Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Poranek TVN24
Dlatego dopytuję właśnie o ten stół bo ja nowego nie widziałem
Kuźniar na minus chociaż to pewnie nie jego wina

-
- Czasem tu wpada
Nie ma nowego
Ale on mi się nigdy nie podobał... (mówię o tej "nakładce").

Spokojnie te zmiany dopiero od jutra. Nie byłem pewien, więc milczałem, ale przed chwilą mnie i widzów Jarek Kuźniar oświecił(akurat sobie przysnąłem i se myśle co jest sobota już :hmm: ). Hasło reklamowe "WSTAJESZ I WIESZ"
Nawet mała próbka oprawy muzycznej była tak cichutko w tle. Prowadzący bez zmian, grafika 3D ma zagościć na szerszą skale. 

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Bardzo fajne hasło. Czekamy do jutra!
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Takie zmiany a tu tak cicho ? Osobiście bardzo mi się podoba rozwiązanie z wiadomościami od widzów na kontakt tvn24, stół też ciekawy może trochę za bardzo niebieski.
No nie! Zabrali mój ulubiony jingiel! Nie wybaczę im tego! Skandal! :nie: :grozi: :grozi:
Zmiany jak najbardziej na plus. Ładna grafika (najfajniejszy jest ten tost z logo TVN24
), muzyka w której można usłyszeć znany motyw TVN24, stół ładnie podświetlony. A i Kuźniar jakiś taki lepszy mi się wydaje
. No i tak grafika z XXX wieku
. Czego chcieć więcej? 
Super! Aż chce się oglądać.

Super! Aż chce się oglądać.
Czy ten stół musi być taki wielki i taki beznadziejny?! 

-
- Czasem tu wpada
Ale żałuję że przegapiłem - można capsy prosić? Jeśli ktoś ma ruchome to też byłbym baardzo wdzięczny 
PS. Dlaczego oni nie mogą po prosu zostawić tego ślicznego faktowego stołu?

PS. Dlaczego oni nie mogą po prosu zostawić tego ślicznego faktowego stołu?

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Bez przesady ja nie widzę nic pięknego.Zresztą on już do niczego tak nie pasujeskorupa2006 pisze:Dlaczego oni nie mogą po prosu zostawić tego ślicznego faktowego stołu?
To jest świetna grafika? To wy chyba nie widzieliscie swietnej oprawy. Ta jest robiona przez jakiegos amatora z tvnu chyba. Fatalnie - ja nie wiem czy ich nie stac na zrobienie czegos porządnie ?! Jedyne co im sie udało to studia kilka lat temu ale to bylo dawno - teraz to studio jest juz hmmmmm - wystarczyloby troche odswiezyc, zmienic ten beznadziejny stol, zmienic ekran tylnoprojekcyjny na taki jak np w CNN gdzie na calej scianie jest ekran chyba 5 razy taki jak ten w tvn24 i nie widac laczen. To co jest teraz w TVN24 - te "zmiany" sa fatalne. Kazda ich zmiana jest coraz gorsza ;/
Czekam az wkoncu profesjonalna firma im cos zrobic
Czekam az wkoncu profesjonalna firma im cos zrobic
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Zgadzam się, że w CNN ekran jest ciekawy ale w studiu TVN24 nie ma miejsca na taki ekran po prostu. Chyba, że by zmienili całą jego oragnizacjea-j-p pisze: zmienic ekran tylnoprojekcyjny na taki jak np w CNN gdzie na calej scianie
Jest miejsce - zobacz ile miejsca jest teraz obok tego ekranu co jest. wystarczy troche pozmieniac i tyle.
Obszerna fotorelacja z dzisiejszego ''Poranka'' w serwisie http://www.tvnfakty.pl. Polecam!