Zgadzam się, po prostu liczą, że będzie Feel bis - mało znany ktoś, który dzięki Sopot Festival zdobywa wielką sławę. Polska muzyka chyba tego by nie zniosła?mfdtv4 pisze:yyy... Pectus? Jakieś nieporozumienie? Wogóle się nie spodziewałem. Szok! Porażka JURY i SOPOT FESTIVALu!
[TVN] Sopot Festival 2005-2009
Moderator: Łukasz
Re: Sopot Festival 2008

Tu chyba pani Magda dostała jakiegoś skrzywienia. Ogólnie nie podoba mi się jak zachwyca się, że to 45. SF i oh i ah... No bez przesady. Po co w kółko Macieju powtarzać, że to takie ważne wydarzenie? Ludzie sami ocenią... Nie zachwyca...
Czy można bardziej przegiąc pałę? 21.34 kolejna reklama gdy poprzednia skończyła się 21.12.. to jest jakaś totalna żenada.
Świetny występ Ruslany i Velvet. Słaby (nawet bardzo według mnie) - Danny'ego. Ogólnie finał ciekawszy niż półfinał. 
Reklamy na SF w TVN były, są i będą i niestety trzeba się do tego przyzwyczaić.

hahaha
Dobre, już trzecia reklama w przeciągu półtorej godziny. Ile jeszcze? Kolejne 3? Jak dotąd nawet zagraniczni wykonawcy nie ratują tego "festiwalu". Boję się użyć tego słowa...

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Reklamy mnie tak denerwują że zaraz palnę w ekran TV. Wcale się nie dziwę Kozyrze, że tak powiedział sama prawda. Kiedy Ona wyszła na scenę(Lesz)to powiedziałem "O nowa Mandaryna ale lepiej śpiewa". Magda prowadzi lepiej niż w zeszył roku. Pektrus czy jak mu tam
bez komentarza już Video mogło wygrać. Pod względem grafiki,dźwięku fajnie pod względem gwiazd marno oj marno. SHF miał znacznie lepsze.

-
- Początkujący
Świetny występ RUSLANY ! Brawo !
Liczylem na Video ale jury wybieraja "feela 2008" zeby po prostu ich wypromować ;/ Scena z minuty na minute wydaje się coraz ciekawsza i ładniejsza.
I wielkie brawa dla Magdy, nie widać praktycznie jej tremy a wygląda olśniewająco.
Minus jak zwykle za reklamy....
Liczylem na Video ale jury wybieraja "feela 2008" zeby po prostu ich wypromować ;/ Scena z minuty na minute wydaje się coraz ciekawsza i ładniejsza.
I wielkie brawa dla Magdy, nie widać praktycznie jej tremy a wygląda olśniewająco.
Minus jak zwykle za reklamy....

TVN. PROGRAMOWO NAJLEPSZA.
Wreszcie jakiś poziom. Rusłana zaśpiewała bardzo fajnie, chociaż nie wiem po co piosenkę przerobiła. Velvet też bardzo fajnie wystąpiła. Danny już dużo słabiej.
Reklam rzeczywiście sporo... heh
Niech w przyszłym roku wezmą kogoś innego z R.Zet albo niech się postarają o lepsze radio, RMF FM, bo nie chce mi się słuchać tego gościa.
Co do Pectus'a: mam nadzieję, że w finale wygrają wykonawcy zza granicy, mają piosenki 100x lepsze
Reklam rzeczywiście sporo... heh

Niech w przyszłym roku wezmą kogoś innego z R.Zet albo niech się postarają o lepsze radio, RMF FM, bo nie chce mi się słuchać tego gościa.
Co do Pectus'a: mam nadzieję, że w finale wygrają wykonawcy zza granicy, mają piosenki 100x lepsze

//////////
No, ale bez przesady... Niech nie robią reklam co 20 minut i to jeszcze w dodatku, że te reklamy trwają po 10 minut jak nie więcej.Świetny występ Ruslany i Velvet. Słaby (nawet bardzo według mnie) - Danny'ego. Ogólnie finał ciekawszy niż półfinał.
Co do występu Rusłany - był najlepszy jak dotąd. Velvet ujdzie, ale Danny - DNO. Nie spodziewałem się, że ten chłopak tak fatalnie śpiewa. Ogólnie żadne z tych trzech występów mnie nie powalił.
A co, Kozyra ma szczędzić prawdy dla beznadziejnych wykonawców? Skoro Leszówna była beznadziejna, to po co na siłę ją głaskać? Wypromowali ją bogaci rodzice, a nie talent i tyle.
Ta reklama trwała "tylko" 10 minut. Jest 21:43, następnej reklamy spodziewam się ok. 22:10 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Właśnie popieram ona nic nie zaśpiewała pięknegoadner pisze:A co, Kozyra ma szczędzić prawdy dla beznadziejnych wykonawców? Skoro Leszówna była beznadziejna, to po co na siłę ją głaskać? Wypromowali ją bogaci rodzice, a nie talent i tyle.
Jak na razie nie sprawdziły się twoje przypuszczenia. Video zaśpiewało OK, ale Lesz... N/C. Danny też nie ma szans raczej po tym "występie"... Pokora... Zobaczymy.Moim zdaniem w polskich eliminacjach wygra Video lub Lesz. A w drugiej części Pokora lub Danny
Musi być ktoś w jury, kto powie prawdę, bez owijania w bawełnę i do tego z użyciem ostrzejszych słów. Nie uważam tego pana za chama czy prostaka. Bardzo dobrze ocenia beznadziejnych wykonawców i chwała mu za to, że nie boi sie mówić prawdy.
Mans oh Mans, twoja piosenka w radiu brzmi dwieście razy lepiej...