[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

A tefauen bĂŞde oglÂądam tylko w tedy gdy jest Anita i Marcin czyli niestety nie czĂŞsto ale jak tylko Anitka przejdzie do tvp zostajÂą mi do oglÂądania tylko Fuckty z Marcinem w inne dni mĂłj tivi nie wyÂświetla logo TVN
No wÂłaÂśnie kiedy Anitka odejdzie z tvn-u :?: TrochĂŞ tvp byÂłaby mÂądrzejsza jakby Anitce zaproponowaÂła gÂł."wiadomoÂści".
Z drugiej strony Ziemiec wcale nie musiy trafiÌ do g³ównego wydania Wiadomoœci. Wogóle nie musi trafiÌ do Wiadomoœci - mo¿e byÌ w Panoramie.
Doktorku to po co by odchodzi³ do tvp :?: :?: :?: Musia³ dostaÌ naprawdê niez³e warunki pracy jak porzuci³ tvn24. Ja osobiœcie s¹dze, ze bêdzie jednak prowadzi³ g³. wiadomoœci bo o zmianach w panoramie wogóle siê nie mówi. Ostatnio "Fakt" pisa³, ¿e panorame do chwili powrotu Turskiego bêd¹ prowadzili £ukawski i Kulczycki. A mo¿e w tvn24 jest tak kiepska atmosfera, ¿e po prostu mia³ ju¿ tego doœÌ i odszed³. :?:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Zobaczymy, ale szefem Panoramy jest D. £ukawski i ci¹gle nie mo¿e prowadziÌ programu. Odesz³a Warakomska, do nowego roku nie bêdzie Turskiego - na pewno brakuje im prezenterów. W Panoramie te¿ dobrze p³ac¹. A mo¿e Ziemiec postanowi³ wyprzedziÌ fakty i samemu roztaÌ siê z TVN? Mo¿e spodziewa³ siê, ¿e zostanie zwolniony i postanowi³ szukaÌ pracy w TVP? Mo¿e bêdzie w wydaniu wieczronym Wiadomoœci. Prezenterzy wydania g³ównego zazwyczaj nie chc¹ tego samego dnia prowadziÌ wydaù o 19.30 i oko³o 23.00 - w pracy s¹ wówczas od 10.00 do blisko 24.00 - to naprawdê jest mêcz¹ce. Ostatnio za Durczoka siedzia³ Adamczyk, czasami by³a te¿ Holecka. S¹dzê, ¿e wczeœniej lub póŸniej bêdzie specjalna grupa prezenterów od wydania wieczornego.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

A moÂże w tvn-nie szykuje nam siĂŞ czystka :?: :?: :?:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

A mnie to nawet bawi. ÂŁadne studio, Âświetny sprzĂŞt etc a nie mogÂą poradziĂŚ sobie z jakimiÂś problemami wewnĂŞtrznymi. Z TVN24 uciekajÂą dziennikarze, inni ( z niezrozumiaÂłych powodĂłw) sÂą odsuwani - oj naprawdĂŞ Âźle siĂŞ dzieje w paĂąstwie Waltera.
PS ¿eby ten Ziemiec nie zaj¹³ miejsca Ma³gosi Prokopiuk bo mi podpadnie i to powa¿nie... :twisted:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

no to Prokopiuk do tvn24 za Ziemca :!: mi to odpowiada :D :arrow:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Hmm... w dzisiejszym Super Expressie nad artyku³em o nowym studiu Wiadomoœci TVP jest taki nag³ówek: "Niedzielne wydanie w b³êkitach szaroœci". Tzn., ¿e ju¿ jutro nowe studio Faustusie?
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Nie kupujê Super expresu, czytam tylko wersjê internetow¹, a tam by³ inny nag³ówek. Ale te¿ s¹dzê, ¿e jutro £ukaszu uruchomi¹ stare, wyremontowane ju¿ studio. I tak maj¹ miesi¹c spóŸnienia. Mia³o byÌ we wrzeœniu :evil: Ale d³u¿ej czekaÌ nie mog¹ - w poniedzia³ek ruszaj¹ Wydarzenia...
W ka¿d¹ niedzielê maj¹ najwiêksz¹ widowniê, a jutro mamy dodatkowo Dzieù Papieski - s¹dzê, ze ogl¹dalnoœÌ bêdzie wiêksza ni¿ zwykle. Niestety jutro jest te¿ MUZEOBRANIE w Krakowie i musze opowiadaÌ o modzie w XVI - to wiecznej Polsce na Wawelu i nie tylko, ¿e nie obejrzê wydania o 13.00, to mogê jeszze spóŸniÌ siê na 19.30 :evil: Dlatego te¿ ma³a proœba do Kamuii, Kwiatka, Micha³a i innych ewentualnych widzów wydania o 13.00 - napiszcie, je¿eli zapowiedz¹ na wieczór now¹ scenografiê.

PS jutro o 19.30 Jola :P :P :P :P
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Ja kupujĂŞ tabloidy tylko wtedy gdy Lisek jest na "jedynce". Dzisiaj kupiÂłem obydwa. :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Ooooo, o tym teÂż nie wiedziaÂłem. I co pisza o Lisie? Masz moÂże skaner? MĂłgÂłbyÂś zeskanowaĂŚ i zamieÂściĂŚ artykuÂł o WiadomoÂściach? Ewentualnie o Lisie teÂż :P
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Mam skaner, ale mi siê nie chce. O tym co SE napisa³ o Lisie mo¿esz przeczytaÌ tutaj. Mowa oczywiœcie o kolejnym idiotycznym zachowaniu Wa³êsy. Nawet jest fajne zdjêcie jak Lisek siê œmia³ z prezydenta po programie. :D :D :D Artyku³ o Wiadomoœciach TVP te¿ tam znajdziesz...
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Cóz, leniwy £ukaszu, przeczytam wersjê internetow¹. A artyku³ o Wiadomoœciach niczym siê nie ró¿ni od wetrsji papierowej? Nie ma jakiegoœ skrótu? Wiem, ¿e nie dali ju¿ jednego tytu³u.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nie ró¿ni siê. W gazecie jest tylko inny "nadtytu³" (nie wiem jak to siê fachowo nazywa). Headline? :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

to teraz juÂż wiadomo czemu jutro PieĂąkowska oczywiÂście Danusia nie mogÂła dostÂąpiĂŚ zaszczytu prowadzenia z nowego studia ...

btw faustus jak chcesz to ja moge ci o lisie z fucktu zeskanowac ;)
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Z Faktu nie skanuj, bo tam Âźle o nim napisali. Fakt jak zwykle musiaÂł kogoÂś obraziĂŚ. Tym razem padÂło na Liska. CaÂłe dwie strony mu poÂświĂŞcili.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Ok Kamuii - bêdê wdziêczny, tym bardziej, ¿e Fakt nie zamieszcza swoich artyku³ów w internecie. (Doszli do wniosku, ¿e skoro gazeta jest za z³otówkê, to po co prowadziÌ intenrtowe wydanie.) Je¿eli chcesz to przeœ³ij mi skana na skrzynkê lub PW - bêdê wdziêczny.
Kamuii jutro jest Dzieù Papieski i ca³y program bêdzie poœwiêcony Papie¿owi. Zapewne wiêkszoœÌ dziennikarzy coœ dostanie - je¿eli nie w Wiadomoœciach to podczas relacji z uroczytoœci i z samego koncertu. Np rok temu Dzieù Papieski prowadzi³a w Wiadomoœciach w³aœnie Holecka. Durczok by³ w Czêstochowie, Czy¿ w Warszawie, Kamel w Wadowicach, Rudnik i Schymala w Krakowie, Kraœko i Gawerska w Rzymie. Teraz te¿ porozstawiaj¹ wszêdzie ludzi.

PS Kamuii zeskanuj i wklej tutaj - ÂŁukasz nie moÂże wprowadzaĂŚ cenzury, tylko dlatego, Âże ktoÂś Âźle napisaÂł o jego idolu. No chyba, Âże barkuje mu argumentĂłw do dyskusji :twisted: :twisted:
ODPOWIEDZ