Cholerny pech nas nie opuszczaNo niestety - konferencja nachodzi na konferencję :/

Ale na szczęście i szczęście o nas całkowicie nie zapomniało :jupi: !!Ale na szczęście...![]()
![]()
Znalazła się chwileczka by wyemitować Agatki rozmowę

Moderator: Łukasz
Cholerny pech nas nie opuszczaNo niestety - konferencja nachodzi na konferencję :/
Ale na szczęście i szczęście o nas całkowicie nie zapomniało :jupi: !!Ale na szczęście...![]()
![]()
..oh :?marcinkowsky pisze:Dzisiaj nas już sama Agatka pokrzepia :tanczy: !! :jupi: Co prawda spodziewałem się jej już wczoraj , ale wypadło tak , że jest dopiero dzisiaj -jak mówią: lepiej późno niż wcale!!
,,a że Poznaniacy słyną z oszczędności należy domniemywać że Agatka jeździła ekonomicznie a co za tym idzie.. :devil:Idąc za ciosem.... nie należy Agatce wypominać tych dwu występów motoryzacyjnych w paśmie trafficowym :devil: !!
I to w jakich :tanczy: !!epsztajnek pisze:Agata w dzisiejszym PzP pojawiła się w dwóch ujęciach w swoim materiale.
No nie wiemnot that kind pisze:OCzyli jest możliwość, że dzisiaj będziemy w duecie?
![]()
No , zachowajmy zachwyt na mocniejsze wrażenia :cicho: Można wrócić wstecz i sprawdzić, że Agata już się identycznie prezentowała.Która jest jak zawsze piękna , a dzisiaj to chyba jeszcze bardziej niż zwykle
Oczywiście, że lubiepszt lubi też do nas wpadać
Proszę , miałem rację . O 20tej mieliśmy mocniejsze wrażenia niż o 18-tejNo , zachowajmy zachwyt na mocniejsze wrażenia
Dzięki , ale tak czy siak znaleźć go nie mogę -jeszcze Cię nie proszę o nic więcej , bo cały czas szukam -wszak przysłowie mówi: szukajcie a znajdziecie :devil: !!epsztajnek pisze:Materiał w PzP dotyczył wydalenia z Polski Egipcjanina za nieprzedłużenie wizy.
Nie ukrywam jak bardzo nas to cieszyOczywiście, że lubiepszt lubi też do nas wpadać
Padłem z wrażenia :szalony: !!epsztajnek pisze:Proszę , miałem rację . O 20tej mieliśmy mocniejsze wrażenia niż o 18-tejNo , zachowajmy zachwyt na mocniejsze wrażenia
No widzisz noteczkonot that kind pisze:Stwarzam Ci właśnie okazję do kolejnego "padnięcia" :devil:
Boskie -dzięki , że uchwyciłeśepsztajnek pisze:Oglądam sobie serwis o 23ciej i coś mnie zaintrygowało :hmm: Cofnąłem materiał i .... :o tak, to nie było zwykłe mrugnięcie powiekami![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości