*Prowadząca nie chce zniknąć
Moderator: Łukasz
Nie tylko dwa z lewej, wszystkie są przewspaniałe.epsztajnek pisze:Małe zamieszanie z kamerami dało, jak zwykle, wspaniałe ujęcia ( pierwsze dwa z lewej )
:tanczy: Przez ten mikrofonik całość tej artystycznej bluzki wygląda jak jeden wielki motyl.coraz fajniejsze te zakupy:brawa:
No co Ty, ja miałbym Joanne opuścić.epsztajnek w wątku 'Charakteryzujemy forumowiczów czwarta edycja' pisze:Jak ty odejdziesz z tego forum, to ja za tobą
Ona tą sztukę opanowała do perfekcji.Joanna znów swoją prezencją powaliła na kolana![]()
Ale ta cisza w moim przypadku znaczy tyle, że nie dałem rady potężnemu frontowi obowiązków.Herman pisze:Joanna pojawia sie w DnZ a tu cisza... oj nie dobrze :grozi:
Żeby tak z okazji tego gorącego dnia powstał kolejny reportaż z serii "TVN24 od kuchni" :rozglada:To się Asi trafił naprawde gorrrący dzionek w pracy
To już, niestety, standard w TVN24. Żeby jeszcze te obrazki coś konkretnego przekazywałyJedyny ale okropny mankament był taki, że wszystko pokazywane było w malutkim okienku
Oby to był standard ! :rydzyk:epsztajnek pisze:To już, niestety, standard w TVN24. Żeby jeszcze te obrazki coś konkretnego przekazywały![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości