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

A co, Kozyra ma szczędzić prawdy dla beznadziejnych wykonawców? Skoro Leszówna była beznadziejna, to po co na siłę ją głaskać? Wypromowali ją bogaci rodzice, a nie talent i tyle.
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ta reklama trwała "tylko" 10 minut. Jest 21:43, następnej reklamy spodziewam się ok. 22:10 :)
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

adner pisze:A co, Kozyra ma szczędzić prawdy dla beznadziejnych wykonawców? Skoro Leszówna była beznadziejna, to po co na siłę ją głaskać? Wypromowali ją bogaci rodzice, a nie talent i tyle.
Właśnie popieram ona nic nie zaśpiewała pięknego
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Moim zdaniem w polskich eliminacjach wygra Video lub Lesz. A w drugiej części Pokora lub Danny
Jak na razie nie sprawdziły się twoje przypuszczenia. Video zaśpiewało OK, ale Lesz... N/C. Danny też nie ma szans raczej po tym "występie"... Pokora... Zobaczymy.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Musi być ktoś w jury, kto powie prawdę, bez owijania w bawełnę i do tego z użyciem ostrzejszych słów. Nie uważam tego pana za chama czy prostaka. Bardzo dobrze ocenia beznadziejnych wykonawców i chwała mu za to, że nie boi sie mówić prawdy.
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

Mans oh Mans, twoja piosenka w radiu brzmi dwieście razy lepiej...
ODPOWIEDZ