Dagmara Kaczmarek-Szałkow

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Dagmara Kaczmarek

Post autor: Herman »

Ciekawe czy kiedys sie uda zobaczyc Dage w Prosto z Polski :)
Marta w zastepstwie juz byla :roll: jakas szansa jest :roll:
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Don Matteo »

Herman pisze:Ciekawe czy kiedys sie uda zobaczyc Dage w Prosto z Polski
Mi osobiście Dagusia bardziej pasuje do tematów politycznych, niż do społecznych, ale kto wie... :mhm:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Don Matteo pisze:Ja Ci dam nie wiem :rozglada: To jest oczywiste, że wygląda super :tanczy:
No jaki wylewny :lol2: :lol2: :lol2:

Przedtem natrafiłem na dyskusję Dagmy z publicystami. Tematyka dotycząca głównie zawirowań w TVP.
Musze przyznać, że Dagmarze nie poszło zbyt dobrze :cicho: Tylko bardzo dobrze :D Zadawała konkretne pytania, nie przerywała. Poza tym widać, że Ona słucha co kto ma do powiedzenia, a nie tylko myśli o tym byle zadać nowe pytanie- to bardzo cenna umiejętność. Wszystko rysuje się w dosyć idylliczny obraz pani Dagmary jako całości :lol2:
Szkoda, że dowiedziałem się o tym dopiero o 13.30 ;( ;(
No niech Ci będzie- ukoje trochę Twój ból. No nie aż tak ja do końca :lol2:

Zapatrzona taka w tych swoich gości :rozglada: Halo my też tu jesteśmy :plus: :>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

O właśnie :lol2: -dzięki :D

Obrazek
Herman pisze:Ciekawe czy kiedys sie uda zobaczyc Dage w Prosto z Polski
Bywa tam- jako reporterka do zadań specjalnych.
Don Matteo pisze:Mi osobiście Daga bardziej pasuje do tematów politycznych, niż do społecznych, ale kto wie... :mhm:
Jeszcze Dagmary tam potrzeba :hmm: Chyba, że zamiennie z moją ulubienicą na funkcje :cicho:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Chyba, że zamiennie z moją ulubienicą na funkcje
A to byłby, bardzo ciekawy eksperyment :plus:
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

maxxx pisze:Musze przyznać, że Dagmarze nie poszło zbyt dobrze
Nie chcesz wiedzieć, co pomyślałem, jak przeczytałem to zdanie, ale dalsza część wszystko wyjaśnia :tanczy:
maxxx pisze:Poza tym widać, że Ona słucha co kto ma do powiedzenia
Też to zauważyłem, jak swego czasu rozmawiała w weekendowym DnŻ o ekshumacji gen. Sikorskiego :spiewa:
Jeszcze ten wzrok skierowany na rozmówce, widać, że jest zaangażowana w dyskusję.
maxxx pisze:O właśnie -dzięki
Nie dosyć, że perfekcyjna dziennikarka, to jeszcze słucha swoich fanów :devil:
Dla mnie Dagmara to wzór dla innych dziennikarzy - jak zawsze - DWS :!:
maxxx pisze:No niech Ci będzie- ukoje trochę Twój ból.
Jeszcze go powiększyłeś, bo uświadomiłeś mnie, że przegapiłem rozmowę :neutral:
ale dziękuję za Twoje dobre chęci :lol2:
maxxx

Don Matteo pisze:Nie chcesz wiedzieć, co pomyślałem, jak przeczytałem to zdanie, ale dalsza część wszystko wyjaśnia :tanczy:
O mnie czy o Dagmarze ? :lol2:
Też to zauważyłem, jak swego czasu rozmawiała w weekendowym DnŻ o ekshumacji gen. Sikorskiego :spiewa:
Jeszcze ten wzrok skierowany na rozmówce, widać, że jest zaangażowana w dyskusję.
Ale rozmówca ów musi uważać by za bardzo się na tym wzroku nie koncentrować, bo podziała paraliżująco jak np na Ziobro i zacznie wygadywać głupoty taki delikwent. :spiewa: Ale to nie mój problem, aczkolwiek z takimi chętnie bym się zmierzył. 8)
Nie dosyć, że perfekcyjna dziennikarka, to jeszcze słucha swoich fanów :devil:
Raczej ja zrobiłem wszystko by tak to wyglądało w poście :lol2: Ale to szczegół. :xx:
Dla mnie Dagmara to wzór dla innych dziennikarzy - jak zawsze - DWS :!:
Ty jesteś w tym wątku od wielkich słów. Ale ja mogę się podpisać pod tym. :D
Jeszcze go powiększyłeś, bo uświadomiłeś mnie, że przegapiłem rozmowę :neutral:
To są tak delikatne sprawy, że nie trudno o błąd :rozglada:
ale dziękuję za Twoje dobre chęci :lol2:
..niby nimi piekło jest wybrukowane. Ale, ale ale ale naprawdę się starałem. Już nie dam rady zrobić edita-jedno DELETE i Dagmary nie ma :lol2:
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

maxxx pisze:O mnie czy o Dagmarze ?
Spokojnie, nie o Tobie, tylko o Dagmarze :cicho:
maxxx pisze:Raczej ja zrobiłem wszystko by tak to wyglądało w poście Ale to szczegół.
Żyjmy w błogiej nieświadomości, że to nie my, a konkretniej: nie Ty :lol2:
maxxx pisze:Ty jesteś w tym wątku od wielkich słów. Ale ja mogę się podpisać pod tym.
Czasami trochę mi głupio, że tak cały czas pozytywnie piszę o Dagusi, ale jak zobaczę poparcie z Twojej strony (oczywiście słuszne), to od razu mi lepiej :D
maxxx pisze:Już nie dam rady zrobić edita-jedno DELETE i Dagmary nie ma
Szczęście w nieszczęściu :stop: Wolę mieć Dagmarę uwiecznioną na capsach, niż nie mieć Jej wcale :tanczy:

W serwisie o 15:30 kolejna rozmowa: tym razem z Markiem Tejchmanem z CNBC Biznes, oczywiście przeprowadzona perfekcyjnie :brawa: I tylko przez moment pomniejszyli obraz :rozglada: więc można było się nacieszyć Dagmarą :spiewa: :lol2:
Słaba jakość, ale uśmiech Dagi widać :spiewa:
:arrow:
Obrazek
maxxx

Don Matteo pisze:Spokojnie, nie o Tobie, tylko o Dagmarze :cicho:
Ale jak co to się nie krępuj-mam do siebie dystans :lol2:
Żyjmy w błogiej nieświadomości, że to nie my, a konkretniej: nie Ty :lol2:
No pewnie lepiej siedzieć na cienkiej krze absurdu niż za bardzo poważnie podchodzić do pewnych kwestii :lol2:
Czasami trochę mi głupio, że tak cały czas pozytywnie piszę o Dagusi, ale jak zobaczę poparcie z Twojej strony (oczywiście słuszne), to od razu mi lepiej :D
No ale co możemy poradzić, że niektóre panie są takie wybitne :lol2:
Szczęście w nieszczęściu :stop: Wolę mieć Dagmarę uwiecznioną na capsach, niż nie mieć Jej wcale :tanczy:
Jest z Ciebie kolekcjoner :lol2: To masz jeszcze taką małą ekspresyjną cegiełke.
Obrazek
W serwisie o 15:30 kolejna rozmowa: tym razem z Markiem Tejchmanem z CNBC Biznes, oczywiście przeprowadzona perfekcyjnie :brawa: I nie pomniejszyli obrazu, chyba pierwszy raz :rozglada: więc można było się nacieszyć Dagmarą :spiewa: :lol2:
A do tego przy takich rozmowach, tematach są przebłyski weselszej strony Dagmary. I o to chodzi :tanczy:
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

maxxx pisze:No ale co możemy poradzić, że niektóre panie są takie wybitne
...nic ? :lol2: Możemy chwalić i pisać o tych wybitnych osobach na forum :aniol: Co z przyjemnością czynię :D
maxxx pisze:To masz jeszcze taką małą ekspresyjną cegiełke.
Dzięki :) lubię jak Dagmara tak barwnie gestykuluje :lol:
maxxx pisze:A do tego przy takich rozmowach, tematach są przebłyski weselszej strony Dagmary. I o to chodzi
Przecież wiemy, ze Daga to nie robot i uśmiechnąć się potrafi :tanczy: I do tego czuć ten luz, wyczucie,
nie jest po prostu spięta, co bardzo cenię :spiewa:
maxxx

Don Matteo pisze:...nic ? :lol2: Możemy chwalić i pisać o tych wybitnych osobach na forum :aniol: Co z przyjemnością czynię :D
Ciekawe kiedy Nam się znudzi :lol2:
Dzięki :) lubię jak Dagmara tak barwnie gestykuluje :lol:
No :lol2: A jak to jest, że jak Cymański gestykuluje to już nikt nie lubi :spiewa:
Przecież wiemy, ze Daga to nie robot i uśmiechnąć się potrafi :tanczy:
Dziś są takie roboty, że też uśmiech nie jest im obcy. :rozglada:

To się dziś napracowała co niemiara. Myśle, że nalezą się wielkie brawa- przez dłuższy czas miałem gdzieś w pobliżu telewizor to mogłem poobserwować.Tutaj sejmowe kotło, zaraz afera w TVP- sporo rozmów. Jakoś tak zgrabnie to wszystko złożyła w całość.

Jeszcze Jej pani Kryńska umożliwiła serwis o 18. Ale w "DpD" już Jej chyba nie będzie :lol2:

Obrazek
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

maxxx pisze:Ciekawe kiedy Nam się znudzi
Hmm, dobre pytanie ;)
maxxx pisze:Jeszcze Jej pani Kryńska umożliwiła serwis o 18.
A myślałem, że o 18 to Dagmary już nie będzie :? Muszę sobie przyswoić program pasma w tygodniu, bo jestem trochę do tyłu :hmm: i uciekają mi serwisy :lol2:
maxxx pisze:Ale w "DpD" już Jej chyba nie będzie
Ciekawe, czy jutro będzie :mhm:
maxxx pisze:To się dziś napracowała co niemiara.
Ale trzeba przyznać, że radzi sobie równie dobrze, jak w serwisach weekendowych, za dzisiejszy dzień Dagmara ma u mnie piatkę z plusem :brawa: :brawa: :tanczy:
maxxx

Don Matteo pisze:Ciekawe, czy jutro będzie :mhm:
Wyszło, że nie. :nie: Ale widze pojawiła się dziś późnym popołudniem. Stara się ustalić kto rządzi TVP- chyba chaos. :lol2: Przy tym wydaje mi się, że trochę marznie- ale no cóż, mamy zime. :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Przy tym wydaje mi się, że trochę marznie- ale no cóż, mamy zime. :(
Wiesz, trudno nazwać zimą to co się dzieje w tej chwili w Warszawie :devil:. Ale fakt faktem, że dłuższe stanie bez ruchu w taką pogodę nie jest przyjemne :nie:
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

maxxx pisze:Przy tym wydaje mi się, że trochę marznie
Obawiam się, że dobrze Ci się wydaje :( :rozglada:
epsztajnek pisze:Wiesz, trudno nazwać zimą to co się dzieje w tej chwili w Warszawie
Pewna informacja: od dzisiaj mamy kalendarzową zimę (jakby ktoś jeszcze nie wiedział :devil: ), więc teoretycznie maxxx ma rację :spiewa:, ale zgodze się z Tobą, że pora roku nijak ma się do pogody panującej za oknem.
A jeśli chodzi o komfort pracy, to nie sądzę, że stanie o tej porze z mikrofonem należy do najprzyjemniejszych zajęć przed świętami :hmm:
maxxx

Don Matteo pisze:Pewna informacja: od dzisiaj mamy kalendarzową zimę (jakby ktoś jeszcze nie wiedział :devil: ), więc teoretycznie maxxx ma rację :spiewa:
Jeeest, mam rację :jupi: :D To by osiągnąć kompromis- powiedzmy, że odpowiedzialnym za niedogodność pracy Dagmary jest ten obrzydliwy mroźny wiatr. :grozi:
A jeśli chodzi o komfort pracy, to nie sądzę, że stanie o tej porze z mikrofonem należy do najprzyjemniejszych zajęć przed świętami :hmm:
Popatrz się; musieli się tłuc o stołki na Woronicza akurat teraz :nie: :spiewa: Tak to by Dagmara miała już chociaz choinkę ubraną. :lol2:

P.S Tyle już Ją żałujemy- a zdaje się już skończyła swój dużur. Ale już tacy jesteśmy ;)
ODPOWIEDZ