Noepsztajnek pisze:Tak jakoś mi się skojarzyło![]()

Moderator: Łukasz
Noepsztajnek pisze:Tak jakoś mi się skojarzyło![]()
Wszystko prawda , ale dziś już drugi raz :tanczy: Wielkie wydarzenie :tanczy: Caps jeden jedyny jako dowód :brawa:epsztajnek pisze:Skończyła się wakacyjna ramówka (...)
Wszystko wraca do normy.
Tym większa radość, że choć raz ujrzeliśmy Jo schodzącą z mówniczki :brawa:
A to już pewne, że Magazyn wraca? Obecna formuła informacyjno-publicystyczna jest dobra, taka trochę konkurencja dla ''Ostatniej instancji''.Wg mnie jak wroci M24 to powinni bardziej rozwinąć publicystyczą formułę programu
Mnie nic na ten temat nie wiadomo, ale jakoś trudno mi sobie wyobrazić 17:30 bez M24 :hmm: Chociaz narazie nic nie wskazuje chyba by miał wrócić- w TVN24 widziałem juz niejedno.A to już pewne, że Magazyn wraca?
Ano wlasne. Sprzęt już kupe czasu lezy jakoś mało eksploatowany to od czasu do czasu zarzucić mozna kilkoma obrazkamiArczi, skąd czerpiesz capsy? Produkcja własna?
A ja nastawiłem dziś nagrywanie bez marginesu czasowego czyli 17:10 - 18:00Wszystko prawda , ale dziś już drugi raz Wielkie wydarzenie Caps jeden jedyny jako dowód :brawa:
Aj jaka szkodaOczywiście 18:00 według zegara nagrywarki - różnica jednej minuty okazała się dramatyczna
Jakie dziwactwa wprowadzili.Dziś w PzP oprócz powtórek tygodniowych tematów, było tygodniowe podsumowanie materiałów z Kontakt24 .
Wygląda na to, że tak. Chyba przed tymi dużymi zmianami sprzed roku była bliska opcja zrezygnowania z jednego M24, ale ponoc widzowie protestowali :rozglada: Gdzieś takie coś było mówione. Więc pewnie teraz tak po cichu nastapiła egzekucja, ale to jeszcze nic pewnego. Ale My chyba nie mamy co płakać :tanczy: Szczyt marzeń to nie jest, ale trzeba szanowac co jestWygląda na to, że zmiany w PzP zostaną na stałe ( i rezygnacja z popołudniowego M24 ? )
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości