Marta w zastepstwie juz byla

Moderator: Łukasz
Mi osobiście Dagusia bardziej pasuje do tematów politycznych, niż do społecznych, ale kto wie... :mhm:Herman pisze:Ciekawe czy kiedys sie uda zobaczyc Dage w Prosto z Polski
No jaki wylewnyDon Matteo pisze:Ja Ci dam nie wiem :rozglada: To jest oczywiste, że wygląda super :tanczy:
No niech Ci będzie- ukoje trochę Twój ból. No nie aż tak ja do końcaSzkoda, że dowiedziałem się o tym dopiero o 13.30![]()
![]()
Bywa tam- jako reporterka do zadań specjalnych.Herman pisze:Ciekawe czy kiedys sie uda zobaczyc Dage w Prosto z Polski
Jeszcze Dagmary tam potrzeba :hmm: Chyba, że zamiennie z moją ulubienicą na funkcje :cicho:Don Matteo pisze:Mi osobiście Daga bardziej pasuje do tematów politycznych, niż do społecznych, ale kto wie... :mhm:
A to byłby, bardzo ciekawy eksperyment :plus:Chyba, że zamiennie z moją ulubienicą na funkcje
Nie chcesz wiedzieć, co pomyślałem, jak przeczytałem to zdanie, ale dalsza część wszystko wyjaśnia :tanczy:maxxx pisze:Musze przyznać, że Dagmarze nie poszło zbyt dobrze
Też to zauważyłem, jak swego czasu rozmawiała w weekendowym DnŻ o ekshumacji gen. Sikorskiego :spiewa:maxxx pisze:Poza tym widać, że Ona słucha co kto ma do powiedzenia
Nie dosyć, że perfekcyjna dziennikarka, to jeszcze słucha swoich fanów :devil:maxxx pisze:O właśnie -dzięki
Jeszcze go powiększyłeś, bo uświadomiłeś mnie, że przegapiłem rozmowęmaxxx pisze:No niech Ci będzie- ukoje trochę Twój ból.
O mnie czy o Dagmarze ?Don Matteo pisze:Nie chcesz wiedzieć, co pomyślałem, jak przeczytałem to zdanie, ale dalsza część wszystko wyjaśnia :tanczy:
Ale rozmówca ów musi uważać by za bardzo się na tym wzroku nie koncentrować, bo podziała paraliżująco jak np na Ziobro i zacznie wygadywać głupoty taki delikwent. :spiewa: Ale to nie mój problem, aczkolwiek z takimi chętnie bym się zmierzył.Też to zauważyłem, jak swego czasu rozmawiała w weekendowym DnŻ o ekshumacji gen. Sikorskiego :spiewa:
Jeszcze ten wzrok skierowany na rozmówce, widać, że jest zaangażowana w dyskusję.
Raczej ja zrobiłem wszystko by tak to wyglądało w pościeNie dosyć, że perfekcyjna dziennikarka, to jeszcze słucha swoich fanów :devil:
Ty jesteś w tym wątku od wielkich słów. Ale ja mogę się podpisać pod tym.Dla mnie Dagmara to wzór dla innych dziennikarzy - jak zawsze - DWS![]()
To są tak delikatne sprawy, że nie trudno o błąd :rozglada:Jeszcze go powiększyłeś, bo uświadomiłeś mnie, że przegapiłem rozmowę![]()
..niby nimi piekło jest wybrukowane. Ale, ale ale ale naprawdę się starałem. Już nie dam rady zrobić edita-jedno DELETE i Dagmary nie maale dziękuję za Twoje dobre chęci![]()
Spokojnie, nie o Tobie, tylko o Dagmarze :cicho:maxxx pisze:O mnie czy o Dagmarze ?
Żyjmy w błogiej nieświadomości, że to nie my, a konkretniej: nie Tymaxxx pisze:Raczej ja zrobiłem wszystko by tak to wyglądało w poście Ale to szczegół.
Czasami trochę mi głupio, że tak cały czas pozytywnie piszę o Dagusi, ale jak zobaczę poparcie z Twojej strony (oczywiście słuszne), to od razu mi lepiejmaxxx pisze:Ty jesteś w tym wątku od wielkich słów. Ale ja mogę się podpisać pod tym.
Szczęście w nieszczęściu :stop: Wolę mieć Dagmarę uwiecznioną na capsach, niż nie mieć Jej wcale :tanczy:maxxx pisze:Już nie dam rady zrobić edita-jedno DELETE i Dagmary nie ma
Ale jak co to się nie krępuj-mam do siebie dystansDon Matteo pisze:Spokojnie, nie o Tobie, tylko o Dagmarze :cicho:
No pewnie lepiej siedzieć na cienkiej krze absurdu niż za bardzo poważnie podchodzić do pewnych kwestiiŻyjmy w błogiej nieświadomości, że to nie my, a konkretniej: nie Ty![]()
No ale co możemy poradzić, że niektóre panie są takie wybitneCzasami trochę mi głupio, że tak cały czas pozytywnie piszę o Dagusi, ale jak zobaczę poparcie z Twojej strony (oczywiście słuszne), to od razu mi lepiej![]()
Jest z Ciebie kolekcjonerSzczęście w nieszczęściu :stop: Wolę mieć Dagmarę uwiecznioną na capsach, niż nie mieć Jej wcale :tanczy:
A do tego przy takich rozmowach, tematach są przebłyski weselszej strony Dagmary. I o to chodzi :tanczy:W serwisie o 15:30 kolejna rozmowa: tym razem z Markiem Tejchmanem z CNBC Biznes, oczywiście przeprowadzona perfekcyjnie :brawa: I nie pomniejszyli obrazu, chyba pierwszy raz :rozglada: więc można było się nacieszyć Dagmarą :spiewa:![]()
...nic ?maxxx pisze:No ale co możemy poradzić, że niektóre panie są takie wybitne
Dziękimaxxx pisze:To masz jeszcze taką małą ekspresyjną cegiełke.
Przecież wiemy, ze Daga to nie robot i uśmiechnąć się potrafi :tanczy: I do tego czuć ten luz, wyczucie,maxxx pisze:A do tego przy takich rozmowach, tematach są przebłyski weselszej strony Dagmary. I o to chodzi
Ciekawe kiedy Nam się znudziDon Matteo pisze:...nic ?Możemy chwalić i pisać o tych wybitnych osobach na forum :aniol: Co z przyjemnością czynię
![]()
NoDziękilubię jak Dagmara tak barwnie gestykuluje
![]()
Dziś są takie roboty, że też uśmiech nie jest im obcy. :rozglada:Przecież wiemy, ze Daga to nie robot i uśmiechnąć się potrafi :tanczy:
Hmm, dobre pytaniemaxxx pisze:Ciekawe kiedy Nam się znudzi
A myślałem, że o 18 to Dagmary już nie będzie :? Muszę sobie przyswoić program pasma w tygodniu, bo jestem trochę do tyłu :hmm: i uciekają mi serwisymaxxx pisze:Jeszcze Jej pani Kryńska umożliwiła serwis o 18.
Ciekawe, czy jutro będzie :mhm:maxxx pisze:Ale w "DpD" już Jej chyba nie będzie
Ale trzeba przyznać, że radzi sobie równie dobrze, jak w serwisach weekendowych, za dzisiejszy dzień Dagmara ma u mnie piatkę z plusem :brawa: :brawa: :tanczy:maxxx pisze:To się dziś napracowała co niemiara.
Wyszło, że nie. :nie: Ale widze pojawiła się dziś późnym popołudniem. Stara się ustalić kto rządzi TVP- chyba chaos.Don Matteo pisze:Ciekawe, czy jutro będzie :mhm:
Wiesz, trudno nazwać zimą to co się dzieje w tej chwili w Warszawie :devil:. Ale fakt faktem, że dłuższe stanie bez ruchu w taką pogodę nie jest przyjemne :nie:Przy tym wydaje mi się, że trochę marznie- ale no cóż, mamy zime.![]()
Obawiam się, że dobrze Ci się wydajemaxxx pisze:Przy tym wydaje mi się, że trochę marznie
Pewna informacja: od dzisiaj mamy kalendarzową zimę (jakby ktoś jeszcze nie wiedział :devil: ), więc teoretycznie maxxx ma rację :spiewa:, ale zgodze się z Tobą, że pora roku nijak ma się do pogody panującej za oknem.epsztajnek pisze:Wiesz, trudno nazwać zimą to co się dzieje w tej chwili w Warszawie
Jeeest, mam rację :jupi:Don Matteo pisze:Pewna informacja: od dzisiaj mamy kalendarzową zimę (jakby ktoś jeszcze nie wiedział :devil: ), więc teoretycznie maxxx ma rację :spiewa:
Popatrz się; musieli się tłuc o stołki na Woronicza akurat teraz :nie: :spiewa: Tak to by Dagmara miała już chociaz choinkę ubraną.A jeśli chodzi o komfort pracy, to nie sądzę, że stanie o tej porze z mikrofonem należy do najprzyjemniejszych zajęć przed świętami :hmm:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości