Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

epsztajnek pisze:Tak jakoś mi się skojarzyło :)
No :) , można powiedzieć , że wizerunkowo zatoczyla koło i wróciła do tego co było :aniol: Wiec musi być zadowolona z takiej fryzurki - a to najważniejsze :aniol: I ostatnio po tej korekcie juz nie daje sobie za uszko nadmiaru włosów :nie: Ha - niby taka sama , ale jednak jakby pozmieniać tło to myslę , że wytropił bym ten fortel :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
maxxx

Tak Jej się spodobało , że ledwie przed 18:00 zdążyła opuścić mówniczke ( * szczegóły trochę później :jupi: ).
Musi bitą godzine wystać , ale cóż jak mus to mus. :lol2: Ale chyba bardzo się nie nudzi , różne emocjonalne dyskusje słucha . Dzisiaj np było o hardcorowych zabawach młodych ludzi w Poznaniu na opustoszałym budynku . Ładne tam Arczi Zakrzewski rozruby robił :spiewa: Zupełnie nie mądre to było :nie: Ale nie bede tego rozwijał tu . A właśnie to może na początek prostozpolski duet , chyba po raz pierwszy razem w kadrze w tym programie :

Obrazek

A teraz już piekniejsza część sama ( mam nadzieje , że się pan redaktor nie obrazi :lol2: ) :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

* No i najlepsze na koniec :jupi:
epsztajnek pisze:Skończyła się wakacyjna ramówka (...)
Wszystko wraca do normy.
Tym większa radość, że choć raz ujrzeliśmy Jo schodzącą z mówniczki :brawa:
Wszystko prawda , ale dziś już drugi raz :tanczy: Wielkie wydarzenie :tanczy: Caps jeden jedyny jako dowód :brawa:

Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Kuurcze magazyn włącze raz na ruski rok i to oczywiscie w najnudniejszym momencie, kiedy prezentowane są mało ciekawe materiały :hmm: Ale po Twojej maxxxie relacji z magazynu widzę, że wersja wydłuzona i z rozmowami już jest w miare stałym punktem programu... Wg mnie jak wroci M24 to powinni bardziej rozwinąć publicystyczą formułę programu, pokazywać mniej materiałow, a skupić się na rozmowie z różnego rodzaju ciekawymi gośćmi :rozglada:

Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Wczoraj obejrzałem pierwszy raz magazyn po tych jesiennych zmianach. Całkiem fajnie się to prezentuje, nie jest już takie ''tabloidowe''. Poruszają coraz więcej aktualnych i ważnych tematów, a mniej żerują na sensacji.
Wg mnie jak wroci M24 to powinni bardziej rozwinąć publicystyczą formułę programu
A to już pewne, że Magazyn wraca? Obecna formuła informacyjno-publicystyczna jest dobra, taka trochę konkurencja dla ''Ostatniej instancji''. :D
Arczi, skąd czerpiesz capsy? Produkcja własna? :cicho:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

A to już pewne, że Magazyn wraca?
Mnie nic na ten temat nie wiadomo, ale jakoś trudno mi sobie wyobrazić 17:30 bez M24 :hmm: Chociaz narazie nic nie wskazuje chyba by miał wrócić- w TVN24 widziałem juz niejedno.
Arczi, skąd czerpiesz capsy? Produkcja własna?
Ano wlasne. Sprzęt już kupe czasu lezy jakoś mało eksploatowany to od czasu do czasu zarzucić mozna kilkoma obrazkami :D
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Wszystko prawda , ale dziś już drugi raz Wielkie wydarzenie Caps jeden jedyny jako dowód :brawa:
A ja nastawiłem dziś nagrywanie bez marginesu czasowego czyli 17:10 - 18:00
Oczywiście 18:00 według zegara nagrywarki - różnica jednej minuty okazała się dramatyczna ;(
maxxx

Tak pisaliście o magazynku , no zawsze coś na plus do tego niz było - szansa na jakas rozmowe , ciut więcej materiałów.
Ale ja bym chętnie zobaczył całkiem nową scenografie . O ile czołówka po malym liftingu jest całkiem dobra to studyjna kolorystyka mogła by troche zjaśnieć .Ostatecznie idzie jesień więc trzeba sobie radzić jasnymi kolorkami :D
Co do mowniczki juz było mówione co i jak z nią zrobić :xx: Ale jakby słuzyła na codzień do takich spektakularnych zejść pani redaktor na koniec jak w dniu dzisiejszym to ja nagle moge o niej ( mówniczce ) zmienić zdanie o 180 stopni :D

Oczywiście 18:00 według zegara nagrywarki - różnica jednej minuty okazała się dramatyczna
Aj jaka szkoda :( Myślałem , że się to ładnie uwieczni .. :( Inna sprawa , że dziś juz porządnie doholowali magazynek , że się 2 minuty serwis o 18.00 opoźnił :cicho: Ale zeby nie bylo pesymistycznie - jeszcze wpadnie w capsowe sieci :grozi: :tanczy:
epsztajnek

Dziś w PzP oprócz powtórek tygodniowych tematów, było tygodniowe podsumowanie materiałów z Kontakt24 . :o
Wygląda na to, że zmiany w PzP zostaną na stałe ( i rezygnacja z popołudniowego M24 ? :mhm: )
maxxx

Dziś w PzP oprócz powtórek tygodniowych tematów, było tygodniowe podsumowanie materiałów z Kontakt24 .
Jakie dziwactwa wprowadzili. :lol2: Aż sobie zobaczę, bo chyba po 23.00 jest replay. :spiewa:
Wygląda na to, że zmiany w PzP zostaną na stałe ( i rezygnacja z popołudniowego M24 ? )
Wygląda na to, że tak. Chyba przed tymi dużymi zmianami sprzed roku była bliska opcja zrezygnowania z jednego M24, ale ponoc widzowie protestowali :rozglada: Gdzieś takie coś było mówione. Więc pewnie teraz tak po cichu nastapiła egzekucja, ale to jeszcze nic pewnego. Ale My chyba nie mamy co płakać :tanczy: Szczyt marzeń to nie jest, ale trzeba szanowac co jest :lol2:
maxxx

'PzP' zostaje w wydłużonej formule, to pewne :lol2: Trochę to wygląda jak DnŻ, tylko lajfy reporterskie są bardziej zaaranżowane z goścmi mającymi coś do powiedzenia w danym temacie. Mam tylko malutką iskierke nadziei, że to się nie odbije na absencji Asi w innym paśmie ;( Dziś dominował temat w skrócie ' polski Fritz z Siemiatycz ' :shock: Ciekawe czy Joasia kojarzy tego ****** :stop: Jutro a może i dziś maja być relacje z Siemiatycz na ten temat.

Z capsami dziś bardzo słabo, bo jakaś burza się rozpętała u mnie i mi się obraz siał na komputerze. Poprostu jakość byla nie godna Joanny Kryńskiej :D :arrow:

Obrazek
epsztajnek

A Aśka dziś śmiała się ze zmokniętego kolegi :grozi:
Ale trzeba odreagować gniew :cicho:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

epsztajnek pisze:A Aśka dziś śmiała się ze zmokniętego kolegi
Przy Joasi to nawet zmoknięty, ponoć nie za wesoły kolega pokazuje inną twarz :shock: Ot jeden z wielu dowodów, że jest w Niej coś szczególnego :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Z tego, co wiem, to ten ów kolega jest ostatnio szalenie zakochany. Nie martwcie się, nie w Asi.
maxxx

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
maxxx

Kolejny dzień walki o oglądalność :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ