Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

bella
Nowicjusz
Nowicjusz

Re:

Post autor: bella »

maxxx pisze:
:aniol: Ja na przykład na avatarze żeby daleko nie szukać mam uśmiech na złoty medal :jupi:

ona ostatnio promienieje! :) to się zdarza często kobietom kiedy.. no nie chcę tu prorokować ;)

ma świetną fryzurkę, chyba wydrukuję i zaniosę mojej fryzjerce następnym razem, będę taką wersją brunette ;) :D
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

ona ostatnio promienieje! :) to się zdarza często kobietom kiedy.. no nie chcę tu prorokować ;)
No ja nie chce też wkraczać na grząskie grunty :lol2: Ale Ona w zasadzie to zawsze jest rozpromieniona , bo dawniej to różnie bywało :D
ma świetną fryzurkę, chyba wydrukuję i zaniosę mojej fryzjerce następnym razem, będę taką wersją brunette ;) :D
A my tu troszkę opłakiwaliśmy to delikatne skrócenie fryzurki ;( Ale i tak jest bardzo twarzowa i elegancka więc jak Ci się podoba to jest szansa na 'Joebrunette' :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Re: Re:

Post autor: epsztajnek »

bella pisze:ona ostatnio promienieje! :) to się zdarza często kobietom kiedy.. no nie chcę tu prorokować ;)
Jeżeli twoje proroctwo wiązało by się ze zniknięciem Joanny na dłuższy czas, to lepiej nie kusić losu :xx: :cicho:
Nie zapomnij o delikatnie skośnym cięciu po bokach - to cały urok tej fryzury :tanczy: :tanczy:
maxxx

Nasza Pracusia dziś nie zawiodła :aniol: Chyba już od 11stej była z racji powrotu do normy Poranków :aniol: Nawet sporo udało mi się Jej potowarzyszyć.Z gości to miała Tejchmana z którym rozmawiała o podatkach , które ministerstwo planuje ponoć znieść od darowizny dla poszkodowanych po wichurach :rozglada: Później miała też szacownego gościa pana Mojkowksiego z tygodnika "Forum" z którym wspólnie rozwiązywali jak wygląda strategia Rosji względem Gruzji :rozglada:
Uśmiechów tez nie brakowało , głównie jak byla mowa o medalach , które jak wiemy Asia bardzo lubi :tanczy:

To co może trochę wizualizacji w roli głównej z Panią Joanną :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zauważyłem , że bardzo ładnie zapowiada po swoim serwisie następny w imieniu koleżanki :)
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Skończyła się wakacyjna ramówka, a z nią powtórki PzP i podwójne zakończenia :(
Wszystko wraca do normy.
Tym większa radość, że choć raz ujrzeliśmy Jo schodzącą z mówniczki :brawa:
I jeżeli normą mają być występy Joanki w DnŻ to jestem za :brawa:
monetowy_chlopak

Post autor: monetowy_chlopak »

epsztajnek pisze:Skończyła się wakacyjna ramówka, a z nią powtórki PzP i podwójne zakończenia :(
Wszystko wraca do normy.
Ale powtórka programu jest również w nocy po 0:00.
monetowy_chlopak

Post autor: monetowy_chlopak »

jezarekd pisze:
epsztajnek pisze:Skończyła się wakacyjna ramówka, a z nią powtórki PzP i podwójne zakończenia :(
Wszystko wraca do normy.
Ale powtórka programu jest również w nocy po 0:00. Dokłądnie o 0:02.
maxxx

Nie wiem jak wczoraj było , ale zawsze o połnocy emitowana jest powtórka Kropki nad i.I zapewne tak zostanie :rozglada:
epsztajnek pisze:Tym większa radość, że choć raz ujrzeliśmy Jo schodzącą z mówniczki :brawa:
No raz na całe wakacje dostąpiliśmy tego zaszczytu :lol2:
I jeżeli normą mają być występy Joanki w DnŻ to jestem za :brawa:
Tu to bardzo trudno stwierdzić.Bo w obsadzie DnŻ nie widze większej logiki :nie: A raczej urlopowanie juz dobiegło końca , skoro nawet Monika O. wróciła , która się najwięcej byczy :D Ale ja i tak jeszcze po cichu licze na końcówke tego tygodnia :rydzyk: :racja: A dziś przez chwilę miałem nadzieje , że jednak będzie po tej czerwonej marynarce Brygidy.Jak wiemy mają podobne :cicho:
maxxx

Parę ujęć Asi z dzisiejszego ' PZP ' :aniol: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czyżby znów dwukolorowe powieki czy tylko światło ? :P

Obrazek

Czemu nie może byc codziennie w dnż :( :( :( :lol2: :lol2: :lol2:
epsztajnek

Czyżby znów dwukolorowe powieki czy tylko światło ? :P
Tylko światło :roll:
Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Witam po krótkiej przerwie. :D Widzę, że poza paroma niespodziankami, ten miesiąc nie okazał się rewolucyjny, a na to liczyłem. Ba, do października praktycznie żadnych zmian. Pewnie czekają na ruch ze strony konkurencji. :stop: Na wiele liczyć nie można, toteż proszę tylko o więcej ''DeeNŻetów''. Chociażby jutro, bo tak się stęskniłem... :lol2:
maxxx

epsztajnek pisze:Tylko światło :roll:
Tylko a raczej aż bo potrafi zmylić :D Ale już sobie pozwoliła na taką ekstrawagancję kiedyś :lol2:
Camilo pisze:Widzę, że poza paroma niespodziankami, ten miesiąc nie okazał się rewolucyjny, a na to liczyłem. Ba, do października praktycznie żadnych zmian. Pewnie czekają na ruch ze strony konkurencji
No co Ty ; spodziewałeś się , że w wakacje przekopią ramówke :rozglada: W tamtym roku zaszło wiele zmian i pewnie nie prędko będa nowe. :nie:
Na wiele liczyć nie można, toteż proszę tylko o więcej ''DeeNŻetów''. Chociażby jutro, bo tak się stęskniłem...
Jak pójda za logiką to wydaje mi się realniejszy czwartek i piątek - tak jak w tamtym tygodniu :aniol:
No co Ty stęskniłeś się za Joasią :lol2: Jest taka sama jak była - uspokajam :lol2:
maxxx

Dzisiaj chyba miała malutkie problemy techniczne , bo chwile trzymała sobie za ucho po czym po raz drugi powtórzyla namiary , co nigdy nie czyni dwukrotnie ;) Później z kolei zerkała wyłacznie w kartke ale tak delikatnie to robiła , że tylko wtajemniczeni mogli to zauważyć ;) I dziś na brąz , wkońcu dziewczyny lubia brąz ;) :arrow: :arrow: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:aniol:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Re:

Post autor: piotrek888 »

maxxx pisze:Dzisiaj chyba miała malutkie problemy techniczne , bo chwile trzymała sobie za ucho po czym po raz drugi powtórzyla namiary , co nigdy nie czyni dwukrotnie ;)
Obrazek
Dzisiaj to chyba wszyscy Beata też musiała potrzymać się za ucho "ucho" :lol:
epsztajnek

Już wiemy, że Joasia zaakceptowała dolną część damskiej garderoby, ale nawet zaczyna eksperymentować z długością :brawa: :brawa: :brawa:
P.S. Joasiu, spróbowałaś z dłuższą, spróbuj z krótszą :hyh:
P.S.2 Czasami się zastanawiam , jak kobiety się nie pogubią w swoich bogatych kolekcjach obuwia ? :lol2:
Obrazek
ODPOWIEDZ