Mimo, ¿e dy¿ury faktycznie siê mieszaj¹ - ja ba³aganu nie widzê. Dwa wydania ma Holecka, dwa Pieùkowska, dwa Durczok (wt, œr). Jakie dni sobie panny ustal¹ to ich wewnêtrzna sprawa. Mamy szeœÌ, a pozosta³y dzieù co dwa tygodnie raz bierze Pieùkowska lub Durczok (w tym tygodniu to Kamil i pi¹tek). Pieùkowska ma czwartek i niedzielê, Danka dziœ i w normalnym trybie powinna byÌ w poniedzia³ek, ale... mam teoriê

Pieùkowska jest w niedzielê nieprzypadkowo. Pierwsze wydanie z nowego studia mo¿e byÌ dowodem jej uznania jakim siê cieszy³a przez 10 lat prowadzenia g³ównego wydania. Je¿eli mia³a by siê po¿egnaÌ to w³aœnie przy okazji otwarcia nowego studia. Próby kamerowe Jola robi³a tylko na to jedno, pierwsze i zarazem ostanie jej wydanie. Holecka juz siê w poniedzia³ek nie pojawi, bo jej twarz nie bêdzie firmowa³a nowego studia.
Ziemiec bêdzie w g³ównych, Wysocka te¿ bêdzie w g³ównych, do kompletu gwiazdor Durczok, którego zobaczymy w poniedzia³ek (bo forum ju¿ z Jol¹). Pieùkowska papa, Holecka wczeœniej razem z Prokopiuk. Adamczyk w wieczornych za Durczoka i we fleszach.
Co do wieczornych wiadomoÂści to na razie Durczok miaÂł zaszczyt byĂŚ wyrĂŞczany najczĂŞÂściej przez Adamczyka i rzadziej HoleckÂą. W tym tygodniu zdarzyÂło siĂŞ, Âże nie dotrwaÂła PieĂąkowska, ale to chyba wyjÂątek.
Jolanta i SÂławomir Matczak. Dziwne, Âże nie wiedziaÂłeÂś. Czytam o tym nieudanym zwiÂązku w kaÂżdym wywiadzie (syna majÂą), a Âże jest w Panoramie to wiadomo. A Dariusz ÂŁukawski nadal prowadzi PanoramĂŞ i widaĂŚ, Âże chce to robiĂŚ. ByÂła wczeÂśniej Racewicz, ktĂłrÂą zastÂąpiÂł Kulczycki i wcale Dariusz nie prowadzi jÂą z przymusu braku kadr. Racewicz zawsze mogÂłaby go zastÂąpiĂŚ, ale on pewnie nie chce rezygnowaĂŚ z ekranu.
A Barbara Grad -WoÂźniak jest na pewno komuszynÂą. CzujĂŞ to i nie raz siĂŞ z takÂą opiniÂą spotkaÂłem. Nie napiszĂŞ gdzie, bo doktorfaustus1 tradycyjnie skomentuje. Ale fakt jest faktem - to komuszyca.
Ps. Widzia³em ok³adkê Faktu i strasznie mnie kusi³o ¿eby kupiÌ - tylko z³otówka w koùcu. Ton ok³adki totalnie antylisowski - Skandal w Barze, Wa³êsa daje nogê i czy ma to wszystko pod kontrol¹. Ostatecznie nie kupi³em - nie dam zarobiÌ brukowcowi, ale chêtnie ujrzê skan