maxxx pisze::aniol: Ja na przykład na avatarze żeby daleko nie szukać mam uśmiech na złoty medal :jupi:
ona ostatnio promienieje!

ma świetną fryzurkę, chyba wydrukuję i zaniosę mojej fryzjerce następnym razem, będę taką wersją brunette

Moderator: Łukasz
maxxx pisze::aniol: Ja na przykład na avatarze żeby daleko nie szukać mam uśmiech na złoty medal :jupi:
No ja nie chce też wkraczać na grząskie gruntyona ostatnio promienieje!to się zdarza często kobietom kiedy.. no nie chcę tu prorokować
![]()
A my tu troszkę opłakiwaliśmy to delikatne skrócenie fryzurkima świetną fryzurkę, chyba wydrukuję i zaniosę mojej fryzjerce następnym razem, będę taką wersją brunette![]()
![]()
Jeżeli twoje proroctwo wiązało by się ze zniknięciem Joanny na dłuższy czas, to lepiej nie kusić losubella pisze:ona ostatnio promienieje!to się zdarza często kobietom kiedy.. no nie chcę tu prorokować
Nie zapomnij o delikatnie skośnym cięciu po bokach - to cały urok tej fryzury :tanczy: :tanczy:ma świetną fryzurkę, chyba wydrukuję i zaniosę mojej fryzjerce następnym razem, będę taką wersją brunette![]()
Ale powtórka programu jest również w nocy po 0:00.epsztajnek pisze:Skończyła się wakacyjna ramówka, a z nią powtórki PzP i podwójne zakończenia![]()
Wszystko wraca do normy.
Ale powtórka programu jest również w nocy po 0:00. Dokłądnie o 0:02.jezarekd pisze:epsztajnek pisze:Skończyła się wakacyjna ramówka, a z nią powtórki PzP i podwójne zakończenia![]()
Wszystko wraca do normy.
No raz na całe wakacje dostąpiliśmy tego zaszczytuepsztajnek pisze:Tym większa radość, że choć raz ujrzeliśmy Jo schodzącą z mówniczki :brawa:
Tu to bardzo trudno stwierdzić.Bo w obsadzie DnŻ nie widze większej logiki :nie: A raczej urlopowanie juz dobiegło końca , skoro nawet Monika O. wróciła , która się najwięcej byczyI jeżeli normą mają być występy Joanki w DnŻ to jestem za :brawa:
Tylko a raczej aż bo potrafi zmylićepsztajnek pisze:Tylko światło![]()
No co Ty ; spodziewałeś się , że w wakacje przekopią ramówke :rozglada: W tamtym roku zaszło wiele zmian i pewnie nie prędko będa nowe. :nie:Camilo pisze:Widzę, że poza paroma niespodziankami, ten miesiąc nie okazał się rewolucyjny, a na to liczyłem. Ba, do października praktycznie żadnych zmian. Pewnie czekają na ruch ze strony konkurencji
Jak pójda za logiką to wydaje mi się realniejszy czwartek i piątek - tak jak w tamtym tygodniu :aniol:Na wiele liczyć nie można, toteż proszę tylko o więcej ''DeeNŻetów''. Chociażby jutro, bo tak się stęskniłem...
Dzisiaj to chyba wszyscy Beata też musiała potrzymać się za ucho "ucho"maxxx pisze:Dzisiaj chyba miała malutkie problemy techniczne , bo chwile trzymała sobie za ucho po czym po raz drugi powtórzyla namiary , co nigdy nie czyni dwukrotnie
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości