Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend

Dyskusje na temat informacyjnych kanałów TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Rozumiem, że te zmiany jednak były? Bo ja nic, absolutnie nic nie zauważyłem. :hyh: Pogawędki i rozmowy zza stołu nie od dziś są przecież w weekendowych ''Porankach''. :roll: Może lepiej było się nie kompromitować w tych zapowiedziach? :hmm:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Re: Poranek TVN24

Post autor: piotrek888 »

Dlatego dopytuję właśnie o ten stół bo ja nowego nie widziałem :roll: Kuźniar na minus chociaż to pewnie nie jego wina
skorupa2006
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: skorupa2006 »

Nie ma nowego :P Ale on mi się nigdy nie podobał... (mówię o tej "nakładce").
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Spokojnie te zmiany dopiero od jutra. Nie byłem pewien, więc milczałem, ale przed chwilą mnie i widzów Jarek Kuźniar oświecił(akurat sobie przysnąłem i se myśle co jest sobota już :hmm: ). Hasło reklamowe "WSTAJESZ I WIESZ" 8) Nawet mała próbka oprawy muzycznej była tak cichutko w tle. Prowadzący bez zmian, grafika 3D ma zagościć na szerszą skale. 8)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Bardzo fajne hasło. Czekamy do jutra!
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Takie zmiany a tu tak cicho ? Osobiście bardzo mi się podoba rozwiązanie z wiadomościami od widzów na kontakt tvn24, stół też ciekawy może trochę za bardzo niebieski.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

No nie! Zabrali mój ulubiony jingiel! Nie wybaczę im tego! Skandal! :nie: :grozi: :grozi:
~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ~ »

Zmiany jak najbardziej na plus. Ładna grafika (najfajniejszy jest ten tost z logo TVN24 :D), muzyka w której można usłyszeć znany motyw TVN24, stół ładnie podświetlony. A i Kuźniar jakiś taki lepszy mi się wydaje :P. No i tak grafika z XXX wieku ;). Czego chcieć więcej? :)
Super! Aż chce się oglądać.
a-j-p
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: a-j-p »

Czy ten stół musi być taki wielki i taki beznadziejny?! :(
skorupa2006
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: skorupa2006 »

Ale żałuję że przegapiłem - można capsy prosić? Jeśli ktoś ma ruchome to też byłbym baardzo wdzięczny :D
PS. Dlaczego oni nie mogą po prosu zostawić tego ślicznego faktowego stołu? :twisted:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

skorupa2006 pisze:Dlaczego oni nie mogą po prosu zostawić tego ślicznego faktowego stołu? :twisted:
Bez przesady ja nie widzę nic pięknego.Zresztą on już do niczego tak nie pasuje
a-j-p
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

To jest świetna grafika? To wy chyba nie widzieliscie swietnej oprawy. Ta jest robiona przez jakiegos amatora z tvnu chyba. Fatalnie - ja nie wiem czy ich nie stac na zrobienie czegos porządnie ?! Jedyne co im sie udało to studia kilka lat temu ale to bylo dawno - teraz to studio jest juz hmmmmm - wystarczyloby troche odswiezyc, zmienic ten beznadziejny stol, zmienic ekran tylnoprojekcyjny na taki jak np w CNN gdzie na calej scianie jest ekran chyba 5 razy taki jak ten w tvn24 i nie widac laczen. To co jest teraz w TVN24 - te "zmiany" sa fatalne. Kazda ich zmiana jest coraz gorsza ;/

Czekam az wkoncu profesjonalna firma im cos zrobic
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

a-j-p pisze: zmienic ekran tylnoprojekcyjny na taki jak np w CNN gdzie na calej scianie
Zgadzam się, że w CNN ekran jest ciekawy ale w studiu TVN24 nie ma miejsca na taki ekran po prostu. Chyba, że by zmienili całą jego oragnizacje
a-j-p
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Jest miejsce - zobacz ile miejsca jest teraz obok tego ekranu co jest. wystarczy troche pozmieniac i tyle.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Obszerna fotorelacja z dzisiejszego ''Poranka'' w serwisie http://www.tvnfakty.pl. Polecam!
ODPOWIEDZ