Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

Kilka dziennikarskich wpadek ze strony pressa. Szczególnie zainteresowała mnie jakże sympatyczna (bo, na przerażoną nie wyglądała ;) ) złośliwostka rzeczy martwych, która dotknęła Asie:

*Prowadząca nie chce zniknąć
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Jej, jaka poza na ostatnim obrazku szczególnie. Królowa lodu powraca ? :jupi: Jestem za ! A co ! :lol2:

Pani redaktor, ja tak nieśmiało :rozglada: Nowy Rok już się na dobre rozkręcił, a w Dniu na Żywo.. no właśnie ;(
Ale nie chciałbym wyjść na marude. No ale dobrze- w słusznej sprawie moge być. :aniol:
epsztajnek

Małe zamieszanie z kamerami dało, jak zwykle, wspaniałe ujęcia ( pierwsze dwa z lewej )
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

epsztajnek pisze:Małe zamieszanie z kamerami dało, jak zwykle, wspaniałe ujęcia ( pierwsze dwa z lewej )
Nie tylko dwa z lewej, wszystkie są przewspaniałe. :lol2: Ale faktycznie po wczorajszej pewności siebie, dziś widoczne lekkie zdezorientowanie spowodowane kamerami właśnie. :lol2:
A słyszałem, że widownia PZP ma tendencje zwyżkową. Oczywiście wszyscy solidarnie wyrażamy radość z tego powodu. ;)
epsztajnek

coraz fajniejsze te zakupy ;) :brawa:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

coraz fajniejsze te zakupy ;) :brawa:
:tanczy: Przez ten mikrofonik całość tej artystycznej bluzki wygląda jak jeden wielki motyl. :lol2:

Joasia by Nam mogła ułatwić trochę bysmy mogli w szerszym aspekcie też o Jej pracy twórczej porozmawiać :rydzyk:
Bo ostatnio.. :grozi: Doszło do tego, że nawet maxxx krytykuje. :shock: :lol2:
epsztajnek

Joanna znów swoją prezencją powaliła na kolana :D
Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

epsztajnek w wątku 'Charakteryzujemy forumowiczów czwarta edycja' pisze:Jak ty odejdziesz z tego forum, to ja za tobą
No co Ty, ja miałbym Joanne opuścić. :lol2: Nie ma opcji. 8) Także uspokajam Cię, jeszcze nie odchodzimy. :lol2:
Tylko tak trochę mnie ograniczyło capsowo. :(
Joanna znów swoją prezencją powaliła na kolana :D
Ona tą sztukę opanowała do perfekcji. ;)
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

Joanna pojawia sie w DnZ a tu cisza... oj nie dobrze :grozi:
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

ObrazekObrazekObrazek
maxxx

Herman pisze:Joanna pojawia sie w DnZ a tu cisza... oj nie dobrze :grozi:
Ale ta cisza w moim przypadku znaczy tyle, że nie dałem rady potężnemu frontowi obowiązków. ;(
Ale..:jupi:..o godzinie 15:00 coś mnie oświeciło by włączyć tvn 24 (wyzbyłem się ostatnimi czasy tego przyzwyczajenia).
I już wiedziałem, że nie coś tylko KTOŚ. A dokładnie KTOSIA. :tanczy: Nie wiem jak sytuacja z Jej obecnościa wyglądała od 11, ale pewnie bywało różnie ze względu na mnogość dzisiejszych wydarzeń. To się Asi trafił naprawde gorrrący dzionek w pracy !! Wreszcie mogła się wykazać w pełni. Nawet rozmowę miała bardzo fajną z p.Markiem Ostrowskim i profesorem R. Kuźniarem na temat dzisiejszego startu Obamy w Białym Domu. Jedyny ale okropny mankament był taki, że wszystko pokazywane było w malutkim okienku. I nawet fakt, że okienko było na tle flagi USA nie zmniejsza mojego rozczarowania. :nie: Natomiast po 16stej Joasia podpytała kilku reporterów na aktualne tematy, po czym znów gościła pewnego pana w związku z zaprzysiężeniem Baracka Obamy. Niestety rozmowę przerwał nieładnie Napieralski..

I jak tu Jej nie uwielbiać. Dopiero co wspominałem, że pora się pojawić w innym paśmie i jeeest. :aniol:
Wygląda na to, że PZP dziś deczko krótsze. Wiadomo- amerykańskie szaleństwo. :spiewa:

I na koniec dobra wiadomość: Herman już wpadł ze swoimi capsami (dzięki), ale ja też coś mam. Ale jeszcze proszę o trochę cierpliwości. :aniol:
epsztajnek

To się Asi trafił naprawde gorrrący dzionek w pracy
Żeby tak z okazji tego gorącego dnia powstał kolejny reportaż z serii "TVN24 od kuchni" :rozglada:
Jedyny ale okropny mankament był taki, że wszystko pokazywane było w malutkim okienku
To już, niestety, standard w TVN24. Żeby jeszcze te obrazki coś konkretnego przekazywały :evil:
maxxx

epsztajnek pisze:To już, niestety, standard w TVN24. Żeby jeszcze te obrazki coś konkretnego przekazywały :evil:
Oby to był standard ! :rydzyk: :arrow:

Trochę zaszalałem, ale jak już się dorwałem do nagrywary to warto przynieść coś konkretnego. :aniol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dobrodzieje z reżyserki :D :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Licze na poczucie humoru Joasi :rozglada: Mnie się ta mina bardzo podoba, a Wam ? :lol2:

Obrazek

I jeszcze takie cuś :lol2:

Obrazek

Mam nadzieję, że znów tygodniami nie trzeba będzie czekać :>
epsztajnek

1.Należy wspomnieć o dzisiejszym kapitalnym makijażu Joanny :brawa: - charakteryzatorzy odkupili niedawną wpadkę z Dagmarą :rozglada:
2.Poniższy gest - przechylona ręka z długopisem - był ulubionym gestem Doroty Wysockiej (ex-Wiadomości) . Ciekawe, czy stanie przed kamerą popycha podświadomie do pewnych gestów ? :lol2:
3. Joanna miała dziś sentymentalną podróż w rodzinne strony za sprawą zamkniętej stacji benzynowej w nadbużańskim Drohiczynie.
4. PzP było dziś krótsze, ale za to jaki finał :tanczy:
Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ