Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: marcinkowsky »

No niestety - konferencja nachodzi na konferencję :/
Cholerny pech nas nie opuszcza :x !! :evil:
Ale na szczęście... :lol2: :arrow:
Ale na szczęście i szczęście o nas całkowicie nie zapomniało :jupi: !!

Znalazła się chwileczka by wyemitować Agatki rozmowę :P !! Eko-Agatka obserwowała co robić , żeby ekologicznie i co za tym idzie ekonomicznie prowadzić auto :tanczy: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Agata - jeśli chodzi o motoryzację - postępuje bardzo ekologicznie - korzysta z pociągów :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

:devil: !! Co za złośliwy typek z Ciebie :devil: !! :lol2: !!

Idąc za ciosem.... nie należy Agatce wypominać tych dwu występów motoryzacyjnych w paśmie trafficowym :devil: !! :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Dzisiaj nas już sama Agatka pokrzepia :tanczy: !! :jupi: Co prawda spodziewałem się jej już wczoraj , ale wypadło tak , że jest dopiero dzisiaj -jak mówią: lepiej późno niż wcale :lol2: !!
..oh :?
..z tego co widzę na forum to krótko trwała radość fanów Agatki ;)

..wielka konferencja nt. ochrony klimatu w Poznaniu a tvn24 jakby o tym zapomniała :?
..no cóż - co tam komu jakiś klimat ;)
Idąc za ciosem.... nie należy Agatce wypominać tych dwu występów motoryzacyjnych w paśmie trafficowym :devil: !! :lol2:
,,a że Poznaniacy słyną z oszczędności należy domniemywać że Agatka jeździła ekonomicznie a co za tym idzie.. :devil:

..ciekawe czy Agatka będzie jutro w serwisach :?: :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek

Agata w dzisiejszym PzP pojawiła się w dwóch ujęciach w swoim materiale.
Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Agata w dzisiejszym PzP pojawiła się w dwóch ujęciach w swoim materiale.
I to w jakich :tanczy: !! :lol2: :lol2: 8) 8) Jeśli mam wybierać , to drugie ujęcie kocham bardziej :szalony: !! Dzięki epszt :) !! Tym bardziej , że oczywiście materiału nie dane mi było zobaczyć ;( !! Podszepnij proszę jeszcze tematykę owego materiału , a ja postaram się go odnaleźć na stronach tvn24 :) !! :rydzyk:

Agatka to chyba czuje jak my do niej tęsknimy (piszę my bo muszę dzisiaj też wypowiadać się za obi'ego , który zmuszony był niestety wyjechać ;( ) , bo pojawiła się już przed 18'stą :jupi: !! Wszystko za sprawą konferencji -ale nie ona jest dla nas oczywiście najważniejsza :) !!
Tylko nasza Agatka :P !! Która jest jak zawsze piękna , a dzisiaj to chyba jeszcze bardziej niż zwykle :szalony: !! Nie wiem ,może dlatego , że wypowiadam się też w imieniu obi'ego tak mi się wydaje :mhm: ?? :lol2:

Następne spotkanie dopiero o 20'stej ;( !! :uhh:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

O :D Czyli jest możliwość, że dzisiaj będziemy w duecie? :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

No pięknie :brawa: !! :brawa: :tanczy: Właśnie tak Agatka zdecydowała się dla nas wyglądać :P !!
I widzę , że również nie dałaś się zaskoczyć i włączyłaś tvn24 przed 18'stą :tanczy: !! :lol: :lol:
not that kind pisze:O :D Czyli jest możliwość, że dzisiaj będziemy w duecie? :lol2:
No nie wiem :lol2: ?? epszt lubi też do nas wpadać :lol2: !! :lol: :D Ale chyba nie będziesz narzekać na trio :lol2: ?? :lol2:
epsztajnek

Materiał w PzP dotyczył wydalenia z Polski Egipcjanina za nieprzedłużenie wizy.
Która jest jak zawsze piękna , a dzisiaj to chyba jeszcze bardziej niż zwykle
No , zachowajmy zachwyt na mocniejsze wrażenia :cicho: Można wrócić wstecz i sprawdzić, że Agata już się identycznie prezentowała.
epszt lubi też do nas wpadać
Oczywiście, że lubi :lol2:
epsztajnek

No , zachowajmy zachwyt na mocniejsze wrażenia
Proszę , miałem rację . O 20tej mieliśmy mocniejsze wrażenia niż o 18-tej :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Materiał w PzP dotyczył wydalenia z Polski Egipcjanina za nieprzedłużenie wizy.
Dzięki , ale tak czy siak znaleźć go nie mogę -jeszcze Cię nie proszę o nic więcej , bo cały czas szukam -wszak przysłowie mówi: szukajcie a znajdziecie :devil: !! :lol2:
epszt lubi też do nas wpadać
Oczywiście, że lubi :lol2:
Nie ukrywam jak bardzo nas to cieszy :lol2: !! :tanczy: Nie tylko dlatego , że jesteś naszym głównym i niezawodnym "czujnikiem" w machinie zwanej "PzP" :lol2: !! :D :D

epsztajnek pisze:
No , zachowajmy zachwyt na mocniejsze wrażenia
Proszę , miałem rację . O 20tej mieliśmy mocniejsze wrażenia niż o 18-tej :lol2:
Padłem z wrażenia :szalony: !! 8)
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Stwarzam Ci właśnie okazję do kolejnego "padnięcia" :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Stwarzam Ci właśnie okazję do kolejnego "padnięcia" :devil:
No widzisz noteczko :lol2: :lol2: :lol2: to świetnie się składa , bo wiesz.... to cholernie miłe uczucie jest -tak paść sobie nagle na glebę z wrażenia :lol2: :lol2: !! 8) 8) !! :lol: :lol: :spiewa:
Dziękiiii :* !! :D !! :* !! :D !!

A właśnie tak apropos (bez sensu :devil: ) !! Już parokrotnie miałem napisać o tym , ale uleciało mi tyleż razy z głowy :hmm: !! A sprawa ważna :D !! Widzicie , jak takie takie miniaturowe kolczyki błyszczą u Agatki :> ?? :) !! Ja zauważyłem już podczas jej ostatnich odwiedzin w Warszawie , ale tak mi popsuli wtedy nastrój (wiadomo :x !! ) , że zapomniałem o tym drobnym szczególe wspomnieć :? !!
Uroczo :P !!

No a raport tak , jak Agatka zapowiedziała , zaczął się od odpytywania T. Marca z tematu "wałęsowego" -i bardzo serdecznie sobie pogadali :P !! Później był wypadek na rajdzie :hmm: !! Nie zabrakło też akcentu świątecznego oczywiście :P !!

Czyli wszystko poszło jak należy :brawa: !! :tanczy:
epsztajnek

Oglądam sobie serwis o 23ciej i coś mnie zaintrygowało :hmm: Cofnąłem materiał i .... :o tak, to nie było zwykłe mrugnięcie powiekami :D
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Oglądam sobie serwis o 23ciej i coś mnie zaintrygowało :hmm: Cofnąłem materiał i .... :o tak, to nie było zwykłe mrugnięcie powiekami :D
Boskie -dzięki , że uchwyciłeś :) !! :brawa:
Znając życie to mrugnięcie jeśli już to nie do nas , ale my jak zwykle korzystamy :lol2: !! :tanczy:
Chociaż :> ?? :mhm: W końcu to nie o uśmiech chodzi , czyli w przypadku Agatki o coś na antenie wywoływane przez kogoś kto współprowadzi z nią program ( :lol2: ) , a o mrugnięcie , skądinąd bardzo kokieteryjne , powstałe w warunkach występu solowego :tanczy: !! Dodatku... w dodatku Agatka mogła mieć świadomość , że jest grupka osób , która na coś tak wyjątkowego czeka i z okazji Mikołajek postanowiła na takie zjawisko się zdobyć -i kto wie - może specjalnie dla nas :lol2: !! :tanczy:
to był rarytas serwisowy , bo w podsumowaniu dnia już na coś podobnego nie starczyło chęci :(

Może zatem jeszcze dzisiaj :tanczy: !! :D
ODPOWIEDZ